Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
20:45
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, відбудуться ігри чемпіонату області у першій та вищій лігах Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор о 14.30 (юнаки) та о 16.00 (дорослі).

ФК Тячів – ФК Берегове
Арбітри: Федяй Д., Рогач Я. Головей Е.
Делегат – Ряшко М.М.
У першому колі тячівці здобули єдину свою перемогу на берегівському стадіоні «Дружба». Обидва новачки ще шукають свою гру та намагаються підсилитись. Передбачити переможця складно, хоча підопічні Мирона Бабяка перебувають у кращій формі, про що свідчить вища позиція.

ФК Ужгород – ФК Боржава
Арбітри: Шимон Ю., Бабич Т., Горгош М.
Делегат – Староста І.І.
Перемога у один м'яч у першій половині чемпіонату, скоріш за все зміниться погромом у теперішньому матчі. У Боржави у пасиві чотири виїзні поразки підряд, серед яких 5 та 7 голів від Середнє та Дийди. Перша домашня гра в цьому сезоні на ужгородському стадіоні «Автомобіліст» та значна кількість вболівальників має посприяти хорошій грі команді зірок закарпатського футболу у зустрічі з довжанцями.

ФК Дийдо – ФК Поляна
Арбітри: Дребужан С., Кочетов В., Федак В.
Делегат – Головко І. С.
Одним з головних факторів лідерства Дийди є непереможність у рідних стінах. Та на користь полянців грає відмінна гра з представниками Берегівщини у цьому сезоні: перемога у Бийгані у гостях та у Берегова вдома. До того ж нічия з командою Гіді у першому матчі.
Прогнозується, що найбільше голів буде забито саме у Дідові.

ДЮФК Мукачево – ФК Бужора – 5 вересня (субота)
Арбітри: Федяй Д., Котубей П., Яцкович Ю.
Делегат – Козик В.В.
Бужорці будуть екзаменувати команду Сільваші, яка віддає всі сили для втримання високих позицій. Будь-який інший рахунок, окрім перемоги господарів, буде вважатися непередбачуваним. Останні три матчі іршавчани програли із загальним рахунком 9:0. ДЮФК три матчі поспіль у Мукачеві виграє.

ФК Оболонь – ФК Бийгань
Арбітри: Маточка М., Гога, Зайтлер, Балог
Делегат – Кампов І.А.
Одним із центральних поєдинків пройде у Хусті. Команди ділять 5-6 позицію із однаковою кількістю балів. 4:0 у першому колі зіграли між собою у Великій Бийгані. Зараз вже Оболонь є більш ймовірним переможцем у зустрічі. На виїзді берегівчани останні два матчі грають лише внічию.

ФК Севлюш – ФК Середнє
Арбітри: Райда М., Фаринич, Дулов, Сухан
Делегат – Попович В.М.
Не менш цікавий поєдинок зіграють Севлюш та Середнє. Господарі впевнено йдуть переможним шляхом впродовж останніх шести турів. Команда Миколи Фанти в цей же термін постійно набирала очки, не програючи. Нульова нічия, яка була в першому матчі сезону між ними, буде бажаним результатом для гостей.
 
Перша ліга. Західна зона
ФК «Карпати» (Перечин) – ФК «Бобовище»
ФК «Баранинці» – ФК «Невицький замок» (Невицьке) – 5 вересня (субота)
ФК «Ракошино» – ФК «Карпати» (В.Коропець) (Початок 15:30, 17:00)
ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Локомотив» (Чоп)
ФК «Березний» (В.Березний) – ФК «Вітязь» Концгазо
 
Перша ліга. Східна зона
ФК «Карпати» Рахів – ФК «Вишково»
ФК «Старт» (Золотарево) – ФК «Копаня» (В.Копаня)
ФК «Вікторія Лнс» (Б.Церква) – ФК «Терново» (Терново)
ФК «Кісва» (Кос.Поляна) – ФК «Карпати» (Дубове)
ФК «Вільхівці» (Вільхівці) – ФСК «Говерла» (Ясіня)

Важко сказати, чи дочекаємося ми колись такого відбірного циклу, від кінцівки якого не залежало б питання життя і смерті. Здавалося б, за нинішньої системи труднощів було уникнути простіше, ніж у всіх попередніх кампаніях разом взятих. Достатньо було банально не програти нинішньому суперникові у стартовому поєдинку в Києві й ситуація в групі змінилася б кардинально. Втім, тоді Михайло Фоменко не міг задіяти травмованих Євгена Коноплянки, Дениса Гармаша, Руслана Ротаня, Євгена Хачеріді та Анатолія Тимощука, груба помилка Ярослава Ракицького призвела до швидкого голу від Роберта Мака, а своїх нагод у другій половині зустрічі наші гравці не використали.
Холодний душ, котрий став крижаним після перемоги словаків у матчі другого туру над головними фаворитами групи – іспанцями. Ян Козак разом зі своїми підопічними сплутали всі передстартові розклади. Свій перший матч у поточному євровідборі наші сусіди програли лише минулої суботи, поступившись в Ов’єдо «Червоній фурії» Вісенте Дель Боске. Власне, нічия в сьогоднішньому матчі ґарантуватиме словакам вихід до фінальної частини чемпіонату Європи майже стовідсотково.
Для українців втрата очків у цій зустрічі не обернеться черговим раундом плей-оф лише у випадку, якщо вони зможуть стати найліпшою поміж усіх третьою командою. Наразі за втраченими очками синьо-жовті цей рейтинг очолюють. Але в тому й річ, що права на очкові втрати наша команда не має що в контексті боротьби за першу-другу позиції, що в суперечці за звання найкращої третьої команди відбору.
 
 

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1250 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: