Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс фінала Ліги Чемпіонів Закарпаття 2014
21:12
Анонс фінала Ліги Чемпіонів Закарпаття 2014
У неділю, 14 грудня, на стадіону села Пийтерфолво зустрінуться ФК «Заріччя» (Іршавський р-н) та ФК «Артос» Гать (Берегівського р-н).

У неділю, 14 грудня, на стадіону села Пийтерфолво (Виноградівського району) зустрінуться ФК «Заріччя» (Іршавський р-н) та ФК «Артос» Гать (Берегівського р-н).

Чемпіон Берегівщини вже вдруге у своїй історії зіграє в фіналі «Закарпатської Ліги Чемпіонів». Два роки тому вони доходили до фіналу і лише в серії післяматчевих пенальті здолали «Явір» з Туриці.

ФК «Артос» відрізком у три матчі пройшов коротку дистанцію турніру без втрат, вигравши всі свої матчі. Їх гольова статистика: 10 м'ячів забито і 3 пропущено.

Команда з Іршавщини теж має досвід гри в фіналі «ЗЛЧ», але не такий хороший. В 2010 році зарічанці зійшлися в фіналі з берегівською «Зіркою». В основний час зігравши в нульову нічию, «Заріччя» програло після пробиття одинадцятиметрових - 3:4.

Різниця забитих/пропущених голів у «Заріччя» ідентична з «Артосом» - 10:3 і три перемоги в активі.

Першими на поле стадіону в Пийтерфолві о 12.00 вийдуть невдахи півфіналів «Болаж» Вілок та «Оболонь-2» Хуст, які визначать сильнішого у боротьбі за третє місце.

Основна ж, фінальна битва «Ліги чемпіонів Закарпаття» 2014 року розпочнеться о 14.00.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 781 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: