Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
09:06
Анонс ігор чемпіонату області
В неділю, 9 жовтня, відбудуться матчі двадцять першого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 13:00; дорослі – 14:30

ФК «Ужгород» (Ужгород) - ФК «Севлюш» (Виноградово)
м. Ужгород, стадіон "Автомобіліст"
Арбітри: Козик Я., Резніченко В., Готько В.
4-й арбітр – Дудаш Д.
Делегат – Наскалов В.Б.

Центральний поєдинок не лише туру, а і всього чемпіонату, відіграють на ужгородському «Автомобілісті». Команди довгий час йдуть пліч-о-пліч на вершині і очна зустріч може дати відповідь хто знаходиться у кращій формі на фініші чемпіонату. Ужгород у другому колі розправився з найближчими по таблиці суперниками, але оступився у Берегові, що стало не очікуваним для футбольної громадськості.

Виноградівці лише в чотирьох матчах цього сезону не змогли виграти і три з них відбулись на полях Ужгородщини. Після минулого туру, в результаті якого вони вирвались на перше місце, нічия у цьому матчі буде сприятливим для них результатом. Севлюшці відчутно переважають свого іменитого суперника у довжині лави запасних та підтримці дванадцятого гравця, приїзд якого очікується декількома автобусами.   
     
Підопічні Білака завдали першу поразку ужгордцям у чемпіонаті. Та й взагалі, Ужгород вже три матчі не може виграти в Севлюша у чемпіонатах, в минулому році 1:1 та 2:1 на користь севлюшців і в першому колі 3:0. В Зимовій першості вони зіграли 2:2, а в Кубку підопічні Шанти перемогли 2:0.


ФК «Дийдо» (Дийда) - ФК «Берегово» (Берегове)
Арбітри: Гецко С., Сімку А., Алмаші С.
Делегат – Кампов І.А.

Надпринциповим має видатись зустріч у Берегівському дербі, яке залишило відкритим питання, яка краща команда Берегівщини у цьому сезоні. Адже у першому колі була зафіксована нульова нічия. Минулого року команди обмінялись домашніми перемогами 2:1.

Берегівці мають непогану виїзну статистику - в дев'яти матчах вони лише три рази програли. А в останніх п’яти матчах неодмінно набирають залікові очки і вже наблизились до п’ятого Дийдо на три пункти, тож перемога над ними дозволить їм залишити своїх сусідів позаду себе.

Дийдо лише два рази програвало вдома в цьому чемпіонаті, а останні два матчі лише вигравали. Зважаючи на форму суперників доволі важко спрогнозувати переможця, однак підопічні Гіді все ж грають вдома.  


ФК «Оболонь» (Хуст) - ФК «Минай» (Минай)
Арбітри: Шимон Ю., Шкура В., Горгош М.
Делегат – Митровський М.І.

Підопічні Михайла Іваниці спробують вивезти три очки з Хуста. Минайці вже два виїзні матчі не виграють, але зараз в них суперник менш складний, ніж попередні. За інформацією клубної прес-служби, ще відновлюються від ушкоджень Чумак, Арделян та Погоріляк. Микуляк пропустить гру через перебір жовтих карток.

Оболонь рідко радує своїх вболівальників вдалими результатами у другому колі, хоча й вони ще не програвали вдома (одна перемога та дві нічиї). Зараз перед ними буде досить складне завдання - стримати грізного суперника.

У першій їхній зустрічі Минай досить легко переграв оболонців 4:1, але через перебільшення можливої кількості замін згодом їм зарахували технічну поразку. Можливо цей епізод надасть гостям додаткової мотивації, щоб ще раз довести свою перевагу на футбольному полі над суперником.
   

ФК «Боржава» (Довге) - ФК «Середнє» (Середнє)
Арбітри: Маточка М., Ліб К., Абель О.
Делегат – Козик В.В.

У середнянців зараз досить легкий відрізок календаря, який розпочнеться виїздом у Довге. Виїзна статистика у команди Дьордя рівна - 5 перемог і 5 поразок. Середнє має без проблем взяти три очки, щоб втримувати четверту позицію, їх конкуренти мають більш складну опозицію в цьому турі.

Боржава в другому колі здобула лише одну перемогу – вдома з хустянами. Всі свої очки довжанці набрали в рідних стінах. Остання їхня гра завершилась перемогою Середнього 3:0, та двох авторів голів вже нема в команді (Жаренка та Мадяра). Минулого сезону середнянці також були сильнішими 5:0 та 3:1. 


ФК «Вільхівці» (Вільхівці) - ФК «Мункач» (Мукачево)
Арбітри: Лялюк М. Рубей В. Шопа Т.
Делегат – Попович В.М.

У Вільхівців затяжна чорна смуга в ході якої у них склалась триматчева серія поразок та п'ятиматчева без перемог. Наздоганяти втрачене вони спробують у грі з мукачівцями. Їхні шанси на третє місце досить примарні, адже вісім очків відставання є досить великим. Тож найближчим завданням для них буде наздогнати Середнє, яке вище них на дві позиції і два пункти.

Мункач йде двома позиціями нижче тячівців, відстаючи на сім балів. Вони у вівторок не вдало з'їздили у Хмельницький у рамках першості України U19. Останні дві гри у гостях вони програли лідерам. Підопічні Сільваші спробують повторити результат виноградівців, які вперше перемогли у Вільхівцях. Гра першого кола не виявила сильнішого – 0:0.


ФК «Спартакус» (Ужгород) - ФК «Бужора» (Іршава)
м. Ужгород, стадіон "Авангард", початок 11:00 (юнаки), 12:30 (дорослі)
Арбітри: Рошко О., Проценко Р., Рущак С.
Делегат – Жбора Г.В.

Гра двох колективів з нижньої половини турнірної таблиці буде найменш цікавою у цьому турі. Хоча Спартакус випереджає іршавців всього на три позиції та має більш ніж втричі більше балів. Саме вони і є явними фаворитами поєдинку. Хоча останній результат Бужори дає їм надію на позитивний результат в Ужгороді.

Підопічні Валентина Слюсара останні три домашні матчі не програють. Перемога, цілком можливо, дозволить їм обійти оболонців, якщо ті програють Минаю. 

Бужора програла всі свої виїзні матчі, пропускаючи мінімум три голи. Сім з дев'яти програшів були розгромними. В Іршаві ужгородці перемогли 0:1 завдяки голу Антошина.


ФК «Поляна» (Поляна) – вихідний.


Перша ліга. Західна зона
9 жовтня (неділя)


ФК «Н.Коропець» - ФК «Невицький замок» (Невицьке) 
ФК «Березний» (Великий Березний) - ФК «Ракошино» (Ракошино)
ФК «Баранинці» (Баранинці) - ФК «Сокіл» (Кінчеш)
ФК «Дерцен» (Дерцен) - ФК «Вітязь»  (Концгазо)
ФК «Карпати» (В. Коропець) - ФК «Карпати» (Перечин)
ФК «Бобовище» (Бобовище) - ФК «Локомотив-Чоп» (Чоп)

Перша ліга. Східна зона
8 жовтня (субота)


ФК «Карпати» (Рахів) - ФК «Вікторія-ЛНС» (Б. Церква) 
ФСК «Говерла» (Ясіня) - ФК «Авангард» (Тересва) 
СК ім. І. Яремчука В.Бичків - ФК «Копаня» (В. Копаня) 
ФК «Терново» (Терново) - ФК «Вишково» (Вишково) 
ФК «Старт» (Золотарево) - ФК «Інтер» (Ганичі) 
ФК «Іза» (Іза) - ФК «Карпати» (Дубове) - перенесено на 9 жовтня, початок – 14:00 (юнаки), 15:30 (дорослі)
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1815 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Вова  
0
smile )) тут думаю буде не виїзна гра Севлюша, а домашня! тоже їдем підтримувати Севлюш smile Они заслужили стати новим чемпіоном в цьому році.

1 Artur84  
0
Якщо гра Ужгород - Виноградово закінчиться нічиєю (дуже б того хотілося) або виграшем Виноградова (ще краще), тоді центральною грою чемпіонату буде остання виїзна гра "Севлюша" в Поляні, яка дома може настроїтися на будь-якого суперника........ Як кажуть в Поляні - чекаємо пропозиції від третьої сторони smile ))))

الاسم *:
Email *:
كود *: