Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
22:36
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, відбудуться ігри чемпіонату області у першій та вищій лігах Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор о 13.30 (юнаки) та о 15.00 (дорослі).

ФК "Ужгород" - ФК "Середнє"


Дербі Ужгородщини, на відміну від першого кола, носитиме менш конкурентний характер, так як команди знаходяться досить далеко одна від одної. Та й в першому їх матчі фаворит здобув впевнену розгромну перемогу 3:0. Перемоги ужгородських клубів над берегівськими, у минулому турі, вивели столичну команду на перше місце.

Середнянці в разі перемоги можуть піднятися вище, тому що дві найближчі команди зверху, Берегово та Бийгань, зіграють між собою.

 
ФК "Тячів" - ФК "Поляна"

Гра команд з підвалин таблиці буде носити менш важливий характер. Обидві команди перервали свої програшні серії: Поляна у минулому, а Тячів – у позаминулому турі. До того ж тячівці продовжили свою результативну серію до семи матчів, забиваючи в кожному з них один гол.

Свалявці ж забивають набагато більше і вже тринадцять матчів підряд (лише в трьох матчах вони сходили з поля без забитого голу – з командами першої трійки). У першій їхній зустрічі полянці святкували перемогу 5:1.
 

ФК «Боржава» (Д) - ФК "Бужора" (І)

Іршавське районне дербі пройде в цьому турі в Довгому. Обидві команди не радують своїх вболівальників хорошими результатами і ведуть боротьбу в низах турнірної таблиці. Іршавці єдину свою перемогу у чемпіонаті здобули у домашній грі з довжанцями – 2:1. Та тепер Боржава навряд чи дозволить Бужорі здобути залікові пункти.
 

ФК "Берегове" - ФК "Бийгань"

Ще одне районне дербі пройде на Берегівщині. На відміну від першого кола, коли команди були по різні сторони таблиці, тепер вони йдуть пліч-о-пліч. Берегово крокує шаленим переможним темпом. Та Бийгань, попри не стабільні виступи, залишає за собою статус фаворита. Мінімальна перемога команди Вайданича у першому колі є цілком ймовірним результатом і тепер.

 
ФК "Дийдо" - ФК "Севлюш" (В)

Один із центральних поєдинків відіграють у Дідові. Господарі, після програшу середнянцям, прийматимуть більш грізного та вмотивованого суперника. Ще одна втрата очок серйозно вплине на їхнє лідерське реноме.

Севлюш, після паузи у Хусті, продовжує забивати мінімум три голи за матч. Перемога виноградівців над Дийдою дасть змогу обійти команду Іштвана Гіді. У першій їх зустрічі команди голів не забивали.

Лідер атаки дийдівців Олександр Грицкевич вперше вийде проти свого колишнього клубу, в якому він ставав одним з кращих бомбардирів області.

 
ДЮФК «Мукачево» - ФК "Оболонь" (Х)

Оболонь їде у Мукачево за восьмою перемогою підряд. Мукачівські футболісти чергуючи перемоги з невдачами опустились вже на п'яте місце і тепер їм треба подолати одного з конкурентів. Команда Сільваші єдина, яка змогла вивезти три очки з Хуста. Чи зможуть пивовари поквитатися з Мукачевом і відчепити їх від чемпіонського пелотону.

      
Західна зона

ФК "Карпати" (П) - ФК "Карпати" (В.Коропець)
ФК "Невицький Замок" - ФК "Локомотив" (Чоп)
ФК "Бобовище" - ФК "Вітязь" (К)
ФК "Баранинці" - ФК "Березний" - матч відбудеться 3 жовтня (субота)
ФК "Ракошино" - ФК "Сокіл" (К)


Східна зона

ФК "Карпати" (Р) - ФК "Терново"
ФК "В. Копаня" - ФК "Карпати" (Д)
ФК "Вишково" - ФК "Говерла"
ФК "Старт" (Золотарево) - ФК "Вільхівці"
ФК "Вікторія ЛНС" (Б.Ц.) - ФК "Кісва" (К.П.)

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1118 | Додав: lobda | Рейтинг: 2.8/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: