Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс ігор чемпіонату області
15:46
Анонс ігор чемпіонату області
У суботу, 5 листопада, відбудуться матчі останнього туру Вищої ліги Закарпаття.

Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 12:30; дорослі – 14:00

ФК «Ужгород» (Ужгород) - ФК «Спартакус» (Ужгород) 
Арбітри: Райда М., Шопа Т., Вовчанський І.
Делегат – Кампов І.А.
 
В більшій мірі саме в Ужгороді буде вирішуватися доля чемпіонства. Саме спартакусівці в першому колі вперше змістили Ужгород з першого місця, зігравши з ними внічию. У Зимовій першості Ужгород перемагав 3:1.

В Ужгорода будуть відсутні кращі бомбардири команди Гегедош, який дискваліфікований та ймовірно Реплюк, який отримав ушкодження у попередній грі. Відтак Іван Шанта змушений буде шукати нові варіанти в нападі. Ужгородці на Автомобілісті в цьому чемпіонаті здобувають лише перемоги, дев’ять з одинадцяти були розгромними.

Підопічні Слюсара не програють останні три матчі, також в них домашня серія з п’яти матчів без поразок, адже цю гру важко назвати виїзною.

В обох команд коротка лава запасних, в Спартакуса в останніх матчах сезону часто можна було побачити на полі граючих тренерів Слюсара та Бундаша, які ще минулого року виходили в складі Ужгорода.
 

ФК «Дийдо» (Дийдо) - ФК «Вільхівці» (Вільхівці) 
Арбітри: Митровський М., Шкура В., Шимон Ю.
Делегат – Наскалов В.Б.
 
Не менш цікавим буде поєдинок в Дідові. Ще декілька тижнів тому саме ці дві команди були основними претендентами на четверту сходинку, та зараз їхні перспективи менш амбітні. Дийдівці ще теоретично можуть піднятися на четверте місце, якщо у Середньому зіграють внічию, а вони переможуть у вісім і більше голів. Дийдо чотири домашні матчі підряд не програє.

Вільхівці програли останні два матчі, а в другому колі лише одного разу здобували три очки на виїзді. Перемога в цьому матчі гарантує підопічним Бучка шосте місце. Вдома тячівці перемагали Дийдо 4:1.


ФК «Оболонь» (Хуст) - ФК «Мункач» (Мукачево) 
Арбітри: Сімку А., Гецко С., Алмаші С.
Делегат – Митровський М.І.
 
В цьому поєдинку зійдуться претенденти на восьме місце, на якому зараз йде Оболонь. Мункач відстає на два бали. Мукачівці на цьому тижні пропускали тур в чемпіонаті України U19.

Хустяни лише одного разу програли вдома в другому колі. Мукачівці ж навпаки, лише один раз перемагали на виїзді. Підопічні Сільваші вже чотири матчі підряд не можуть виграти.

Мункач у першому колі був сильніший 1:0. В минулому сезоні у очному протистоянні кращими були мукачівці, які виграли у Хусті 2:4, а вдома розписали мирову 2:2.


ФК «Боржава» (Довге) - ФК «Бужора» (Іршава) - перенесено на 6 листопада (неділя)
Арбітри: Печунка В., Граб І., Мучичка І.
Делегат – Жбора Г.В.
 
На Іршавщині відбудеться чергове місцеве дербі, до якого буде прикутий великий інтерес з боку вболівальників, так як районний чемпіонат там вже закінчився. Довжанці мають більш ніж у два рази більше очок за своїх сусідів. Та й домашня статистика говорить на їх користь. І якби не велика різниця пропущених м’ячів, вони могли б мати хороші шанси піднятися на одну позицію вверх.

Бужора лише двічі перемагала в цьому чемпіонаті, і одна з них була над Боржавою. Обидва клуби програвали свої останні три матчі.   


ФК «Поляна» (Поляна) - ФК «Севлюш» (Виноградів) 
Арбітри: Маточка М., Сухан М., Ліб К.
Делегат – Шитєв Й.Л.
 
Найменш рівним у цьому турі буде матч у Поляні. У господарів нема турнірної мотивації та на власній арені вони завжди готові дати бій будь-якому супернику. Свалявці в останніх трьох поєдинках неодмінно пропускають сім голів, що навряд комусь вдавалось в останні сезони. У першому колі севлюшці також забили їм сім голів.

Севлюш якраз є одним із спеціалістів по розгромам, і не виключено, що вони влаштують його на завершення сезону. В останніх чотирьох зустрічах виноградівці забивають мінімум чотири голи у ворота полянців – 4:2, 5:2, 4:0 та 7:0.

У підопічних Білака залишаються шанси на чемпіонство, але для цього потрібна не лише перемога у Поляні, але й осічка лідера таблиці.     


ФК «Середнє» (Середнє) - ФК «Берегово» (Берегово) 
Арбітри: Запрутняк В., Бабич Т., Горгош М.
Делегат – Попович В.М.
 
Серйозна битва очікується і в Середньому, де команди ужгородських тренерів на резервному полі змагатимуться за четверте місце. У Берегова вражаюча дев'ятиматчева серія без поразок і саме вони йдуть попереду на один пункт. Підопічні Баб'яка програли лише три гостьові матчі командам з першої трійки. Берегівців влаштує і нічия в цьому матчі.

Середнє лише двічі програвали вдома в цьому сезоні. У першому колі команда Дьордя перервала свою безвиграшну серію із берегівцями, перегравши суперника 2:3.

У минулому чемпіонаті команди розписали мирову 1:1 у першому колі, а в Середньому підопічні Баб'яка виграли 0:3. Вже цього року в одній восьмій Кубку області вони знову зіграли внічию 1:1, а в серії одинадцятиметрових сильнішими були берегівці.


ФК «Минай» (Минай) - вихідний
Тарас Галушка
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1453 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Artur84  
0
Хочеться надіятися на те, що в суботу буде всього-навсього лише остання гра Поляни в цьому сезоні, а не загалом в історії.......

3 Вова  
0
Поляна нерви Виноградову попортить це точно...надіюся в останній грі сезону на успіх нашої Поляни.

2 Artur84  
0
Напревеликий жаль сьогоднішній Поляні буде важко боротися із Севлюшем, хоча дома хлопці стараються, тому Ужгороді треба розраховувати лише на самих себе

1 Віола  
0
ФК Ужгород,ФК Середнє та ФК Поляні бажаю перемог. Особливо ФК Поляні бажаю забити не менше чим забили вдома Минаю :)...

الاسم *:
Email *:
كود *: