Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс фіналу турніру на честь воїнів ЗСУ 2023
09:37
Анонс фіналу турніру на честь воїнів ЗСУ 2023
У неділю, 23 квітня, відбудеться фінальний поєдинок благодійного турніру на честь воїнів ЗСУ.

Анонс фіналу турніру на честь воїнів ЗСУ 2023 Севлюш вже відіграв свій найскладніший матч у цьому турнірі і опозиція у фіналі для них має бути меншою у порівнянні з попереднім поєдинком. Втім підопічні Оржеховського вже зуміли створити маленьку сенсацію у півфіналі, і тепер спробують повторити свій успіх. Хоча і самий фінал є вже значним досягненням для тячівської команди, яка поступово прогресує з кожним роком: перемога у Східній зоні Першої ліги, вихід у Вищу лігу, а тепер фінал постзимової першості. Селекція Тячева доволі обширна - основну обойму складають гравці з різних регіонів області (Ужгородського, Мукачівського, Воловецького, Міжгірського за старим стилем), також існує практика залучення легіонерів з інших областей. Принциповим це протистояння буде для екс-гравців виноградівців Оржеховського, Бабича та Манжоса.

Останній візит на середнянський стадіон вийшов для тячівців не вдалим - вони поступились тут іванівському Колосу. Проте тодішній їхній кривдник Михайло Лозинець тепер очолює їхню атаку.

Команда Адріана Пуканича надто легко розібрались із своїм суперником по фіналу на груповому етапі вигравши 7:2. Це може бути застереженням для тячівців, що у відкритий футбол грати із однозначним фаворитом турніру не варто. Саме належне налаштування на гру та уникнення недооцінки суперника може принести черговий трофей у клубний музей Севлюша. 

Це вже шостий підряд фінал Зимової першості для виноградівців, які є діючими переможцями здолавши у 2021 році ще одну тячівську команду Терново. У 2020 році севлюшці неочікувано поступились ФК Середнє 0:2. У 2019 році Севлюш у серії пенальті перемагав у фіналі Ужгород 1:1 (5:3). У 2018 році севлюшці поступились Минаю 0:2. У 2017 році виноградівська команда перемогла середнянців 3:0.

2017 Севлюш виграв 3-0
2018 Севлюш програв 0-2
2019 Севлюш виграв 1-1 (5:3)
2020 Севлюш програв 0-2
2021 Севлюш виграв 3-0
2023 ?

Любителі теорії черговості виноградівських перемог у зимових фіналах можуть прогнозувати, що у тячівців є непогані шанси на успіх.



23 квітня, смт Середнє, стадіон «Виноградар»

Початок о 15:00.

СК «Тячів» – ФК «Севлюш» (Виноградів)

Арбітри: Райда М., Рущак С., Касаткін А.
Делегат – Староста І.І.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 319 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: