Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
18:55
Анонс ігор чемпіонату області
У неділю, 23 жовтня, відбудуться матчі двадцять четвертого туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 13:00; дорослі – 14:30

ФК «Ужгород» – ФК «Мункач» 
Арбітри: Райда М., Лялюк М., Шопа Т. 
Делегат – Попович В.М. 

У першому колі мукачівці зуміли дати бій діючому чемпіону і відібрати очки, тим самим взявши реванш за погром у фіналі Зимової першості 6:0. Та тоді до складу Мункача входили Гей, Тома, Нурієв, Булеза. Після відходу лідерів рівноцінної заміни їм не знайшлося, тож очікувати повторення результату останнього поєдинку навряд слід очікувати. Особливо в світі боротьби господарів за золото чемпіонату, де будь-яка втрата балів може вартувати чемпіонства.

Останні три виїзні зустріч підопічні Сільваші програють, пропустивши в них 11 голів. Ужгородці лише в двох домашніх матчах забивали менше п’яти голів і ще не втрачали очки на «Автомобілісті».   


ФК «Дийдо» – ФК «Бужора» 
Арбітри: Митровський М., Шкура В., Горгош М. 
Делегат – Кампов І.А. 

Дийдівці цілком можуть розраховувати у цьому матчі на «суху» перемогу над найслабшою командою чемпіонату. Адже вдома вони завжди вигравали в іршавців 2:0 у Кубку та 3:0 минулого сезону, тоді як на виїзді 4:1 та 2:1.

Підопічні Іштвана Гіді останні три домашні матчі не програють. Бужора ще не набирала очки на виїзді, а востаннє забивала у чужі ворота ще три тури тому.


ФК «Оболонь» – ФК «Севлюш» 
Арбітри: Запрутняк В., Гарлач І., Бабич Т. 
Делегат – Шитєв Й.Л. 

Цікавим з огляду боротьби в чемпіонській гонці буде матч у Хусті. Як і в першому колі, виноградівці мають вдвічі більше очок ніж Оболонь.

Та на користь пивоварів шестиматчева домашня серія без поразок, в ході якої вони зуміли здобути очки в поєдинках з Дийдо та Минай.

Севлюш всі свої втрати очок здійснив у гостях. Також виноградівці захочуть довести помилковість минулорічної поразки на Оболонь-арені 3:0. У першому колі підопічні Білака розбили оболонців 5:0, тоді як в минулому році 4:0.   

ФК «Боржава» – ФК «Берегово» 
Арбітри: Гала М., Готько В., Абель О. 
Делегат – Жбора Г.В. 

Підопічні Мирослава Баб'яка спробують продовжити свою безпрограшну серію, яка налічує вже сім матчів, і згідно статистики зараз вони мають зіграти внічию та в це мало віриться. Берегівці зараз на ходу і зустріч з довжанцями має дати їм чудову нагоду наблизитись до середнянців, які пропускають цей тур і Вільхівців, які гостюватимуть в Ужгороді.

Боржава у дох останніх матчах зуміла відібрати очки у доволі міцних клубів Оболоні та Середнє. Перша їхня зустріч у цьому сезоні була за берегівцями 6:0. В минулому чемпіонаті Берегово перемагало у Довгому 4:1, але поступилось вдома 2:1. 


ФК «Поляна» – ФК «Минай» 
Арбітри: Дребужан С., Кочетов В., Федак В. 
Делегат – Шварц В.Л. 

Здавалось, що в найменш конкурентному матчі результат легко передбачити та виїзна форма минайців в останніх трьох матчах не вражає, де вони не змогли перемогти. Полянці в останній грі в Середньому змогли зібрати на гру лише 12 гравців, що вплинуло на підсумковий результат. У домашньому поєдинку очікується більш боєздатний склад команди Ропонича, тим більш вони мають досвід перемоги над минайцями у Кубку 1:0.

У першому колі Минай був сильніший 3:0. Загалом можна зауважити, що у гостей точно буде відсутній Гібалюк, якого відсторонили на вирішальні матчі у боротьбі за бронзу. Перемога у Поляні гарантує підопічним Іваниці третє місце у чемпіонаті.     


ФК «Спартакус» – ФК «Вільхівці» 
Арбітри: Грубінка І., Сухан М., Резніченко В. 
Делегат – Митровський М.І.

Між командами п’ять позицій на 10 очок. Гості з Тячівщини ведуть активну боротьбу за четверту позицію і мають вкрай складний календар на фініші сезону. Цей суперник є найлегшим з-поміж інших, тож підопічні Бучка спробують здобути першу перемогу на Ужгородщині у цьому чемпіонаті. І таким чином наздогнати або обійти Середнє, яке знаходиться на відстані трьох балів і не гратиме в цьому турі.

Вільхівці лише два рази змогли виграти на чужих стадіонах, програвши два останні виїзні матчі в Іршаві та Берегові. У Спартакуса триває серія із чотирьох домашніх матчів без поразок. У першій їхній зустрічі вільхівчани святкували перемогу 3:0.    


ФК «Середнє» (Середнє) - вихідний


Перша ліга. Західна зона. 22 жовтня (субота) 

ФК «Н. Коропець» – ФК «Ракошино» 
ФК «Невицький замок» – ФК «Сокіл»
ФК «Березний» – ФК «Вітязь» 
ФК «Баранинці» – ФК «Карпати» (П) 
ФК «Дерцен» – ФК «Локомотив-Чоп» 
ФК «Карпати» (В.К.) – ФК «Бобовище» 


Перша ліга. Східна зона. 23 жовтня (неділя) 

ФК «Карпати» (Р) – ФК «Карпати» (Д) 
СК ім. І. Яремчука – ФСК «Говерла» 
ФК «Терново» – ФК «Авангард» 
ФК «Старт» – ФК «Копаня» 
ФК «Іза» – ФК «Вишково» 
ФК «Вікторія-ЛНС» – ФК «Інтер»
Тарас Галушка
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1608 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: