Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2023
11:30
Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2023
У суботу, 26 серпня, на середнянському стадіоні визначиться володар Кубку Закарпаття.

Анонс фіналу Кубку Закарпаття 2023 Діючий володар Кубку виноградівський Севлюш захищатиме свій титул проти принципового суперника з Іршави. Їхні протистояння завжди проходять за високого градусу боротьби. 

Команда Пуканича незадовго до фіналу втратила двох гравців - Баника та Василинця, які перейшли у Хуст. Проте при пустому лазареті їх, звичайно, є ким замінити. У літній період вже за традицією севлюшці провели багато спарингів із професійними командами (Дніпро-1, Минай, Металіст, Карпати) і отримали неоціненний досвід. Вже напередодні кубкового фіналу зіграли товарняк з рахівськими Карпатами, яких впевнено перемогли 5:1. Севлюшці є безсумнівними фаворитами як цього фіналу, так і всього сезону, як Манчестер Сіті в Англії, тому від них очікування завжди більші.

Бужора отримала більш легку кубкову сітку спочатку обігравши розгромно Білки та Зірку-SPAR, а у півфіналі мінімально подолала опір лідера чемпіонату ФК Тячів. Команди Івана Білака завжди вирізнялися вмінням продемонструвати характер та бійцівські якості на полі. Від андердога фіналу очікується закрита гра від захисту із ставкою на результативний спринт Івана Качура до чужих воріт. Їх останній кубковий тріумф у 2020 році пам'ятають лише близько півкоманди. 


Стадіон "смт Середнє". Початок о 18:00.

ФК "Севлюш" Виноградів - ФК "Бужора" Іршава


 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 342 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: