Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
21:02
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, відбудуться ігри чемпіонату області у першій та вищій лігах Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор о 13.30 (юнаки) та о 15.00 (дорослі).

ФК "Тячів" - ФК "Бужора" (І)


Аутсайдерська битва відбудеться у Тячеві. Можливо це єдина можливість у цьому сезоні набрати залікові бали для цих команд і залишити опонента на останньому місці. У першому їхньому матчі була зафіксована нічия. Зараз трохи більше шансів на перемогу у господарів, які декілька тижнів тому перегравали вдома ще одного представника Іршавщини. 


ФК "Поляна" - ФК "Бийгань"

У першому колі Бийгань зазнала тільки двох поразок, і одна з них була якраз від полянців. Команда Ропонича перемагає у останніх трьох матчах, Бийгань лише у двох. Дивлячись на складні виїзди Оболоні та Мукачева, берегівці мають чудову можливість наздогнати їх.

Поляна у разі перемоги також може піднятися, але очікуючи осічки середнянців. Цікавим буде протистояння в центрі поля братів Пахомових, які виступають за різні клуби.


ФК «Боржава» (Д) - ФК "Середнє"

Минулого року боржавці вже перемагали Середнє у себе вдома, тому черговий візит буде не менш важким для підопічних Миколи Фанти. У першому колі на результат вплинуло раннє вилучення у довжанців, за чим слідував погром у п’ять м’ячів.

Середнє ще може змінити позицію з сьомої по дев’яту, тоді як Боржава може піти лише вниз.   


ФК "Берегове" - ФК "Севлюш" (В)

Обидві команди показують відмінний футбол, особливо у другому колі. За цей відрізок господарі поступилися лише два рази своїм землякам, виноградів ці – лише у Хусті. Команда Івана Білака має найлегший календар з поміж клубів першої п’ятірки і вже в цьому матчі вони можуть стати ще на крок ближчими до лідерських позицій.

У першій зустрічі Севлюш був сильніший 4:2. Надвмотивовані виноградів ці більше не мають права на втрату очок.  

ФК "Ужгород" - ФК "Оболонь" (Х)

Оболонь після серії хороших матчів все ж склала зброю вдома з дийдівцями. Поразка в Ужгороді означатиме для них припинення боротьби за золото чемпіонату. Та перемога хустян у першому колі залишає їм не погані шанси на позитивний результат.

Столична команда вісім матчів йде без поразок. Саме в таких матчах і можна буде побачити чи готова ця команда довести сезон до перемоги у чемпіонаті.


ФК "Дийдо" - ДЮФК «Мукачево»

Для мукачівців програш у Дідові означатиме їх вибування з гонки за чемпіонством. Два останні виїзди для них закінчились невдачею. Та в разі перемоги вони залишать берегівців позаду себе.

Від Мукачева дийдівці зазнали поки що найбільшої поразки у сезоні – 3:0. Також їх домашня арена вважається однією з найбільш неприступних. Перемога у цьому та наступному матчі, дозволить підопічним Іштвана Гіді зіграти золотий матч у останньому турі з ужгородцями.  



Західна зона. 18-й тур

ФК "Карпати" (П) - ФК "Локомотив" (Чоп)
ФК "Карпати" (В.Коропець) - ФК "Вітязь" (К)
ФК "Невицький Замок" - ФК "Березний"
ФК "Бобовище" - ФК "Сокіл" (К)
ФК "Баранинці" - ФК "Ракошино" - гра відбудеться 17 жовтня

Східна зона. 18-й тур

"Карпати" (Р) - ФК "Карпати" (Д)
ФК "Терново" - ФК "Говерла"
ФК "В. Копаня" - ФК "Вільхівці"
ФК "Вишково" - ФК "Кісва" (К.П.)
ФК "Старт" (Золотарево) - ФК "Вікторія ЛНС" (Б.Ц.) 

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1234 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: