Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
23:07
Анонс ігор чемпіонату області
Вперше в чемпіонаті Закарпаття буде проведено третє коло, тож глядачі зможуть ще сім тижнів насолоджуватись футбольними баталіями.

Вперше в чемпіонаті Закарпаття буде проведено третє коло, тож глядачі зможуть ще сім тижнів насолоджуватись футбольними баталіями.

Початок ігор о 14.30 (юнаки) та о 16.00 (дорослі).

Перший тур третього кола за парами команд повністю схожий на перший тур першого кола. Та тепер вже деякі команди набрали достатньо очок і займають бажані позиції, а хтось в експериментальному третьому колі спробує наздогнати, те чого не вдалось добрати раніше. Тим не менш, наврядчи є вболівальники на стадіонах нашої області, які б не хотіли бачити більше футболу у виконанні своїх улюблених команд.

ФК «Поляна» Поляна – ФК «Середнє» Середнє

Безперечно центральна гра першого туру третього кола. Турнірні розклади повністю на стороні господарів, які за перші два кола зуміли зробити собі комфортний очковий запас перед найближчими конкурентами. Ці ж команди розпочинали і перше коло, тоді «Середнє» мінімально поступилося вдома 0:1. Вже в другому колі, в Поляні, команди відкатали нульову нічию.

Гості вже дві гри підряд не можуть виграти на виїзді з не самими сильними суперниками. «Поляна» в свою чергу вдома ще не програвала. Очікувати багато голів в цьому матчі не варто, оскільки ціна перемоги більша для команди з Середнього.

Прогноз: 2:1

ФК «Боржава» Довге – ДЮФК Мукачево

Практично рівні суперники, у яких різниця очок всього один пункт. За перші два кола вони обмінялися домашніми перемогами, правда «Боржава» виграла з більш впевненим рахунком 4:1. В матчі буде йти боротьба за вище розташування в середині турнірної таблиці. Господарі хоч і йдуть нижче та бачаться фаворитами в цій зустрічі.

Декілька основних гравці «Мукачева» посеред тижня здійснили невдалий візит у Луцьк, де у складі юніорів «Говерли» програли місцевій «Волині».

Прогноз: 2:1

ФК «Карпати» Воловець» - ФК «Бужора» Іршава

Обидві команди замикають турнірну таблицю, тож цю гру можна ознаменувати як «битва аутсайдерів». «Карпати» в останніх іграх демонстрували значно кращий футбол, ніж на початку сезону. Але навіть перемога не дозволить їм покинути останнє місце. «Бужора» в свою чергу може піднятися і на дві сходинки, при нічиї в Довгому.

В першому турі цього сезону Воловець стартував з перемоги над «Бужорою» 1:0. Матч відповідь у другому колі був вже на користь іршавчан 4:2.

Гравці «Бужори» ще не вигравали у виїзних матчах цього сезону, волівчани ж всі свої очки здобули вдома.

Прогноз: 1:1

ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Оболонь» Хуст

Статус другого центрального матчу туру можна сміливо закріпити за матчем у Виноградові. Обидві команди відбирали дорогоцінні очки у лідерів і завдяки їм ще триває боротьба за медалі срібного за бронзового гатунку. Матч обіцяє бути бойовим та безкомпромісним.

Виноградівці випереджають «Оболонь» на один пункт. Перемога в цій зустрічі дає відчутну перевагу на конкурентами, оскільки «Середнє» грає в Поляні, тож у кожного є хороші шанси піднятись на другу сходинку.

Вдома Хуст зміг здолати «Севлюш» 1:0, та на виноградівському стадіоні зазнав відчутної поразки 3:0.

Прогноз: 2:0


Перша ліга. "Західна" зона. 16 тур

ФК"Карпати” Перечин - ФК ”Баранинці” Баранинці
ФК "Карпати” В.Коропець - ФК "Бийгань” Бийгань
ФК "Віола” Худльово - ФК "Локомотив” Чоп
ФК "Дийдо” Дийдо - ФК "Березний” В.Березний
ФК "Сокіл” Кінчеш - ФК "Сільце” Сільце
ФК "Вітязь” Концгазо - ФК "Ракошино” Ракошино

Перша ліга. "Східна" зона. 16 тур

ФК «Вишково» Вишково - ФК «Вільхівці» Вільхівці
ФК «Старт» Золотарьово - СК «Петрово» Пийтерфолво
ФСК «Говерла» Ясіня - ФК «Карпати» Рахів
ФК «Терново» Терново - ФК «Вікторія» Б.Церква
СК «Ялинка» В.Бичків - ФК «Копаня» В.Копаня
ФК «Карпати» Дубове - ФК «Кісва» Косівська Поляна

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1061 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: