Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс фіналу Зимової першості Закарпаття 2018
14:29
Анонс фіналу Зимової першості Закарпаття 2018
У суботу, 24 березня, у Середньому будуть визначати кращу команду Зимової першості Закарпаття.

Анонс фіналу Зимової першості Закарпаття 2018
Виноградівці, як і минулого року, пробиваються до фіналу Зимової першості, але будуть грати на чужому полі. Тоді це не стало їм на заваді до здобуття кубку переможця. Зараз суперник набагато складніший, проте добре відомий. Інформації про них багато, тож і готуватися до гри набагато легше. Інша справа, у севлюшців зараз коротка лава запасних. Стартова одинадцятка є незмінною, а випадання когось із основи відразу стає відчутною втратою для команди.
 
У Севлюша багато креативних гравців зосереджено в півзахисті, який заточений більше на атаку. Із приходом до клубу Андріана Бабича серйозною зброєю стали вкидання аутів з лівого краю, ближче до воріт суперника, хоча їм і бракує гренадерів, здатних поборотися за верхові м’ячі.
 
Одним з головних лейтмотивів цього протистояння буде перша зустріч захисника Виноградова Миколи Гібалюка із своїми екс-одноклубниками. Його відхід з Минаю після успішного сезону залишив багато запитань.
 
Минай підходить фаворитом до свого чергового фіналу, яких за останній рік було багато, і саме з виноградівцями вони найчастіше сходились у цих вирішальних матчах. Найбільшу небезпеку воротам Козара буде нести Василь Пиняшко, який забивав у кожному із крайніх чотирьох матчів із Севлюшем.
 
Однією з втрат у минайців можна вважати відхід із клубу Сергія Машталіра, який скоріш за все продовжить кар’єру у Середньому. Це зменшує можливість варіацій у нападі Харьковщенку. 

 
24 березня (субота), початок матчу 15:00
смт Середнє, штучне поле
 
ФК "Минай" - ФК "Севлюш"
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 828 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: