Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
16:10
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, відбудуться ігри чемпіонату області у першій та вищій лігах Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор о 13.30 (юнаки) та о 15.00 (дорослі).

ФК "Севлюш" (В) - ФК "Ужгород"

Арбітри: Козик Я., Гала М., Готько В.
Делегат – Головко І.

Найбільше уваги у цьому турі буде зосереджено на поєдинку у Виноградові. Із  команд першої четвірки, лише Оболонь зуміла одного разу виграти у Севлюша. Всі інші були безсилі проти їхньої гостро-атакуючої командної гри, в тому числі і Ужгород, який програв вдома 2:1. Вже вісім матчів триває домашня безпрограшна серія виноградівців. П’ять перемог підряд і осічки конкурентів сприяють укріпленню лідерських позицій ужгородців.

У виноградівців змушений буде пропустити гру, видалений у попередньому матчі, крайній захисник Андрій Ломага, якого скоріш за все замінить Олександр Логойда.


ФК "Середнє" - ФК "Берегове"

Арбітри: Маточка М., Грубінка І., Ліб К.
Делегат – Козик В. В.

У Середньому команди будуть битися за сьому сходинку, на якій зараз йде Берегово, випереджаючи свого опонента на один пункт. Попри вдалий період у другому колі, берегівчани мають тенденцію пропускати вже у останніх восьми матчах підряд. Майже вся оборонна лінія гостей складена з ужгородців, які мають досвід виступів за середнянців. Та й сам тренер берегівчан Мирон Бабяк одягав зелено-білі кольори. 

У першому колі між цими суперниками не було виявлено переможця – 1:1. Середнянці мають позитивну статистику у зустрічі з берегівськими командами у цьому сезоні - дві перемоги, дві нічиї та одна поразка. 

  
ФК "Бийгань" - ФК «Боржава» (Д)

Арбітри: Котубей П., Гал А., Яцкович Ю.
Делегат – Шитєв Й.

Від цієї зустрічі, скоріш за все, можна чекати розгрому з боку господарів. Про це говорить результат першого матчу між ними, а саме перемога бийганців 4:0. Боржава цілком ймовірно і в 13 матчі поспіль залишиться без перемоги. Бийгань матиме нагоду наблизитись до лідерського квартету, поки вони будуть виясняти відносини між собою.   


ФК "Бужора" (І) - ФК "Поляна"

Арбітри: Федяй Д., Гецко С., Кота З.
Делегат – Біров І.С.

Хоча між ними суттєва різниця в тринадцять очок та від їхньої зустрічі можна чекати що завгодно. Іршавці вважаються суто домашньою командою. Підопічні Василя Ропонича скоріш за все продовжать вражаючу серію і заб’ють у п’ятнадцятому матчі підряд. У бужорців тягнеться негативна серія, крім першого туру, вони пропускають у всіх матчах чемпіонату (в середньому 2,4 голи за гру), а це вже сімнадцять ігор.

Матч першого кола вийшов досить результативним – 3:2 на користь полянців. Вболівальники очікуватимуть, що і в цьому поєдинку наставники обох команд зроблять ставку на атаку.


ФК "Оболонь" (Х) - ФК "Дийдо"

Арбітри: Бобаль Ю., Шкура В., Бабич Т.
Делегат – Митровський М.

Ще одне лідерське протистояння відбудеться у Хусті. Ігровий спад у команди Гіді спричинив їхнє падіння на четверту позицію. Обидва програні матчі були у два м’ячі. Останній раз Дийда забивала супернику більше двох голів за матч ще у восьмому турі, якраз хустській команді. Рахунок був 5:0.

Пивовари виграли останні шість матчів на своєму полі, і у восьми іграх підряд йдуть без поразок. Перемога однієї з команд значно підвищить їх шанси на перше місце, так як обидві ще матимуть зустріч із Ужгородом.   



ДЮФК «Мукачево» - ФК "Тячів"

Арбітри: Митровський М., Горгош М., Дудаш Д.
Делегат: Шварц В.Л.

Мукачівці після двох матчів без перемог мають змогу добрати залікові бали у грі з аутсайдером чемпіонату, тому що далі будуть дуже складні суперники у вигляді Ужгорода, Дийди та Берегова. Тячівцям буде дуже важко зачепитися бодай за нічию, а чергова поразка в один м’яч вважатиметься не поганим результатом для них. У Тячеві команда Сільваші здобула перемогу 3:0. 


Західна зона

ФК "Сокіл" (Кінчеш) - ФК "Баранинці" (Баранинці) - гра відбудеться 10 жовтня (субота)
ФК "Березний" (Великий Березний) - ФК "Бобовище"(Бобовище) 
ФК "Вітязь" (Концгазо) - ФК "Невицький Замок" (Невицьке) 
ФК "Локомотив" (Чоп) - ФК "Карпати" (В. Коропець) 
ФК "Ракошино" (Ракошино) - ФК "Карпати" (Перечин)

Східна зона

ФК "Кісва" (Косівська Поляна) - ФК "Старт" (Золотарево) 
ФК "Вільхівці" (Вільхівці) - ФК "Вишково" (Вишково) 
ФК "Говерла" (Ясіня) - ФК "В. Копаня" (В. Копаня) 
ФК "Карпати" (Дубове) - ФК "Терново" (Терново) 
ФК "Вікторія ЛНС" (Біла Церква) - ФК "Карпати" (Рахів)

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1285 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: