Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2021
09:24
Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2021
У вівторок, 24 серпня, на хустському стадіоні відбудеться фінальний поєдинок Кубку області.

Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2021 Після річної перерви Севлюш знову у фіналу Кубку області і готовий поповнити свій клубний музей черговим трофеєм. Для цього є всі передумови, адже суперник їм випав по вирішальному матчі не найсильніший з можливих. Серед втрат перед фіналом у виноградівців, то через травму, отриману в Іршаві у півфіналі, пропустить гру Лобода, пішов з команди захисник Ількович (у Хуст), а Юрій Чонка після переходу з професійного в аматорський футбол повинен пропустити місяць. Натомість повинен скласти конкуренцію в центрі поля 17-річний новачок Максим Лютнянський, який перейшов з Ужгорода.

У Карпат перерва з потраплянням у фінал виявилась набагато довшою – через 32 роки вони знову поборються за кубковий трофей. Тоді у 1979 році вони у фіналі поступились перечинському Хіміку 2:4. Команда з Рахова у цьому сезоні чи не єдина, яка грає за схемою у три центральні захисники – така тактична перебудова, як бачимо, дала позитивний результат у Кубку, а от у чемпіонаті у них справи йдуть не так добре – поки без перемог і з найбільшою кількістю нічийних рахунків, де вони часто пропускали наприкінці поєдинку. 

У цьому фіналі є очевидний фаворит, вболівальники якого гадають лише з якою різницею переможе їхня команда, та андердог, якого мало хто очікував побачити так далеко і гравці докладуть максимум зусиль, щоб вписати свої імена в історію рахівського футболу. 


м. Хуст, стадіон "Карпати"

ФК «Севлюш» (Виноградів) – СК «Карпати» (Рахів)

Арбітр – Козик Я.
Асистенти арбітра: Наскалов С., Гарлач І.
Делегат – Головко І.С.

Початок поєдинку 16:00. Урочисте відкриття о 15:45.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 507 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: