Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
22:57
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, 5 червня, відбудуться матчі восьмого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 15:30; дорослі – 17:00

ФК «Ужгород» (Ужгород) - ФК «Берегово» (Берегово) 
Арбітри: Лялюк М., Шопа Т., Рубей В.
Ужгород, стадіон "Автомобілст"

У гості до ужгородців завітають берегівці, які йдуть на досить високому четвертому місці. Та розраховувати на очки на «Автомобілісті» їм буде дуже важко. Три останні візити до Ужгороду, один з яких був зовсім не давно у Кубку, закінчувались з однаковим рахунком 4:0. В домашніх поєдинках берегівці програли два рази по 0:2 та одного разу 1:1.

Зупинити атакувальний запал підопічних Шанти можуть лише безпомилкові дії в захисті, або прибігнути до тактики так званого «автобуса». Та маючи креативних гравців попереду Берегово навряд чи буде дотримуватися оборонної стратегії.

В останній їх зустрічі Гегедош забив Берегову три голи, тож можна очікувати від Роберта продовження гольової феєрії.


ФК «Дийдо» (Дийдо) - ФК «Минай» (Минай) 
Арбітри: Шимон Ю., Гарлач І., Шкура В.

Безперечно центральний матч туру. Дийдо в останніх трьох матчах неодмінно забиває чотири голи, хоча це і були поєдинки з середняками. На домашньому стадіоні підопічні Іштвана Гіді ще не програвали. У Миная ж негативна виїзна серія – дві поразки та одна перемога на Спартакусом (це і виїздом важко назвати).

У господарів вже три матчі підряд не сходить з поля без забитого голу Ференц Барта, забивши чотири м’ячі. У минайців у двох останніх матчах три м’ячі забив Євген Костик.
 

ФК «Оболонь» (Хуст) - ФК «Середнє» (Середнє) 

Оболонь виграла всі домашні матчі, окрім гри з Ужгородом. Середняни у свою чергу програли всі гостьові поєдинки, крім в Іршаві. Команди йдуть зовсім поряд у турнірній таблиці, тому і гра має бути досить конкурентною.

В минулому сезоні хустяни обидва рази були сильнішими 3:1 та 2:0. Цей поєдинок буде перенесено через участь Оболоні у міжнародному турнірі у Франції, де вони стартують 3 червня матчем із представником Іспанії.    


ФК «Боржава» (Довге) - ФК «Поляна» (Поляна) 
Арбітри: Котубей П., Федяй Д., Яцкович Ю.

Боржавці мають вкрай позитивну статистику виступів на власному полі в цьому сезоні. Саме на власній арені вони і набрали всі свої очки, за допомогою яких піднялись ближче до середини турнірної таблиці. Та в останньому матчі у одного з гравців довжанців здали нерви і він напав на арбітра, за що був суворо покараний відлученням від футболу на рік. Та в молодого колективу Фірки має вистачити сил, щоб ще раз порадувати власних вболівальників перемогою.

Полянці вже мають в пасиві п’ять програшів підряд. В останніх чотирьох вони відзначались хоча б одним забитим голом. Тому очікується мінімальна перемога однієї з команд.

У минулому сезоні у Довгому господарі перемогли 2:1, у Поляні також господарі 2:0.


ФК «Вільхівці» (Вільхівці) - ФК «Бужора» (Іршава) 
Арбітри: Гала М., Ліб К., Абель О.

Дебютна зустріч між цими суперниками має явного фаворита. Бужора ще не перемагала у цьому сезоні, тому виїзд у Вільхівці буде для них надзвичайно важким.

Підопічні Бучка добре розпочали чемпіонат та в останніх трьох матчах не змогли здобути перемогу, програвши своїм основним конкурентам за високі місця і пропустивши їх вперед. Далі їх чекає трохи простіший календар, де вони зможуть наздогнати лідерів і домашня гра з аутсайдером якраз доречна, щоб розпочати переможну серію.


ФК «Спартакус» (Ужгород) - ФК «Севлюш» (Виноградів) 
Арбітри: Грубінка І., Сухан М., Абель О.

Цікаве протистояння очікує на жителів обласного центру. Молодий колектив Слюсара екзаменуватиме друга команда області, яка ще не знала поразок у чемпіонаті. Ужгородці вже три матчі підряд лише програють і в усіх семи матчах дозволяли забити у свої ворота. Зазвичай спартаківці не пропускають більше двох голів і лише в минулому турі дістали три в Берегові.

Їх зустріч у Зимовій першості закінчилась мінімальною перемогою Севлюша, завядки єдиному голу Богдана Котляра.


ФК «Тячів» (Тячів) - ФК «Мункач» (Мукачево) 
Арбітри: Запрутняк В., Вовчанський І., Боднар С.

Досить не очікувано ці клуби йдуть зовсім поряд, внизу турнірної таблиці. Мукачівці змогли перервати двоматчеву програшну серію в Іршаві і їдуть до ще одної команди із зони вильоту. Підопічні Сільваші у останньому турі втратили основного воротаря через вилучення.

Тячівці цілком могли розраховувати на ще одну нічию у грі у Довгому та пропустили на останніх хвилинах. Тепер вони мають двоматчеву гольову серію. Їх останні зустрічі закінчувались впевненими перемогами мукачівці 5:0 та 3:0. Цілком прогнозованою є перемога гостей і в цьому матчі.


Перша ліга. Західна зона 4 червня (субота) 

ФК «Карпати» (В.К.) – ФК «Вітязь» 
ФК «Дерцен» – ФК «Сокіл» 
ФК «Баранинці» – ФК «Ракошино» 
ФК «Березний» – ФК «Невицький замок» 
ФК «Бобовище» – ФК «Карпати» (П) 
ФК «Н. Коропець» – ФК «Локомотив-Чоп» 


Перша ліга. Східна зона 5 червня (неділя) 

СК ім. І. Яремчука – ФК «Вишково» 
ФК «Терново» – ФК «Інтер» 
ФК «Старт» – ФК «Карпати» (Д) 
ФК «Іза» – ФК «Вікторія-ЛНС» 
ФСК «Говерла» – ФК «Копаня» 
ФК «Карпати» (Р) – ФК «Авангард»
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1487 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: