Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
16:26
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, 22 травня, відбудуться матчі шостого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 15:30; дорослі – 17:00

ФК «Ужгород» (Ужгород) - ФК «Середнє» (Середнє) 
Арбітри: Запрутняк В., Бабич Т., Горгош М.
Делегат – Митровський М.І.
Ужгород, стадіон «Автомобіліст»

В Ужгороді зійдуться споріднені один до одного клуби. Їхні гравці часто мігрують між командами. Та більш молода команда залишила далеко позаду середнянців за досягненнями. В їх очному протистоянні безсумнівним фаворитом виступають господарі, які у всіх чотирьох зустрічах брали гору. Два рази у Зимовій першості по 1:0 та у чемпіонаті 4:0 і 3:0. Найбільше у цих зустрічах забивав Іван Жаренко (3 голи), який з нового сезону перебрався якраз до стану Середнього. Двічі відзначався Іван Бандурович.

Підопічні Дьордя досить близько підібрались до лідируючих ужгородців і перемога дозволить їх обійти на певний час. Ужгород поки що йде без втрат. Цю гру через дискваліфікацію пропустять капітан ужгородців Мирослав Лютнянський та середнянець Анатолій Гаврилешко.


ФК «Дийдо» (Дийдо) - ФК «Поляна» (Поляна) 
Арбітри: Шимон Ю., Шкура В., Вовчанський І.
Делегат – Шитєв Й.Л.
Дийда, сільський стадіон

Берегівська команда спробує продовжити свою безпрограшну серію, яка складає вже три матчі. Минулі матчі продемонстрували, що ця зустріч буде не простою для них. У Дідові було 2:1, у іншому матчі 0:0.

Свалявцям важко буде перервати програшну серію, також із трьох матчів. Дискваліфікація мукачівців трохи покращила їхнє становище у таблиці.  


ФК «Оболонь» (Хуст) - ФК «Боржава» (Довге) 
Арбітри: Дьордь Н., Рогач Я., Головей Е.
Делегат – Козик В.В.
Хуст, стадіон «Карпати»

У минулому турі пивовари несподівано зіграли внічию з тячівцями. Зараз вони зустрінуться довжанцями, які випереджають їх на один пункт, і матимуть змогу обійти їх. Очевидно, що у хустян проблеми з реалізацією, і виправляти ситуацію потрібно якнайскоріше. Благо суперник підходящий.

Боржава добре виступає вдома, а єдиний виїзд закінчився погромом. Та досвід Тячева може стати їм в пригоді.
Минулий сезон був за оболонцями 3:1 та 1:0, а позаминулий – 3:1, 1:0 за Хустом та 3:2 за Довгим.


ФК «Мункач» (Мукачево) - ФК «Севлюш» (Виноградів) 
Арбітри: Митровський М., Сенишин Р., Гарлач І.
Делегат – Кампов І.А.
Пістрялово, стадіон «Метеор»

Однозначно, центральна гра туру. Ці команди пересікались у Кубку, тоді дві перемоги були за виноградівцями 5:1 та 1:0. У чемпіонаті був паритет 2:1 виграли мукачівці та 3:1 виноградівці. У 2014 році севлюшці були сильнішими у всіх матчах 2:1, 3:1, 5:1.

За ці останні сім матчів Юрій Чонка забив у ворота команди Сільваші дев'ять голів. Денис Ребрик за три матчі забив їм чотири голи. У протилежні ворота найчастіше забивав Анатолій Нурієв – три голи.

Звичайно, господарям потрібно буде перш за все надійно зіграти у захисті, так як виноградівці за три матчі забили вже 12 голів. У попередньому матчі у Берегові мукачівці цілком могли розраховувати на очки, однак не забили пенальті.


ФК «Вільхівці» (Вільхівці) - ФК «Берегово» (Берегово) 
Арбітри: Дребужан С., Кочетов В., Федак В.
Делегат – Попович В.М.
Вільхівці, сільський стадіон

Берегово очікує не простий виїзд на Тячівщину. Вільхівчани кують вдома лише перемоги і черговий суперник їм цілком під силу. Остання гра вийшла для них надто емоційною, тож потрібно забути цю гру і готуватися до наступного двобою. Обидві команди мають у своєму пасиві не вдалі виїзди до Минаю.

Берегово мають досвід перемог на Тячівщині, перемігши команду з райцентру 2:0. Кращим бомбардиром у гостей є Василь Ковтун, який провів чотири голи у чотирьох матчах.


ФК «Спартакус» (Ужгород) - ФК «Минай» (Минай) ​- початок – 13:30, 15:00
Арбітри: Маточка М., Ліб К., Гала М.
Делегат – Кувік І.О.
Ужгород, стадіон «Авангард», 2 поле

В Ужгороді зійдуться два зовсім не давно створені клуби. Для підопічних Слюсара цей тиждень виявився досить важким: у минулу неділю вони зіграли два матчі в один день, у середу вдома з Олександрією U19 і тепер їх очікує зустріч з Минаєм. Хоча за календарем 22 травня вони мають їхати на гру в Маріуполь, де мають зійтись з місцевою юніорською командою в останній грі чемпіонату України U19.

Минай в цьому сезоні чергує перемоги із поразками, рахуючись суто домашньою командою. Можливо в цьому матчі їм вдасться перервати свою виїзну серію поразок.

Поєдинок цих команд у Зимовій першості закінчився перемогою гостей, які на останніх хвилинах у надзвичайно напруженому матчі вирвали перемогу 2:1. Забивали Чедрик та Чумак, у спартаківців Шпак.


ФК «Тячів» (Тячів) - ФК «Бужора» (Іршава) 
Арбітри: Котубей П., Гал А., Яцкович Ю.
Делегат – Кочетов В.І.
Тячів, стадіон ім. Л. Бейреша

Битва аутсайдерів пройде у Тячеві. У минулому турі підопічні Іванчова вистояли нічию в Хусті і залишили іршавців наодинці без очок на дні турнірної таблиці. Бужора зазнала погрому у Петрові, хоча у наставника гостей залишилось багато питань до арбітра, який при рахунку 0:1 не поставив цілком ймовірний пенальті у ворота Севлюша.

Минулого року саме гра у Тячеві стала найкращою для іршавців, які виграли там 1:5. В Іршаві була зафіксована нічия 1:1.


Перша ліга. Західна зона 
22 травня (неділя) 


ФК «Карпати» (В.К.) – ФК «Ракошино» 
ФК «Дерцен» – ФК «Невицький замок» 
ФК «Баранинці» – ФК «Березний»
ФК «Локомотив-Чоп» – ФК «Вітязь» 
ФК «Бобовище» – ФК «Сокіл» 
ФК «Н. Коропець» – ФК «Карпати» (П) 

Перша ліга. Східна зона 
21 травня (субота) 


СК ім. І. Яремчука – ФК «Карпати» (Д) 
ФК «Терново» – ФК «Вікторія-ЛНС» 
ФК «Старт» – ФК «Іза»  (Вонігово, сільський стадіон) 
ФСК «Говерла» – ФК «Інтер» 
ФК «Авангард» – ФК «Вишково» 
ФК «Карпати» (Р) – ФК «Копаня» 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1598 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: