Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
13:48
Анонс ігор чемпіонату області
В неділю, 21 серпня, відбудуться матчі п'ятнадцятого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 15:30; дорослі – 17:00

ФК «Дийдо» (Дийдо) - ФК «Ужгород» (Ужгород)
Арбітри: Райда М., Лялюк М., Шопа Т.

Вже сьомий раз в цьому році зіграють між собою ці дві команди. Крім матчу за Суперкубок, перемога постійно була за ужгородцями. Тож і в цій грі гості підходять у статусі фаворита. Підопічні Шанти пропускали попередній тур, тож важко визначити в якій вони зараз знаходяться формі.

Дийдо на минулих вихідних здійснило вдалий вояж в Ужгород, де перемогли місцевий Спартакус. Принциповою буде зустріч для Івана Скунязка, який тільки-но перейшов до дийдівців з Ужгороду і забивав своєму нинішньому клубу в цьому році. 
 

ФК «Оболонь» (Хуст) - ФК «Спартакус» (Ужгород) 
Арбітри: Запрутняк В., Дудаш Д., Вовчанський І.

Дві підряд поразки зупинили поступовий хід вгору хустян, тому приймаючи вдома спартаківців пивовари докладуть максимум зусиль, щоб відкрити лік перемогам у другому колі. В Ужгороді Оболонь поступилася Спартакусу 2:1. 

Підопічні Слюсара якраз дихають у спину Оболоні і можуть скоротити відставання до середняків таблиці до мінімуму. Виїзна статистика ужгородців складає 2 перемоги і 5 поразок. 

Шанси на перемогу в команд рівні, тож не виключено, що переможця тут не буде виявлено. 


ФК «Боржава» (Довге) - ФК «Вільхівці» (Вільхівці) 
Арбітри: Грубінка І., Наскалов С., Лофинець В.

Навіть після шести поразок підряд боржавці залишаються на безпечній відстані від зони вильоту. З семи домашніх матчів у цьому сезоні довжанці лише один раз не змогли забити у чужі ворота.

Обидві команди вважаються домашніми, тож господарі хоч за підбором гравців поступаються тячівцям, фактор власного поля вже не один раз допомагав їм набирати очки, тож і тепер підопічні Фірки спробують стримати Вільхівці, які йдуть одразу за лідерами. Зважаючи на те, що лідери грають між собою, вільхівчани мають хорошу змогу закріпитись наверху.


ФК «Поляна» (Поляна) - ФК «Мункач» (Мукачево) 
Арбітри: Дьордь Н., Рогач Я., Головей Е.

До свалявців завітає мукачівська команда, щоб ще раз довести свою перевагу над полянцями. Адже вдома вони розбили їх 5:0, хоча згодом їм і була зарахована технічна поразка в цьому матчі. В минулому сезоні мукачівці виграли у Поляні 2:3, а вдома зіграли 2:2. У цьогорічній зимовій першості вони зіграли внічию 1:1.

Підопічні Сільваші здобули вже дві перемоги підряд і діставшись Оболоні, мають змогу наздогнати і Берегово, яке пропускає цей тур, і йде на три очки попереду.

Поляна ж спробує розвити успіх після вдалого виїзду в Іршаву, і обійти у таблиці Боржаву.


ФК «Середнє» (Середнє) - ФК «Бужора» (Іршава) 
Арбітри: Гала М., Сухан М., Ліб К.

Господарі являються беззаперечним фаворитом даної зустрічі. У цьому матчі Вадим Дьордь зможе перевірити найближчий резерв або ж варіації з тактикою. У першому колі середнянці виграли 3:0. Середнє вдома виступає досить вдало, програвши лише одну гру.

В минулому сезоні іршавці зуміли дати бій команді Дьордя, вигравши вдома 2:0, а в Середньому поступились, пропустивши лише один гол з пенальті. Іршавська команда в останніх трьох виїзних зустрічах пропускає мінімум чотири голи.


ФК «Минай» (Минай) - ФК «Севлюш» (Виноградів)
Арбітри: Митровський М., Гарлач І., Шкура В.

Велика увага буде прикуто до матчу у Камяниці, де Минай спробує завдати першої поразки лідеру чемпіонату. На старті сезону команда з Ужгородщини також підходила до зустрічі з Севлюшем з бойовим настроєм, але безвольно потупилась з великим рахунком. Тоді захисники ніяк не могли впоратися з ведучим гравцем суперника Чонкою. Та значно підсиливши кадровий потенціал минайці спробують скоротити відставання до першого місця. Скоріш за все не допоможуть команді Зубанич, який зазнав ушкодження у минулому турі та Микуляк, який дістав червону картку. 

Для виноградівців це буде один з перших серйозних екзаменів на шляху до бажаного чемпіонства. Перемагаючи всіх вдома, на виїзді Севлюш із семи матчів тричі зіграв внічию, з яких два рази на Ужгородщині (Середнє і Спартакус).   

 
Перша ліга. Західна зона
20 серпня (субота)
 
ФК «Карпати» (В.К.) – ФК «Дерцен»
ФК «Н. Коропець» – ФК «Сокіл» (Кінчеш)
ФК «Ракошино» – ФК «Вітязь» (Концгазо)
ФК «Березний» (В. Березний) – ФК «Локомотив-Чоп» (Чоп)
ФК «Баранинці» – ФК «Бобовище»
 
Перша ліга. Східна зона
21 серпня (неділя)
 
ФК «Інтер» (Ганичі) - ФК «Карпати» (Рахів)
ФК «Старт» (Золотарево) - ФСК «Говерла» (Ясіня)
ФК «Іза» (Іза) - ФК «Авангард» (Тересва)
ФК «Вікторія-ЛНС» (Б. Церква) - ФК «Копаня» (В. Копаня)
ФК «Карпати» (Дубове) - ФК «Вишково» (Вишково)
ФК «Терново» (Терново) - СК ім. І. Яремчука (В.Бичків)
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1608 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: