Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
23:31
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, відбудуться ігри чемпіонату області у першій та вищій лігах Закарпаття.

У неділю, відбудуться ігри чемпіонату області у першій та вищій лігах Закарпаття.

Початок ігор о 15.30 (юнаки) та о 17.00 (дорослі).

ФК «Боржава» (Д) - ФК "Тячів"

Тренер тячівців Іванчов їде у гості до команди, яку тренував у минулому сезоні. Тому для нього гра довжанців і майстерність футболістів суперника не має бути секретом. Та й у складі гостей є декілька гравців, які захищали кольори червоних на протязі останніх декілька років: Дмитро Газа, Олександр Іванчов, Іван Кузьма.

Боржава після звитяги у Берегові, піднялася з дна турнірної таблиці і приймаючи найбільш східну команду Вищої ліги області, буде намагатися здобути ще одну перемогу. Все ж таки, домашні ігри є основним джерелом набору пунктів для команди Василя Пилипа.

ФК "Поляна" - ФК "Берегове"

Поляна ще не знала смаку перемоги на початку нового сезону, а команда Людвіга Тара, в свою чергу, ще не перемагала на виїзді та й внічию ще не грала взагалі. Очевидно, що якась із цих серій перерветься.

В обох колективах присутні багато гравців, які в минулому сезоні ще грали в районних першостях. На новому рівні вони поступово призвичаюються, тож у цьому матчі побачимо, хто з них швидше адаптувався.

ФК "Бужора" (І) - ФК "Ужгород"

Гра в Іршаві, швидше за все, буде проходити без інтриги. Команди з різних полюсів таблиці. Єдиним позитивним моментом для іршавчан у цьому ігровому році є нульовка з Севлюшом вдома.

Бужора часто програє з мінімальним рахунком, тому повторити такий результат проти кубкового чемпіона, буде не поганим результатом. Ужгород йде без втрат із максимальними показниками.

ФК "Бийгань" - ФК "Дийдо"

В 5 турі, одним із центральних і найбільш емоційних матчів, буде берегівське сільське дербі. Обидві команди йдуть у верхній частині таблиці, Бийгань випереджає на 2 пункти своїх сусідів.

Їхні зустрічі, у Першій лізі минулого сезону, завершались перемогами команди Вайданича 2:0 вдома та 0:1 у Дідові. Та тепер команди стали сильнішими та досвідченішими, про що свідчать цьогорічні здобутки.

В останніх матчах, команди здобули впевнені перемоги.

ФК "Середнє" - ДЮФК «Мукачево»

В обох клубах, найнижчий віковий рівень гравців, з поміж усіх учасників чемпіонату. Більшість з яких представляють наш край на всеукраїнських змаганнях.

Мукачівці на старті минулого сезону зуміли відібрати очки у фаворитів, зігравши вдома 1:1. Та в наступних двох зустрічах вони програвали з різницею в чотири голи - 4:0 та 5:1.

Поєдинок на груповій стадії, у останньому турі зимової першості 2015, також залишився за середнянцями, завдяки єдиному голу досвідченого голеадора Соскиди. Звітна зустріч обіцяє багато боротьби, з невеликою перевагою господарів поля.

ФК "Севлюш" (В) - ФК "Оболонь" (Х)

Дербі центрального регіону Закарпаття, де зійдуться основні борці за бронзу минулого року. Господарі сильно забуксували на початку сезону і тепер їм потрібно докласти багато зусиль, щоб підтягнутися до лідерів. Гра з пивоварами хоч і прогнозується важкою та першої домашньої перемоги у чемпіонаті місцеві вболівальники вже зачекались.

Оболонь після перемоги на одним з лідерів сезону, спробує вистояти у Виноградові.

Останні ігри між ними, в минулому році, продемонстрували такий собі паритет: 3:0 за Севлюшом, 1:0 у Оболоні та 0:0 у третьому колі.

Першість області - Західна зона
5-й тур


ФК "Невицький Замок" Невицьке - ФК "Карпати" Перечин
ФК "Карпати" В.Коропець - ФК "Бобовище" Бобовище
ФК "Локомотив" Чоп - ФК "Баранинці" Баранинці (матч відбудеться в суботу)
ФК "Вітязь" Концгаза - ФК "Ракошино" Ракошино
ФК "Березний" В.Березний - ФК "Сокіл" Кінчеш

Першість області - Східна зона
5-й тур


ФК "В.Копаня" В.Копаня - ФК "Карпати" Рахів
ФК "Терново" Терново - ФК "Вишково" Вишково
ФК "Карпати" Дубове - ФК "Старт Золотарево
ФК "Говерла" Ясіня - ФК "Вікторія ЛНС" Біла Церква
ФК "Вільхівці" Вільхівці - ФК "Кісва" Косівська Поляна

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1442 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: