Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
20:31
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, відбудуться ігри чемпіонату області у першій та вищій лігах Закарпаття.

У неділю, відбудуться ігри чемпіонату області у першій та вищій лігах Закарпаття.

Початок ігор о 15.30 (юнаки) та о 17.00 (дорослі).

ФК «Ужгород» - ФК «Берегово»

Арбітр: Котубей П., Гал, Яцкович.

Гра між цими командами відбулась декілька тижнів тому в 1/8 кубку області у Берегові. Тоді столична команда у другому таймі, за декілька хвилин встановила подвійний гольовий запас і впевнено довела гру до перемоги. Берегівчани мали достатньо нагод для того, щоб зрівняти рахунок та їм не вистачило футбольної вдачі.

Гра в Ужгороді обіцяє бути не менш захоплюючою, і звісно буде навіювати спогади про протистояння Берегвідейка з ужгородською командою. Для команди Іваниці ця гра буде генеральною репетицією перед фінальним двобоєм із ще одним представником Берегівщини.

Скоріш за все тут буде зафіксована мінімальна перемога господарів.

ФК «Середнє» - ФК «Тячів»

Арбітр: Сімку А.
Делегат: Головко І.С.

За календарем ця гра мала відбутися у Тячеві, але за домовленістю обох сторін, тячівці знову відіграють гру у Середньому.

У першому турі команда Іванчова постала досить розібраним колективом, навіть без натяку на якусь зіграність. Чи вдасться їм підтянути цей компонент, ми і побачимо у наступному турі. А поки що, їх другий заїзд до селища виноробів, навряд чи виявиться вдалим.

Середнє, після гучної звитяги у Великій Бийгані, матиме нагоду продовжити переможну ходу вже на своєму полі. Тренер середнянців Фанта гармонічно поєднує у своїй команді сплав молодості та досвіду, що на виході вже дає результат.

ФК «Дийда» - ФК «Боржава»

Арбітр: Грубінка І., Гала, Гога.
Делегат: Жбора Г.В.

Зважаючи на результати попереднього туру, гра має бути досить рівною. Хоча за статистикою, вдома Дийда у цьому році грає лише на перемогу. Тому перед рідною торсидою берегівчани змушені будуть покращувати своє стартове турнірне становище і тим самим готуватися до вирішального матчу за кубок області.

Довжанці, у свою чергу, шукатимуть свого щастя у контрнаступальній грі. Ще одна нічия, теж буде непоганим для них результатом.

ДЮФК Мукачево – ФК «Поляна»

Арбітр: Лофинець, В Фаринич, Готько.

В минулому сезоні полянці обидва рази здобували, у місті над Латорицею, мінімальні перемоги 0:1 та 1:2. Теперішній візит обіцяє бути ще більш не простим, і скоріш за все перерве переможну серію свалявців.

Юні таланти Сільваші вже досить давно не знали смаку перемог (з урахуванням кубкових зустрічей та зимової першості), тож гра з грізним за назвою, та далеко не за грою, суперником, може покласти край невдалій серії мукачівців.

ФК «Оболонь» - ФК «Бужора»

Арбітр: Федяй Д., Симку, Алмаши.

Браєр і команда здобувши перемогу у логові чемпіона, матимуть змогу закріпитися на вершині таблиці. Останні матчі на цьому полі з Бужорою, незмінно закінчувалися впевненою перемогою господарів - 3:1 та 5:1. Та відсутність забивного форварда часто відбивається на результативності пивоварів.

Іршавчанам, щоб уникнути поразки, потрібно вміло вибудувати оборону. Нічия буде повністю прийнятним для них результатом.

ФК «Севлюш» - ФК «Бийгань»

Арбітр: Зубільчак О., Сташко, Гусев.
Делегат: Попович В.М.

Початок чемпіонату для обох клубів виявився доволі не простим. На домашній арені виноградівці виступають досить впевнено, залишаючи ні з чим і більш сильніших суперників.

Склад бийганців є цілком збалансованим, та ігровий малюнок далекий від ідеального. Більшість голів забиваються лише за рахунок індивідуальної майстерності окремих гравців.

На початку березня команди два рази зустрічались у контрольних поєдинках, де була зафіксована нічия 1:1 та мінімальна вікторія виноградівців 1:0. Від цього матчу очікується висока результативність, з боку обох клубів.


ПЕРША ЛІГА. Західна зона

ФК «Баранинці» – ФК «Бобовище» (гра відбудеться у суботу 2 травня)
ФК «В. Березний» – ФК «Локомотив» (Чоп)
ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Карпати» (В. Коропець)
ФК «Ракошино» – ФК «Невицьке» (гра відбудеться 10 травня)
ФК «Карпати» (Перечин) – ФК «Вітязь» (Концгазо)

ПЕРША ЛІГА. Східна зона

ФК «Старт» (Золотарево) – ФК «Вишково»
ФК «Вільхівці» – ФК «Дубове»
ФК «Кісва» (Кос. Поляна) – ФК «Терново»
ФК «Вікторія-Лнс» (Б.Церква) – ФК «Копаня»
ФК «Карпати» (Рахів) – ФК «Говерла» (Ясіня)
Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1681 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Валерон  
0
Отже другий тур: Ужгород дома приймає Берегово. Гра доволі цікава. Арбітр дуже відома людина, яка любить показувати багато жовтих карток. Прогноз 2-1.
Середнє - Тячів - гравці Тячева ще не зовсім готові до вищої ліги, прогноз 2-0.
Дідове - Боржава - команда Дідова дуже цікава. тому прогноз 3-0.

Оболонь - Бужора - дві команди які в першому турі зробили сенсації, прогноз 1-1.
Севлюш - Бийгань - буде дуже гарна гра де обидва суперники є принциповими, тому 2-1, вилучення.

الاسم *:
Email *:
كود *: