Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
22:11
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, відбудуться ігри чемпіонату області у вищій лізі Закарпаття.

У неділю, відбудуться ігри чемпіонату області у вищій лізі Закарпаття.

Початок ігор о 15.30 (юнаки) та о 17.00 (дорослі).

ФК "Середнє" - ФК "Бужора" (І) – матч відбудеться 11 липня (субота)

Арбітри: Шимон Ю., Горгош, Шитєв К.
Делегат – Наскалов В.Б.

Бужора у минулому матчі проявила характер і відібрала очки у Бийгані. Та гостьова форма у іршавчан є досить поганою і складається лише з поразок.

Середнє вже три матчі поспіль набирає очки і залишає нижню частину турнірної таблиці. В минулому сезону середнянці виграли всі три матчі у команди з Іршави з сумарним рахунком 9:0 (3:0, 0:2, 0:4).

ФК "Бийгань" - ФК "Тячів"

Арбітри: Митровський М., Бабич Т., Шкура В.
Делегат – Шитєв Й.Л.

Втрата очок з другою командою знизу стала неприємним сюрпризом для вболівальників Бийгані. Домашня зустріч з останньою командою чемпіонату має дозволити господарям піти на перерву на мажорній ноті, тим більш, конкуренти зустрічаються з більш складними суперниками.

Тячів спробує продовжити серію берегівчан з невдалих матчів до трьох.

ФК "Севлюш" (В) - ФК "Поляна"

Арбітри: Райда М., Лялюк М., Полончак М.
Делегат – Попович В.М.

Цікавий поєдинок пройде у Виноградові, де господарі навряд чи відпустять полянців з очками. У Севлюша продовжується серія з трьох домашніх та чотирьох загальних матчів без поразок, де лише одна нічия з Дийдою.

Рік тому гості зазнали на цьому стадіоні єдиної розгромної поразки у сезоні 3:0. Інші дві гри у Поляні були вже за чемпіонами – 3:1 та 5:0.

Команда Кондрі після трьох перемог підряд зазнала поразки у рідних стінах від Середнього і тепер відстає від виноградівців на три пункти.

ФК "Оболонь" (Х) - ФК «Боржава» (Д)

Арбітри: Лофінець В., Гала М., Ліб К.
Делегат – Козик В.В.

Не менш бойовий матч пройде і в Хусті. Місцева команда спробує продовжити переможну серію у зустрічах з довжинами. В попередньому чемпіонаті у Хусті було зафіксовано вікторію містян 3:1, два інших поєдинки у Довгому завершались 0:1 на користь «пивоварів».

Боржава вже чотири гри підряд не може зійти зі стежки поразок. Оболонці лише один матч не змогли закінчити перемогою вдома.

ДЮФК «Мукачево» - ФК "Берегове"

Арбітри: Котубей П., Гал А., Яцкович Ю.
Делегат – Кампов І.А.

Мукачівці не змогли пройти випробування Ужгородом, та в домашній зустрічі вони зможуть сповна реабілітуватися. Берегово має негативний досвід виїзних поєдинків і в останньому матчі першого кола спробує відстояти хоча б нічию.

Єдину домашню поразку ДЮФК зазнали від берегівської команди з Бийгані.

ФК "Дийдо" - ФК "Ужгород"

Арбітри: Дребужан С., Печунка В., Федак В.
Делегат – Митровський М.І.

Центральна зустріч пройде в одному з найпопулярніших курортів краю - у Дідові. Історія їхніх протистоянь складається з двох цьогорічних фіналів, де команди по черзі святкували перемогу. Всі свої домашні поєдинки Дийда виграла і вже довгий час йде у квартеті лідерів. Для того, щоб обійти ужгородців, підопічним Гіді потрібно перемагати як мінімум в три м’ячі.

Ужгород після двотижневої перерви знову на вершині, утриматися там буде основною задачею на заключний матч першого кола.

Кращі бомбардири Вищої ліги після 10-го туру:

Іван Жаренко (ФК «Бийгань») – 11 голів
Руслан Соскида (ФК «Середнє») – 9
Іван Бандурович (ФК «Ужгород») – 8
Роберт Давід (ФК «Дийдо») – 6
Ференц Барта (ФК «Дийдо») – 5.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1231 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: