Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс фіналу Зимової першості Закарпаття 2020
09:41
Анонс фіналу Зимової першості Закарпаття 2020
У суботу, 14 березня, на ужгородському "Авангарді" відбудеться фінальний поєдинок Зимової першості.

Анонс фіналу Зимової першості Закарпаття 2020 Головним лейтмотивом не тільки фіналу, а й всієї Зимової першості є шлях до вирішального поєдинку одного з фіналістів. І якщо поява севлюшців тут доволі прогнозована, то Середнє являється своєрідним феноменом і антагоністичним символом цьогорічних змагань. Ледве не кожного їхнього суперника вболівальники відправляли у фінал, але за збігом обставин далі йшли середнянці.

З новим наставником Середнє проводило експерименти зі складом на груповому етапі, а в іграх на виліт зосередились вже на більш прагматичних цілях, які ціною надзусиль вдалось досягти. Проте лише до останньої зустрічі, де вже не було післяматчевих пенальті, а на виручку прийшли «паперові перемоги».

Для виноградівці здається головні поєдинки у Зимовій першості уже позаду, де були пройдені Вільхівці і розписана бойова мирова з Бужорою. Кадровий потенціал їхнього суперника по фіналу поступається цим командам, тож чи не єдиною слабкістю севлюшців може бути недооцінка суперника. 

У 2017 році ці ж комади грали у фіналі Зимової першості, і що дивно, тоді шлях середнянців до фіналу також був через дві післяматчеві серії пенальті – з Вільхівцями у чвертьфіналі та Минаєм у півфіналі. Однак у фіналі Севлюш, який тільки починав збирати всі обласні трофеї, впевнено розібрався з командою Варги 3:0, забивши три голи за сім хвилин на старті зустрічі. Через рік Севлюш знову грав у фіналі, але поступився ФК Минай 0:2. Минулого сезону вони зійшлися у фіналі з Ужгородом і перемогли їх в серії пенальті 1:1 (5:3). 

Згідно анонсів Федерації передувати фіналу, чи не вперше, мала гра за третє місце між Вільхівцями та Бобовищем. Але згодом її відмінили через карантин і позбавили можливості Вільхівці здобути «чергову бронзу». 

Через то й же карантин фінал має відбутися без глядачів, які через цю заборону, цілком ймовірно, окупують набережну.


Стадіон "Авангард", штучне поле.

ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Середнє»

Початок – 15:00.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 766 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Віола  
0
Чи не краще все таки пустити глядачів на стадіон, тому що на набережній місця їм буде малувато, ризик чимось заразитися буде більший... Я розумію, що таку відповідальність на себе ніхто не хоче брати, бо є вимоги карантину, але все таки....

1 Вариш  
0
Так кому треба фінал без глядачів? Дайте двом командам кубки, і не забудьте і Вільхівцям кубок вручити, вони ж і так у нас на особливому статусі, поза конкурсом:)

الاسم *:
Email *:
كود *: