Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
16:36
Анонс ігор чемпіонату області
В неділю, 2 жовтня, відбудуться матчі двадцять першого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області  Початок ігор: юнаки – 13:00; дорослі – 14:30

ФК «Поляна» (Поляна) - ФК «Боржава» (Довге) 

Ці дві команди йдуть у групі аутсайдерів, які мають мінімальні шанси, щоб піднятися вище одинадцятого місця, на якому розташувалася Поляна. Між ними всього один бал різниці та у Боржави на гру менше.

Обидва клуби вважаються домашніми командами, тож у цій грі очікується звитяга полянців, які вже два матчі не програють вдома. В цьому і в минулому сезоні довжанці перемагали вдома 2:1, а свалявці на домашньому полі були сильнішими 2:0.


ФК «Середнє» (Середнє) - ФК «Оболонь» (Хуст) 

Підопічні Вадима Дьордя спробують перервати серію невдач, яка налічує вже чотири гри, у матчі з хустянами. Середнянці при позитивному результаті можуть покращити своє турнірне становище, так як конкуренти Минай і Дийда зіграють між собою. У цьому сезоні вони зуміли впевнено переграти пивоварів на виїзді 1:3. Тоді два голи забив Жаренко, який вже залишив команду.

Підопічні Буковецького останні п’ять гостьових матчів неодмінно програють. Оболонь при здобутті трьох пунктів зможе обійти мукачівців, які пропускають цей тур. У минулому сезоні обидва поєдинки були за оболонцями 3:1 та 2:0.   


ФК «Минай» (Минай) - ФК «Дийдо» (Дийдо) 
м. Ужгород, стадіон "Авангард"

В одному з головних протистоянь туру зійдуться третя та четверта команда чемпіонату. Важливим фактором буде наявність основних гравців у складі команд, адже саме через відсутність «легіонерів» дийдівці зазнали у першому колі вдома нищівної поразки.

Минай не зміг виграти свої основні битви у другому колі і зможе зосередитися на утриманні третьої позиції, і перемога над найближчим переслідувачем буде важливим кроком до цього завдання. Після цього матчу їх очікує значно легший календар.

Дийдо в останніх трьох виїзних матчах набирає очки.


ФК «Берегово» (Берегово) - ФК «Ужгород» (Ужгород) 

Чергове протистояння двох ужгородських тренерів пройде в Берегові. Підопічні Бабяка в останніх чотирьох турах чергують домашні перемоги із виїзними нічиїми. Також берегівці вдома грають досить результативно.

Ужгородці продовжують здобувати перемоги, останні дві з яких були мінімальними. Їхня пропускна серія налічує вже чотири матчі.

В цьому році Ужгород вже декілька разів перегравав Берегово, зокрема у першому колі 5:2. Три останні візити до Ужгороду для берегівців закінчувались з однаковим рахунком 4:0. В домашніх поєдинках берегівці програли два рази по 0:2 та одного разу 1:1.  


ФК «Севлюш» (Виноградів) - ФК «Спартакус» (Ужгород) 

Спартакус спробує зачепитись за очки у Виноградові, що мало кому вдавалось, і допомогти ще одній команді з обласного центру. Для Севлюша цей матч буде головною репетицією перед найважливішим поєдинком цього чемпіонату – з Ужгородом. З дев'яти домашніх перемог підопічних Білака шість були розгромними.

Підопічні Слюсара не програють останні три матчі. Та на виїзді вони не перемагали вже чотири гри, двічі програвши та зігравши нічию. Спаратакус єдиний клуб, який зміг відібрати очки у трійки лідерів чемпіонату, зводячи матчі до нічиїх. З виноградівцями у першому колі вони зіграли 1:1.


ФК «Бужора» (Іршава) - ФК «Вільхівці» (Вільхівці) 

Досить простий виїзд обіцяє бути для Вільхівців у цьому турі в Іршаву. Місцева команда програє всі матчі у другому колі в більшості випадків пропускаючи три м’ячі і більше.

Підопічні Бучка матимуть змогу зупинити свою серію без перемог з чотирьох матчів. Перша їх зустріч була за тячівцями 4:0.


ФК «Мункач» (Мукачево) - вихідний 


У зв’язку із випадками порушення правил проведення поєдинків вищої ліги, які траплялись в останніх турах, міру покарання за незабезпечення відеозйомки буде збільшено,- повідомляє прес-служба ФФЗ. Тож, якщо команда-господар не забезпечить відеозапис поєдинку дорослого складу, гра не розпочинається, а команді буде зарахована поразка.


Перша ліга. Західна зона
1 жовтня (субота)


ФК «Вітязь»  (Концгазо) - ФК «Карпати» (В. Коропець) 
ФК «Сокіл» (Кінчеш) - ФК «Дерцен» (Дерцен) 
ФК «Ракошино» (Ракошино) - ФК «Баранинці» (Баранинці) 
ФК «Невицький замок» (Невицьке) - ФК «Березний» (Великий Березний) 
ФК «Карпати» (Перечин) - ФК «Бобовище» (Бобовище) 
ФК «Локомотив-Чоп» (Чоп) - ФК «Н.Коропець»

Перша ліга. Східна зона
2 жовтня (неділя)


ФК «Вишково» (Вишково) - СК ім. І. ЯремчукаВ.Бичків 
ФК «Інтер» (Ганичі) - ФК «Терново» (Терново) 
ФК «Карпати» (Дубове) - ФК «Старт» (Золотарево) 
ФК «Вікторія-ЛНС» (Б. Церква) - ФК «Іза» (Іза) 
ФК «Авангард» (Тересва) - ФК «Карпати» (Рахів) 
ФК «Копаня» (В. Копаня) - ФСК «Говерла» (Ясіня) 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1581 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: