Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс фіналу Першої ліги Закарпаття 2021
15:16
Анонс фіналу Першої ліги Закарпаття 2021
У суботу, 23 жовтня, у Середньому пройдуть поєдинки між золотими фіналістами Західної та Східної зони за звання абсолютних переможців Першої ліги.

Анонс фіналу Першої ліги Закарпаття 2021 Фінальні поєдинки за абсолютного чемпіона Першої ліги поступово переходять у багатосерійне протистояння іванівської та тячівської команди, адже це вже третя поспіль їхня зустріч на цій стадії турніру. 

У сезоні 2019 на виноградівському стадіоні вони зіграли внічию 1:1 в основний час (голи забивали Михайло Фіцай та Іван Качур), а в серії пенальті 5:4 кращими були мукачівці. 

Минулого року на стадіоні у Хусті єдиний точний удар Миколи Фіцая став вирішальним і вже Тячів святкував перемогу 1:0.

Вже у суботу, 23 жовтня, на середнянському стадіоні відбедуться черговий матч кращих команд Західної та Східної зони у кожній з яких граючий тренер (Бундаш або Оржеховський) готовий в будь-який момент повести своїх підопічних вперед на полі. 

З їх останньої зустрічі у обох колективів відбулись деякі зміни. Колос отримав підсилення з вищолігового Ф.Медвідя (Калій, Лозинець, Шольц), підтягуються до основи молоді гравці (Русин, Козар, Тенгеричан). Тячівці продовжують робити ставку на дует вінницьких легіонерів (Волошинський, Корецький) та ужгородських футболістів (Пакош, Шимон, Балажинець, Гречка, Сивак, брати Антошини).

Основна небезпека у команди Бундаша буде йти від кращого бомбардира Західної зони Михайла Лозинця, за яким доволі віковим захисникам тячівців потрібно буде встежити і стримати. Натомість Тячів має доволі мобільний півзахист, звідки загрозу воротам може нести будь-який гравець, зокрема брати Антошини, які на двох назабивали майже третину командних голів.

Колоскові у чемпіонаті у другому колі вже практично не відчували серйозної конкуренції у своїй зоні і за традицією оформили чемпіонство за кілька турів до завершення. Тоді як у Тячева у цьому сезоні з’явився серйозний конкурент в лиці Тернова, який до останнього туру тримав інтригу у боротьбі за золото Східної зони.

Зустрічі лідерів першості області завжди проходять у щільній, не видовищній і безкомпромісній боротьбі, де долю матчу будуть вирішувати деталі. 



ФК «Н. Коропець» U18 – ФСК «Говерла» U18 (Ясіня) – початок о 12:30.
Арбітри: Вовчанський І., Рущак С., Гарлач І.
Делегат – Жбора Г.В.


ФК «Колос» (Іванівці) – СК «Тячів» – початок о 15:00.
Арбітри: Дьордь Н., Вовчанський І., Гарлач І.
Делегат – Наскалов В.Б.
 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 531 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: