Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс фіналу Зимової першості Закарпаття 2017
20:35
Анонс фіналу Зимової першості Закарпаття 2017
18 березня у смт Середнє відбудеться фінальний поєдинок Зимової першості серед аматорських команд краю.

Анонс фіналу Зимової першості Закарпаття 2017
Севлюш, який мав досить легкий шлях до фіналу, матиме змогу здобути другий трофей підряд, після минулорічного Суперкубку, де був обіграний Ужгород, майже півкоманди якого зараз захищає кольори середнянців. У середу виноградівці відіграли спаринг з аматорським колективом «Металіст 1925», і хоча програли 1:3, вони не використали багато гольових нагод у першому таймі. Під питанням участь у матчі травмованих Чонки та Вашкеби.
 
Воротар севлюшців Юрій Славік два роки тому перемагав у Зимовій першості з Дийдо, а Реплюк та Бандурович діючі володарі цих змагань у складі Ужгорода.
 
Севлюш не програв ні одного матчу у Зимовій першості, лише в першому матчі з Бобовищем зігравши внічию 2:2. За весь турнір (6 матчів) підопічні Білака забили 21 голів (в середньому (всі матчі гралися в Середньому) 3,5 голи за матч) і пропустили 4 голи (0,6 голів за матч), тричі зуміли вберегти ворота на замку.
 
Кращим бомбардиром команди та всієї першості загалом є Денис Ребрик з дев’ятьма голами, п’ять голів забив Чедрик, який має досвід гри в Середньому, два голи у Бандуровича, також екс-середнянця.
 
Середнє по черзі перемагало не найсильніших суперників по групі та в одній восьмій, а от в останніх двох матчах вони зустрічалися з головними конкурентами за фінал – Вільхівцями та Минаєм. В обох випадках підопічні Варги зводили матч до нульової нічиєї, а далі більш влучно пробивали післяматчеві пенальті. Головною втратою середнянців є Анатолій Нурієв, який відновлюється від травми. Прицниоповю ця зустріч буде для Мирослав Мудрик, останнім клубом якого був якраз Севлюш.
 
Майже половина гравців Середнього брали участь у минулорічному фіналі Зимової першості Василь Горський, Василь Куделко, Станіслав Котьо, Олександр Бако за Ужгород, Анатолій Нурієв за ДЮФК Мукачево.
 
Середнянці не програли ні одного матчу у цьому турнірі, при цьому два рази зігравши внічию. На їхньому рахунку 16 голів (у середньому 2,6 за гру) і пропустили лише один гол від Невицького у першому матчі, що вказує на міцний захист.
 
Головними бомбардирами команди є Анатолій Нурієв – п’ять голів, Іван Качур та Василь Горський – по три м’ячі, у Мудри - два голи.
 
Історія протистоянь цих клубів досить цікава. У сезоні 2015 середнянці двічі відібрали очки у виноградівців - вдома середнянці виграли 1:0, а у Виноградові влаштували камбек 3:3. В сезоні 2014 команди обмінялись мінімальними перемогами 1:0.
 
У минулій Зимовій першості ці команди були в одній групі, середнянці стримали севлюшців, зігравши з ними в нульову нічию. В підсумку цих двох очків їм не вистачило для виходу з групи.
 
В стартовому матчу Вищої ліги минулого року виноградівці зіграли внічию на виїзді 1:1, а вдома розгромили суперника - 4:0.

Спостерігати за фіналом можна на сайті ФФЗ або на офіційній сторінці ФФЗ у мережі Youtube.


Початок урочистого відкриття – 14:45. смт Середнє, штучне поле.
 
ФК «Середнє» – ФК «Севлюш» (Виноградів)
 
Арбітри: Райда М., Лялюк М., Рубей В.
4-й арбітр – Шопа Т.
Делегат – Шитєв Й.Л.
Інспектор – Козик В.В.
Тарас Галушка

17352446_1943582902542151_3020589728068225177_n


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1493 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: