Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
16:04
Анонс ігор чемпіонату області
У суботу матчами Вищої ліги буде дано старт новому сезону.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 15:30; дорослі – 17:00

ФК «Ужгород» – ФК «Тячів»
стадіон "Автомобіліст"
Арбітри: Гала М., Абель О., Ліб К.
Делегат – Кувік І.О.

Команди закінчили минулий сезон на різних полюсах турнірної таблиці. Хоча, якщо бути точним, то тячівці в останніх матчах не виходили на гру. Так само і їхня участь у новому чемпіонаті до останнього залишалась під питанням. Таке місто і з таким стадіоном повинно мати команду, яку потрібно будувати поступово. Перший крок до цього вже зроблений - юні гравці ДЮСШ Тячів виступають у Першій лізі Чемпіонату ДЮФЛУ, займаючи місця у нижній половині таблиці (не останні!). Маємо надію побачити у складі Тячіва більше власних вихованців, а не легіонерів з інших районів.

«Ужгород» після поразки у фіналі Суперкубку матиме змогу відігратися на потенційному аутсайдері, тому гра на «Автомобілісті» обіцяє бути багатою на голи, і лише в одні ворота. Для підопічних Шанти єдиним питанням, яке потребує вирішення – це коротка лава запасних, особливо після страшної травми Горського, і відновлення Ільковича. До того ж декілька гравців Ужгород будуть задіяні у п’ятницю у грі дублерів Говерли з київськими динамівцями.
 

ФК «Дийдо» – ФК «Спартакус» (Ужгород)
Арбітри: Бобаль Ю., Бабич Т., Шкура В.
Делегат – Чегіль О.О.

Дебютант Вищої ліги області зійдеться із «свіжим» тріумфатором Суперкубку Закарпаття. Футболісти «Говерли» на початку тижня перервали свою програшну серію у чемпіонаті U19 у Запоріжжі з «Зорею». У Зимовій першості вони здобули одну перемогу з Середнім, і лише в останньому турі втратили шанси на вихід у чвертьфінал. Всі інші матчі вони програвали фаворитам змагань, але не більше ніж у два м’ячі.

«Дийдо» намагатимуться продовжити святковий настрій на рідному стадіоні. Ці команди зустрічались у товариській зустрічі в кінці лютого, тоді на штучному полі «Камелоту» підопічні Валентина Слюсара вирвали перемогу 2:1. У цьому матчі прогнозую перемогу господарів в 1-2 м'ячі.
 

ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Вільхівці»
Арбітри: Сімку С., Гецко С., Алмашій С.
Делегат – Дем’яненко В.М.

Лише три тижні тому ці суперники зустрічались у одній восьмій Кубку області. Тоді підопічні Бучка у додатковий час здобули перемогу і залишили пивоварів за бортом змагань. Вільхівчани перед стартом у Вищій лізі підсилили деякі позиції, зокрема зявився екс-нападник Сторожниці Степан Савко, який багато забивав в останній Лізі чемпіонів Закарпаття та воротарську лінію, де грає екс-бийганець Іван Ковач. Основний кіпер Вільхівців минулого сезону Юрій Пахомов розпочав ігровий рік у стані хустської команди. Не понижає свою бомбардирську планку вічно молодий Артур Апіян, який у розіграші Кубку вже забивав оболонцям та двічі новодавидківцям.

Хустяни після доволі посередніх виступів у Зимовій першості та Кубку матимуть змогу реабілітуватися на домашньому стадіоні. Склад команди залишився без змін.
 

ФК «Боржава» (Довге) – ДЮФК Мукачево»
Арбітри: Райла М., Лялюк М., Шопа Т.
Делегат – Попович В.М.

Довжанці минулий сезон також розпочинали домашньою грою з ДЮФК Мукачево і тоді зіграли 1:1. Остання перемога над командою Сільваші значиться у третьому турі сезону 2014, з рахунком 4:1. Відтоді тягнеться серія без перемог. Боржава вела підготовку до чемпіонату через Відкриту Зимову першість Іршавського району, де дійшла до чвертьфіналу і поступилася майбутньому чемпіону ФК «Доробратово», у складі якого якраз були представники мукачівського клубу.

Мукачівці продовжують робити ставку на власних вихованців, які показали хорошу гру у Зимовій першості, дійшовши до фіналу. А в Кубку області у чвертьфіналі поступилися «Севлюшу».
 

ФК «Поляна» – ФК «Бужора» (Іршава)
Арбітри: Дребужан С., Кочетов В., Федак В.
Делегат – Митровський М.І.

В матчах цих команд минулого року полянці обидва рази забивали три голи, бужорці лише у гостьовому зуміли відповісти двома. У чемпіонському сезоні 2014 року Поляна перемагала 5:0, 3:1 та в останньому турі нічия 2:2.

Підопічні Ропонича скоріше вийшли з відпустки відігравши груповий турнір у Зимовій першості, а згодом у Кубку перемогли Минай, але поступилися Севлюшу.

Іршавці з новим тренером та керівництвом у Кубку дійшли до чвертьфіналу, де склали зброю перед Дийдо. Троє основних гравців свалявців посеред тижня відіграли гру у Львові за збірну Закарпаття.
 

ФК «Середнє» – ФК «Севлюш» (Виноградів)
Арбітри: Козик Я., Маточка М., Сухан М.
Делегат – Кампов І.А.

Цікаве протистояння пройде у Середньому. Саме господарі в минулому сезоні відібрали у виноградівців 5 очків, яких дуже бракувало на фініші чемпіонату. Вдома середнянці виграли 1:0, а у Виноградові влаштували камбек 3:3. В позаминулому сезоні команди обмінялись мінімальними перемогами 1:0.

У Зимовій першості ці команди були в одній групі і тут теж середнянці стримали севлюшців і зіграли з ними в нульову нічию. В тому матчі підопічні Білака не забили пенальті і заробили вилучення. В підсумку цих двох очків їм не вистачило для виходу з групи.

В стартовому матчу Вищої ліги виноградівці спробують перервати серію без перемог з командою із Середнього.  
 
 
ФК «Минай» – ФК «Берегово»
ГСК «Камелот», поле №2 (натуральне)
Арбітри: Шимон Ю., Сащина Я.,Є Боднар С.
Делегат – Козик В.В.

З початку року Минай вже вчетверте зіграє з берегівцями. В Зимовій першості вони зустрілись на стадії чвертьфіналу, і підопічні Гібалюка обидва рази були сильнішими 0:3 та 2:0. А вже перед самим стартом чемпіонату у спарингу Берегово перемогло 2:3. Тож, навряд чи вони зможуть чимось здивувати один одного.

У Зимовій першості Минай виграв всі матчі, а в Кубку, на першій стадії змагань, експериментальним складом поступився Поляні. Берегівці у чвертьфіналі Кубку обидва рази програли Ужгороду. 

 
Західна зона
17 квітня (неділя)
 
ФК «Метеор» (Пістрялово) – ФК «Бобовище»
ФК «Баранинці» – ФК «Локомотив-Чоп» – матч відбудеться на чопському стадіоні «Локомотив»
ФК «В. Березний» – ФК «Карпати» (Перечин)
ФК «Невицький замок» (Невицьке) – ФК «Вітязь» (Концгазо)
ФК «Ракошино» – ФК «Сокіл» (Кінчеш)
ФК «Н. Коропець» – ФК «Карпати» (В. Коропець)
ФК «Дерцен» – вихідний
 
Східна зона
17 квітня (неділя)
 
ФК «Терново» – ФСК «Говерла» (Ясіня)
ФК «Старт» (Золотарево) – ФК «Авангард» (Тересва)
ФК «Іза» – ФК «Копаня» (В. Копаня)
ФК «Вікторія-Лнс» (Б. Церква) – ФК «Вишково»
ФК «Карпати» (Дубове) – ФК «Інтер» (Ганичі)
ФК «Карпати» (Рахів) – СК «ім. І. Яремчука» (В.Бичків) 
 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1671 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 2
1 dimon  
0
Що за команда Спартакус?

2 lobda  
0
"Говерла" U19

الاسم *:
Email *:
كود *: