Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
22:32
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, відбудуться ігри чемпіонату області у вищій лізі Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор о 13.30 (юнаки) та о 15.00 (дорослі).

ДЮФК Мукачево - ФК "Ужгород"


Арбітри: Котубей П , Гал А., Яцкович Ю.
Делегат –  Чегіль О.О.

У головному поєдинку туру зійдуться одвічні конкуренти – Ужгород та Мукачево. Обидві очні зустрічі в цьому році мукачівці програли, тож і тепер вони не будуть у ролі фаворита. Протягом чемпіонату ужгородці лише у 50% виїзних матчів змогли здобути перемогу.

ДЮФК останні п’ять матчів не програє на домашній арені, лише одного разу зігравши внічию. Команда Сільваші теоретично може розташуватись з другої по шосту сходинку.


ФК "Оболонь" (Х) - ФК "Берегове"

Арбітри:  Дребужан С., Кочетов В.. Федак В.
Делегат – Шитєв Й.Л.

Цікавим буде протистояння у Хусті. Після трьох матчів без перемог пивовари намагатимуться реабілітуватися перед власною аудиторією і спробувати заскочити на медальний п’єдестал.

Та берегівці мають вражаючу серію із п’яти виїзних перемог. У першому матчі підопічні Баб'яка були сильнішими 2:0.


ФК "Севлюш" (В) - ФК «Боржава» (Д)

Арбітри: Шимон Ю.,, Шкура В., Дудаш Д.
Делегат –  Митровський М.І.

Підопічні Білака зустрінуться з досить простим суперником, з низів турнірної таблиці. Забивши у Довгому три м’ячі, вдома виноградівці, скоріш за все, відгрузять супернику ще більше голів.

Господарі дев'ять останніх матчів не знають гіркоти поразки вдома. Поразка Мукачева зменшить до нуля шанси Севлюша на чемпіонство. 

Для довжанців здобути очки у цьому поєдинку вважатиметься подвигом.
 

ФК "Середнє" - ФК "Поляна"

Арбітри: Гала М.,  Маточка М., Готько В.,
Делегат –  Козик В.В.

Обидві команди у минулому турі наблизились до сьомої сходинки і переможець цього матчу буде фаворитом боротьбі за неї. Свалявці здобули вже чотири перемоги підряд, а перемога в Середньому автоматично підніме їх на сходинку вище.

У другому колі середнянці здобули лише одну домашню перемогу. Три очки з Поляною дозволить їм забронювати собі восьму позицію і при збігу обставин претендувати на 6-7 місце. У першій їх зустрічі підопічні Фанти здобули мінімальну перемогу 2:1.


ФК "Бийгань" - ФК "Бужора" (І)

Арбітри: Грубінка І.,  Абель О., Гога О.
Делегат – Староста І.І. 

Після видовищної перемоги у Тячеві, іршавці їдуть у гості до Великої Бийгані. У себе вдома бужорці звели гру, тоді ще з лідером чемпіонату, внічию 1:1. Підопічні Рацина в останніх двох виїзних поєдинках здобувають очки.

Команда Вайданича за теорією може розташуватися з четвертої по восьму сходинку, але дивлячись на рівень їхньої опозиції в останніх двох турах, можна спрогнозувати лише рух вгору.
 

ФК "Дийдо" - ФК "Тячів"

Арбітри:Лялюк  М., Райда М., Магурський В.
Делегат –  Кампов І.А.

Підопічні Іштвана Гіді прийматимуть останню команду чемпіонату. Цілком ймовірно, що тренер господарів спробує здобути перемогу малою кров'ю, щоб поберегти сили на головний матч сезону в Ужгороді.

Тячів програє останні чотири поєдинки, тоді як Дийдо здобуло дві перемоги підряд. У грі першого кола команда з Дідова взяла верх 1:0.
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1117 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: