Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс фіналу Зимової першості Закарпаття 2021
19:33
Анонс фіналу Зимової першості Закарпаття 2021
У суботу, 10 квітня, на стадіоні "Авангард" відбудеться фінал Зимової першості Закарпаття.

Анонс фіналу Зимової першості Закарпаття 2021 Севлюш за останні роки став доволі прогнозованим фіналістом будь-яких змагань в обласному футболі, не став сюрпризом і їхній цьогорічний фінал. Виноградівська команда укомплектувалася досвідченими гравцями, створивши на майже всіх позиціях здорову конкуренцію, якої не було у минулому сезоні. Більше половини матчів Зимової першості для них були прохідними і закінчувалися погромами нижчих за класом команд, а от з суперниками рівня МФА та Бужори грати було не просто - з ними здобули дві нічиї та одну перемогу.

Минулий їхній похід за золотом Зимової першості закінчився поразкою від відвертого андердога ФК Середнє 1:2. У суботу розклади на полі до матчу будуть такими ж самими. Про недооцінку мабуть навіть не варто згадувати, найбільш вірогідний сценарій фіналу це впевнена перемога фаворита змагань.

ФК Терново привніс у цю Зимову першість цікавий лестерівський сюжет - коли команда, від якої ніхто не очікує серйозних звершень, досягає все більших і нових вершин. На гравців Тернова не тисне результат, на відміну від Севлюша, адже завдання мінімум вони вже виконали, вийшовши в плей-офф. Далі команда провівши хорошу селекцію подолала більш статусних суперників і досягла історичного фіналу. Є у складі Тернова і двоє екс-гравців Севлюша - це захисники Дмитро Жуков та Євген Лукіяник. Посеред тижня тячівці у рамках підготовки до фіналу у спарингу переграли своїх сусідів з Руського Поля. 

Це протистояння можна ознаменувати битвою Давида і Голіафа. Фінал цієї битви дізнаємось завтра на ужгородському стадіоні Авангард.


м. Ужгород, стадіон «Авангард»

ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Терново» - початок 15:00 

Арбітри: Дьордь Н. (Ужгород)
Асистенти: Козик Я.-мол., Яцура Б. (Мукачево)
Делегат – Попович В.М. (Іршава)

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 497 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: