Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
20:26
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, відбудуться ігри чемпіонату області у першій та вищій лігах Закарпаття.

У неділю, відбудуться ігри чемпіонату області у першій та вищій лігах Закарпаття.

Початок ігор о 15.30 (юнаки) та о 17.00 (дорослі).

ФК «Середнє» - ФК «Севлюш»

Арбітр: Бобаль Ю. Гал А., Яцкович Ю.
Делегат: Козик В.В.

В стартових турах виноградівці здобули лише один пункт і це зовсім не відповідає їхнім амбіціям у боротьбі за медалі. Остання їхня гра у Середньому завершилась безгольовою нічиєю. А у Виноградові, у минулому сезоні, ці команди обмінялись мінімальними перемогами. У попередньому турі Севлюш поступився вдома в один гол Бийгані, яку у першому турі перемагали вже середнянці.

Видозмінена команда Миколи Фанти, за розміщенням у турнірній таблиці, є твердим фаворитом у цій зустрічі. Такий потужний старт навряд чи хто очікував від омолодженого складу господарів. Забити три голи у третьому матчі поспіль їм, скоріш за все, не вдасться, а от добавити у свій доробок чергові залікові пункти їм під силу. Посеред тижня середнянці відіграли спаринг із футбольною збірною Закарпаття із вадами слуху, в якому святкували перемогу 4:1.

ФК «Бийгань» - ФК «Оболонь»

Арбітр: Гала М., Зайтлер В., Гога О.
Делегат: Шварц В.Л.

Ще один поєдинок, який носитиме статус центрального, пройде у Бийгані. Тут місцеві футболісти спробують перервати, хоч і коротку, переможну серію хустян. В останніх двох матчах на своєму полі, великобийганці пропускали від представників Ужгородщини по три голи (Середнє та Ужгород у кубку). Перемога у Виноградові має додати їм впевненості у наступних іграх у Вищій лізі.

Оболонь має у своєму доробку дві мінімальні перемоги і йде у лідируючій групі. Досить прагматичний футбол у виконанні Браєра і команди є відмінним варіантом для набору очків.

ФК «Бужора» - ДЮФК Мукачево

Арбітр: Митровський М. Бабич Т., Шкура В.
Делегат: Шитев Й.Л.

Минулого року, єдина розгромна перемога у іршавців відбулась якраз у грі з мукачівцями - 4:0 в 11 турі. На мукачівському стадіоні ДЮФК два рази були сильнішими 2:0 та 3:0.

Підопічні Сільваші ще не програвали у новому сезоні, зігравши два рази внічию. Одразу за ними і розташувалась Бужора, яка має лише одну нічию. Зважаючи на їхні результати не дивно буде, якщо і цьому матчі не буде виявлено переможця.

ФК «Поляна» - ФК «Дийда»

Арбітр: Грубінка І., Готько В., Абель О.
Делегат: Жбора Г.В.

Це прем’єрна зустріч цих суперників. Свалявці вкрай слабо розпочали цей ігровий рік, здобувши лише один бал. В ранзі сильнішого будуть не господарі, а переможець Зимової першості та фіналіст кубку області.

Дийда зараз на слуху. Клуб із Бергівщини показує змістовний та результативний футбол. Розбивши в минулому турі Боржаву, у фіналі кубку вони змушені були обходитися лише сріблом. Зважаючи на останні успіхи гостей, перевага як перед грою, так скоріш за все і у грі, буде за ними.

ФК «Боржава» - ФК «Ужгород»

Арбітр: Дьордь Н., Рогач Я., Зубільчак О.
Делегат: Дем’яненко В.М.

Новоспечений володар кубку Закарпаття їде у Довге, щоб продовжити свою переможну серію. Боржава ось уже три матчі поспіль не програє в домашніх матчах (з врахуванням ігор минулого сезону). Та пропущені сім голів у Дідові стали серйозним ударом для іршавської команди, тим самим заробивши рекордну поразку у цьому сезоні (в минулому році ця номінація теж належить їм - 8:0 у Середньому).

Ужгородці з позитивним настроєм, після перемоги у фіналі кубку області, намагатимуться здобути три залікові пункти у Довгому. Команда Іваниці в останніх матчах показує сильну гру, завдяки якій і йде у лідерах чемпіонату.

ФК «Берегово» - ФК «Тячів»

Арбітр: Запрутняк В., Дудаш Д., Года О.
Делегат: Староста І.І.

Берегівчани на старті випробували свої сили на двох фіналістах цьогорічного кубку. Як результат перемога сусідів і відчутна поразка від Ужгорода. Та тепер їм протистоятиме такий самий новачок, який після тривалої перерви повернувся до обласних змагань. Обидва клуби укомплектовані як місцевими гравцями, так і легіонерами із столиці Закарпаття.

Тячівці продовжують свою серію виїзних матчів у Берегові, де зачепитись за очки буде вже трохи легше, ніж у Середньому. Та команда Людвіга Тара докладе максимум зусиль, щоб продовжити серію поразок у гостей.

ПЕРША ЛІГА. Східна зона

ФК «Вишково» - ФК «Карпати» Рахів
ФК «Копаня» - ФК «Старт»
ФК «Терново» - ФК «Вікторія – лнс»
ФК «Дубове» - ФК «Кісва»
ФК «Говерла» - ФК «Вільхівці»

ПЕРША ЛІГА. Західна зона

ФК «Бобовище» - ФК «Карпати» Перечин
ФК «Невицьке» - ФК «Баранинці»
ФК «Карпати» В. Коропець – ФК «Ракошино»
ФК «Локомотив» - ФК «Сокіл»
ФК «Вітязь» - ФК «Березний»
Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1296 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: