Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
16:20
Анонс ігор чемпіонату області
В суботу, 3 вересня, відбудуться матчі сімнадцятого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 14:30; дорослі – 16:00

ФК «Оболонь» (Хуст) - ФК «Дийдо» (Дийдо) 
Арбітри: Шимон Ю., Гарлач І., Сащина Я.
Делегат – Митровський М.І.
 
Після двотижневої паузи Дийдо відновить свої виступи у чемпіонаті не простим виїздом у Хуст. Оболонь шість з восьми матчів вдома не програє. У підопічних Гіді аналогічна статистика – п’ять з семи виїзних матчів без поразок.
У пивоварів, на відміну від гостей, стабільний склад, тоді як у берегівців невідомо хто з «легіонерів» зможе з'явитись у складі на цей матч.

У першому колі вони розписали нічию 1:1. В останній грі обидва клуби поступились Ужгороду.
 

ФК «Боржава» (Довге) - ФК «Ужгород» (Ужгород) 
Арбітри: Маточка М., Ліб К., Балог В.
Делегат – Козик В.В.
 
Одинадцять голів від Ужгорода стали рекордною поразкою у першому колі для довжанців. Останні домашні поєдинки також не вселяють оптимізму - за три гри вони пропустили 14 голів.

Ужгородці матимуть змогу знову обійти севлюшців, які пропускають цей тур через зняття ФК Тячів. Можна очікувати чергового голепаду у ворота господарів. Хоча у минулому сезоні Ужгород перемагав лише два рази по 1:0.


ФК «Поляна» (Поляна) - ФК «Спартакус» (Ужгород) 
Арбітри: Дребужан С., Кочетов В., Рошко О.
Делегат – Шварц В.Л.
 
Підопічні Ропонича спробують зупинити швидкі фланги Спартакуса, звідки йде найбільша загроза.  Саме гості являються фаворитами маючи кращий підбір гравців. Та Поляна на домашній арені може будь-кому ускладнити життя.

В останній домашній грі їм бракувало хвилини, щоб відібрати очки у Мункача. Спартакус вже дві гри тримає свої ворота на замку. В попередній грі між ними команда Слюсара виграла 4:1.


ФК «Середнє» (Середнє) - ФК «Вільхівці» (Вільхівці) 
Арбітри: Лялюк М., Шопа Т., Рубей В.
Делегат – Попович В.М.
 
Найбільш цікаві поєдинки відіграють на полях Ужгородщини. Команди підійшли до звітної зустрічі з практично однаковими показниками, ділячи четверту сходинку.

Команди впевнено переграють суперників, які йдуть нижче. На початку сезону ці клуби не входили до претендентів на медалі та їхні останні результати говорять про інше. Перша гра була за тячівцями 1:0, зараз перевага на стороні середнянців, які на відміну від суперника, значно підсилились за останні місяці.

Принциповою ця зустріч буде для колишніх гравців Середнє Івана Ковача, Василя Терпака та Андріана Бабича, які тепер виступають за команду з протилежного кінця регіону. Вільхівці вже чотири поєдинки поспіль перемагають.


ФК «Минай» (Минай) - ФК «Мункач» (Мукачево) 
Арбітри: Запрутняк В., Дудаш Д., Горгош М.
Делегат – Наскалов В.Б.
 
Доволі цікава зустріч пройде у Кам'яниці. Молодий колектив Мункача спробує зробити подарунок своєму наставнику на день народження, який той святкуватиме напередодні гри.

Мункач втратив у попередній грі Віктора Гея, який заробив вилучення, також невідомо чи відновився від ушкодження центральний захисник Кундрик. Замінити цих гравців буде досить важко, тому шанси на успіх у мукачівців мізерні.

Минай буде мати реваншистський настрій, адже у Пістрялові вони зазнали болючої мінімальної поразки, ведучи в рахунку 0:2. У другому колі підопічні Іваниці лише перемагають і навряд чи Мункач зможе перервати їхню серію.


ФК «Берегово» (Берегово) - ФК «Бужора» (Іршава) 
Арбітри: Грубінка І., Сухан М., Абель О.
Делегат – Кампов І.А.
 
Берегівці зазнали третьої поспіль мінімальної поразки, причому в двох випадках ведучи в рахунку. Така серія невдач значно відкинула їх від лідируючого пелотону, тому найближчим завданням буде дістатись шостого місця. Підопічні Баб'яка матимуть змогу обійти мукачівців та покращити своє турнірне становище, так як Оболонь та Дийдо зустрінуться між собою.

Іршавська команда цілком ймовірно продовжить свою серію програшних матчів з великим рахунком, яких в цьому сезоні було вже вісім. Хоча вдома вони поступились Берегову всього 1:2. В минулому сезоні берегівці вигравали 2:1 та 5:1.
 

ФК «Севлюш» (Виноградів) – вихідний
 

Перша ліга. Західна зона
4 вересня (неділя)


ФК «Березний» – ФК «Карпати» (В.К.)
ФК «Баранинці» – ФК «Дерцен»
ФК «Сокіл» – ФК «Карпати» (П)
ФК «Ракошино» – ФК «Локомотив-Чоп»
ФК «Невицький замок» – ФК «Бобовище»
ФК «Вітязь» – ФК «Н. Коропець»

Перша ліга. Східна зона
4 вересня (неділя)


ФК «Вишково» – ФК «Карпати» (Р) – матч перенесено на 3 вересня (субота)
ФК «Вікторія-ЛНС» – ФСК «Говерла»
ФК «Карпати» (Д) – ФК «Авангард»
ФК «Інтер» – ФК «Копаня»
ФК «Іза» – СК ім. І. Яремчука
ФК «Старт» – ФК «Терново»
 Тарас Галушка
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1475 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: