Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс фіналу Зимової першості Іршавського району 2021
11:36
Анонс фіналу Зимової першості Іршавського району 2021
У неділю, 18 квітня, селі Дубрівка на стадіоні “Дружба” визначатимуться призери та переможець Зимової першості Іршавського району 2021 року.

Анонс фіналу Зимової першості Іршавського району 2021 Головною відмінністю цьогорічного фіналу є те, що фіналіст останніх п’яти років “Боржава” Довге до нього не змогла потрапити, поступившись в півфінальному поєдинку ФК “Гребля”.

Іншим фіналістом став самобутній колектив з Білок, який в півфіналі пройшов ФК “Брід”. Треба віддати належне брідським футболістам, які всупереч прогнозам “футбольних експертів” змогли зайняти 1 місце в доволі з непростими суперниками по групі, які виступають в змаганнях обласного чемпіонату – ФК “Заріччя” та ФК “Сільце!

Першими на футбольний килим дубрівського стадіону вийдуть ФК “Брід” та “Боржава” Довге, які визначать бронзового призера Зимової першості 2021 року!

До фінального поєдинку змогли пробитись ФК “Білки” та ФК “Гребля”! Якщо білецька команда під орудою Івана Старости займала призові місця Зимової першості (бронзовий призер 2017 року та фіналіст 2018 року), то греблянським футболістам призові місця не підкорювались.

Тому, як ФК “Білки” прагнутиме доповнити золотими нагородами бронзу та срібло 2017 та 2018 років відповідно, так і ФК “Гребля” вперше в своїй історії намагатиметься здобути медалі Зимової першості, але якого гатунку вони будуть, дізнаємось після фінального свистка арбітра матчу.


Матч за 3 місце

ФК “Брід” – “Боржава” Довге, початок о 13:00 к.ч.


Фінал

ФК “Білки” – ФК “Гребля”, початок 0 15:00 к.ч.

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 344 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: