Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
21:13
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, відбудеться останній тур чемпіонату області у вищій лізі Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор о 13.30 (юнаки) та о 15.00 (дорослі).

ФК «Тячів» - ФК «Бийгань»

Арбітри: Райда М., Лялюк М., Магурський В.
Делегат – Шитєв Й.Л.
 
У цьому матчі буде присутня мінімальна інтрига. Бийгань однозначний фаворит зустрічі, до того ж ще може піднятися на дві сходинки вверх, звичайно, при поразці конкурентів. У першому їх матчі підопічні Вайданича переграли тячівців 4:1.

Тяів програє останні п’ять матчів і скоріш за все завершить сезон на дні турнірної таблиці.

 
ФК «Бужора» (Іршава) - ФК «Середнє»  

Арбітри: Жолобович О., Січ О., Авдєєв В.
Делегат – Кампов І.А.
 
Досить рівний поєдинок очікується у Іршаві. У першому колі середнянці святкували перемогу лише завдяки єдиному голу з пенальті від Соскиди. Бужора і Середнє в останніх двох поєдинках забили своїм суперникам по сім голів. Команда Миколи Фанти завдяки двом перемогам підряд піднялась на сьому сходинку і позитивний результат, в цьому двобої, дозволить їм завершити чемпіонат у середині таблиці.

У іршавців вісім, із п'ятнадцяти поразок у цьому сезоні, були з мінімальним рахунком.

 
ФК «Поляна» - ФК «Севлюш» (Виноградів) 

Арбітри: Дребужан С., Федак В., Кочетов В.
Делегат – Козик В.В.

Висока результативність очікується від поєдинку у Поляні. Перша гра між ними закінчилась перемогою севлюшців 5:2. У виноградівців залишаються високі шанси на срібло. Для цього їм потрібно здобути три очки на стадіоні Поляни і надіятися, що Дийда не переможе. У Севлюша в активі пятиматчева безпрограшна серія, впродовж якої було забито 16 голів.

Поляна у останніх восьми домашніх матчах провела 23 голи (2,9 голів за гру). Підопічні Ропонича розташувалися на дев'ятому місці, на якому і завершать звітний сезон.
 

ФК «Боржава» (Довге) - ФК «Оболонь» (Хуст) 

Арбітри: Печунка В., Мучичка М., Гусєв М.
Делегат – Митровський М.І.
 
Для обох команд шлях вгору вже неможливий, тому здобуті очки дозволять їм втримати наявні позиції. Боржава програла останні три матчі, в яких пропустила 13 голів. Команда Браєра вже чотири матчі йде без перемог, через що вони і вибули із гонки на золотом.

Попередній їх поєдинок завершився перемогою пивоварів 3:1. Довжанці неодмінно забивають в трьох останніх домашніх поєдинках.   
 

ФК «Берегово» - ДЮФК Мукачево

Арбітри: Митровський М., Шкура В., Бабич Т.
Рогач Я.- арбітр юнаків
Делегат – Варга Ф.З.
 
Мукачівці їдуть у Берегово взяти реванш за домашнюю поразку, яка суттєво вплинула на їх медальні амбіції. І також спробують перервати свою серію із трьох виїзних поразок. Обидві команди у двох останніх матчах залишались без перемог, а мукачівці ще й пропустили вісім голів.

ДЮФК має змогу розміститися з четвертої по шосту сходинки. Берегівці можуть зробити лише крок вгору – до середнянців всього один бал.

 
ФК «Ужгород» - ФК «Дийдо» 

Арбітри: Козик Я., Наскалов С., Готько В. Ліб К.
Делегат –  Попович В.М.
 
Результати цих команд та календар подарував всім вболівальникам мати змогу побачити, так званий «золотий» матч. Господарям достатньо буде нічиєї для втримання першого місця.

Це вже їх четверта зустріч у цьому ігровому році. У двох кубкових фіналах команди обмінялись перемогами, а в чемпіонаті підопічні Іштвана Гіді були сильнішими 2:0. Якраз після цієї поразки ужгородці більше і не програвали. Дийда у другому колі два рази програла, а всі інші ігри були за нею.
 Тарас Галушка
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1064 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: