Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс фіналу Ліги чемпіонів Закарпаття 2018
22:04
Анонс фіналу Ліги чемпіонів Закарпаття 2018
У неділю, 25 листопада, на стадіоні смт Середнє відбудуться завершальні матчі за участі районних команд області.

Анонс фіналу Ліги чемпіонів Закарпаття 2018
Великі Лази другий рік поспіль доходять до фіналу Ліги чемпіонів Закарпаття і їм залишився один крок до повторення минулорічного успіху. З того складу залишилось всього декілька гравців: Сов’як, Шандор, Кашка, Зубанич та Мателешко.
 
Щодо їхнього суперника, то до останнього часу виникало питання з ким вони будуть грати. Ф. Медвідя у півфіналі пройшов Голубине у серії післяматчевих пенальті та в останніх виникли питання щодо правомірності участі у цьому матчі Андрія Сироватка, який заявлений за словацьку ФК Бідовце, за яку і грав до 4 листопада (завершення першого кола). З рішенням оргкомітету ЛЧЗ можна ознайомитись тут. Згідно якого мукачівці все ж зіграють у третьому своєму фіналі за чотири роки, але без «словацького легіонера».
 
Цілком можливо ця конфліктна ситуація відобразиться на завершальних матчах ЛЧЗ 2018, що додасть емоцій як на полі, так і поза ним.
 
У грі за третє місце ще одна мукачівська команда зіграє з Голубиним. На груповій стадії Великі Лучки вже перемагали представника Свалявщини ФК Драчино 3:2.
 
 
Гра за 3–4 місце
 
ФК «В.Лучки» – ФК «Голубине» – початок об 11:30
Арбітри: Райда М., Лялюк М., Шопа Т.
Делегат – Козик В.В.
 
Фінал
 
ФК «В.Лази» – ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) – початок о 13:30
Арбітри: Печунка В., Лялюк М., Шопа Т.
Делегат – Жбора Г.В.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 852 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 MIKITOSS  
0
Які Ви всі "плаксуни" всім хтось винуватий чи ФФЗ чи Наскалов і Дуран, ФК "Ф.Медвідя" читаю і плакати хочеться але від сміху))). Хай інші команди виходять і грають у футбол і доказують все на полі, а не плачуться після пройграшу. І доречі ФК "Ф.Медвідя" коли подавала заявку на ЛЧЗ то А. Сироватко був у ній і проходив по єдиній базі футболістів і ніяких підстав і претензій не було.

4 мікітос  
-1
Федерація клоунів, а не футболу! Тупо поцілували боса Давидкова Мердєєва в одно місто, позор Наскалову, і Дурану, видно шо голові ффз реально треба на пенсію, він там не впливає ні на що. А Голубинному треба просто не йти на гру за 3 місто і вагалі рахую, що з таким позором краще бойкотувати такі заказні турніри від ФФЗ..... Ідіотизм процвітає

3 Віола  
-1
Правильніше в даній ситуації виглядало:
1. Дискваліфікація команди ФК Медвідя с.Н.Давидково.
2. 3 місце - ФК В.Лучки
3. Фінал - ФК В.Лази - ФК Голубине

2 Саша  
-1
ПОЗОР ФЕДЕРАЦІЇ ФУТБОЛУ ЗАКАРПАТТЯ ЗА ТАКЕ РІШЕННЯ!!!!
І ЦЕ ПИТАННЯ РІШАЛОСЬ 5 ДНІВ, ЯКЕ РІШАЄТЬСЯ ЗА 5 ХВИЛИН

1 N1k1Tozzz  
-1
То їсть получається команда ФК «Ф.Медвідя» спеціально внесла гравця Андрія Сироватка в заявочний лист порушуючи регламент турніру, знаючи що він грає у 5- лізі Словачинни, думала в друг пройде,ніхто не замітить ( так і получилось, що ніхто не замітив аж до півфіналу) і команда не дискваліфікована???? До речі цей гравець не грав в груповому етапі по причині виступу за словацьку команду ФК «Бідовце»,що свідчить матч який відбувся 04.11.2018 р. у Словачинні між командами FK BIDOVCE - TJ MARATON SENA, який закінчився з рахунком 3:3 в якому гравець команди «Ф.Медвідя» Андрій Сироватко грав в основному составі за словацьку команду ФК «Бідовце.
Команада ФК «Ф.Медвідя» зробила з усіх нас « ДУРАКІВ», особливо федерацію футболу Закарпаття, а в результаті наша федерація прикриває їх, йде на поводу у команди «Ф.Медвідя».
Для чого тоді робити регламент до турніру,якщо його не придержуватись???? Чому одним командами не можна робити підстави , а команді ФК «Ф.Медвідя» можна все??? Для чого тоді цей турнір???
До речі це не перший такий випадок з сторони команди ФК «Ф.Медвідя», ця команда завжди грає на підставах, і не разу цю команду федерація футболу не наказувала.
«Совпадение не думаю» ця фраза ідеально підходить в цьому випадку.

الاسم *:
Email *:
كود *: