Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
21:35
Анонс ігор чемпіонату області
В суботу, 13 серпня, відбудуться матчі чотирнадцятого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 15:30; дорослі – 17:00

ФК «Берегово» (Берегово) - ФК «Минай» (Минай) – гра відбудеться 17 серпня 

Команди вже вчетверте зустрінуться в цьому році. Як і в попередніх матчах гості будуть фаворитами. У двох кубкових зустрічах та грі першого кола минайці перемагали 0:3 на виїзді та двічі 2:0 вдома. Костянтин Багрій забивав в кожному з матчів, у сумі провівши чотири м’ячі. 

У команді Минай відбулись найбільші зміни під час літньої перерви: Гібалюка на тренерському містку змінив Іваниця, з клубом вели підготовку до старту другого кола ряд відомих гравців – Михайло Кополовець, Матвій Бобаль, Андрій Попович, Нуцу Арделян. 

Берегівці покинули захисник Юрій Каганець та воротар Василь Мучичка. Серед придбань значаться екс-гравець Вітязь Концгазо Василь Бонтей та Денис Чегіль, який в минулому сезоні грав за Бийгань. В останньому спарингу підопічні Бабяка програли виноградівцям 3:6 


ФК «Севлюш» (Виноградів) - ФК «Середнє» (Середнє) 

В першому турі вся увага буде зосереджена на Виноградово, де зустрінуться перша та третя команда чемпіонату, при чому обидва клуби лише в останньому турі першого кола зуміли піднятися на такі високі позиції. 

Виноградівці чи не найпершими з-поміж усіх клубів розпочали підготовку до другого кола. Заодно вони готувались і до міжнародних виступів у складі збірної угорців Закрапаття. Тож ігрової практики їм не бракувало. І без того сильний склад севлюшців поповнився кращим бомбардиром Дийдо Олександром Розманом. 

У Середньому виноградівці не змогли виграти, як в принципі і в останніх трьох зустрічах з ними. 

Підопічні Дьордя досить давно не піднімались так високо у турнірній таблиці та останні результати демонструють їхню готовність битися за найвищі місця. Середнянці вийшли з відпустки 1 серпня. В останній товариській зустрічі дублем відзначився новачок команди Олександр Назаренко, який перейшов до них з Минаю. 


ФК «Бужора» (Іршава) - ФК «Поляна» (Поляна) 

Досить рівним має вийти протистояння команд з низів таблиці. Полянці одну з двох своїх перемог у цьому сезоні здобули саме над Бужорою, та після перших двох турів вони більше не перемагали. 

Іршавці ж навпаки, лише в останньому матчі першого кола здобули свою дебютну перемогу і піднялись з дна турнірної таблиці. Зараз в них є чудова нагода продовжити набирати очки. Перемога дозволить їм наздогнати Поляну. Бужора у останньому товарняку розгромила середняка першої ліги Ракошино 6:1. 


ФК «Мункач» (Мукачево) - ФК «Боржава» (Довге) 

Мукачівська команда спробує поквитатися з довжанцями за поразку на старті сезону. Підопічні Сільваші розпочали тренувальний процес за три тижні до матчу і встигли зіграти дві контрольні зустрічі: з Спартакусом 0:1 і з Бобовищем 6:4. Разом з командою вели підготовку і Віктор Ряшко, Олексій Шведюк та Валентин Великий, які в свій час вже виступали за мукачівців. 

Боржава останні п’ять матчів лише програє, а на виїзді взагалі ще не набирала очки. Довжанці підсилились універсальним ужгородським гравцем Юрієм Каганцем, який останнім часом грав за Берегово, а раніше вже виступав за Боржаву. Можливими втратами можуть бути обидва Михайли Батрини. В ході підготовки до відновлення чемпіонату Боржава у спарингу перемогла Кушницю 3:1. 


ФК «Вільхівці» (Вільхівці) - ФК «Оболонь» (Хуст) 

Вільхівці довгий час тримаються у верхній половині таблиці, нав’язуючи боротьбу лідерам. Минулого тижня тячівці у товарняку здолали Терново 5:1. Команда шукає підсилення, переглядаючи потенційних новачків. Серед втрат Нуцу Арделян, який перейшов до Минаю. 

Оболонь на друге коло виходить з новим тренером, так як команду залишив лідер останніх сезонів Олександр Браєр. Тепер команду готує Микола Буковецький, який в першому колі тренував юнаків, допомагати йому буде Віктор Драгула. Хустяни провели декілька товарняків: Великий Бичків 4:0, Оболонь-2 5:0, Іза 7:4. 

На старті чемпіонату оболонці переграли вільхівчан 2:0. 


ФК «Спартакус» (Ужгород) - ФК «Дийдо» (Дийдо) 

Підопічні Слюсара є грозою авторитетів у цьому сезоні, особливо на домашньому полі. Ужгородці в ході тренувального процесу провели два спаринги – з Мункач 1:0 та з Середнім 3:3. В обох зустрічах відзначався новачок команди Павло Тищук, який минулий сезон провів у складі юніорів стрийської «Скали». А позаминулого сезону грав за юнаків Середнього. 

Дийдо виграло попередній матч 1:0. Команда Іштвана Гіді втратила основного форварда Олександра Розмана, який перейшов у Севлюш, та підписала Івана Скунзяка з Ужгорода. 


ФК «Тячів» (Тячів) - ФК «Ужгород» (Ужгород) 

Ужгородці у дебюті сезону відгрузили Тячеву одинадцять голів, тож в цьому матчі цілком ймовірно слід очікувати черговий погром. Підопічні Шанти лише 9 серпня вийшли з відпустки та багато гравців Ужгорода підтримували ігрову практику в матчах за кордоном. Ужгород на виїзді не може виграти вже три поєдинки підряд та й пропускають в останніх чотирьох іграх. 

Тячів «всуху» програв останні три матчі, а на матч з Минаєм взагалі не зміг приїхати. В кінці першого кола ходили чутки про фінансові проблеми в клубі.


Перша ліга. Західна зона 14 серпня (неділя) 
 
ФК «Карпати» (В. Коропець) - ФК «Н. Коропець» (Н. Коропець) 
ФК «Сокіл» (Кінчеш) - ФК «Ракошино» (Ракошино) 
ФК «Витязь» (Концгазо) - ФК «Невицький замок» (Невицьке) 
ФК «Перечин» (Перечин) - ФК «Березний» (В. Березний) 
ФК «Локомотив-Чоп» (Чоп) - ФК «Баранинці» (Баранинці) 
ФК «Бобовище» (Бобовище) - ФК «Дерцен» (Дерцен)

 
Перша ліга. Східна зона 14 серпня (неділя) 

ФК «Карпати» (Рахів) - СК ім. І. Яремчука В.Бичків 
ФСК «Говерла» (Ясіня) - ФК «Терново» (Терново) 
ФК «Авангард» (Тересва) - ФК «Старт» (Золотарево) 
ФК «Копаня» (В. Копаня) - ФК «Іза» (Іза) 
ФК «Вишково» (Вишково) - ФК «Вікторія-ЛНС» (Б. Церква) 
ФК «Інтер» (Ганичі) - ФК «Карпати» (Дубове) 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1633 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: