Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс 1/16 кубку Закарпаття
20:59
Анонс 1/16 кубку Закарпаття
Пропонуємо Вашій увазі анонс ігор першого раунду кубку Закарпаття, які пройдуть вже в цю неділю.

Пропонуємо Вашій увазі анонс ігор першого раунду кубку Закарпаття, які пройдуть вже в цю неділю.

Всі матчі першого етапу розіграшу кубку області пройдуть у неділю, 22 березня, о 14.00.

ФК "Стройно" – ДЮФК Мукачево

Команда із Свалявщини стала переможцем свого району з п’ятиочковим відривом від другого та тринадцять пунктів від третього. Стройно не проводило офіційних матчів цього року, лише декілька товариських, в останньому з яких перемогло Дусино 6:0. Паралельно із стартом матчів на кубок області, розпочинається і Кубок Пролісок на Свалявщині. Стройнянці проведуть свою першу гру в четвер проти Сускова.

ДЮФК Мукачево ж навпаки ведуть посилену підготовку, так як для декількох їхніх гравців вже розпочався сезон у чемпіонаті України серед U-23 та U-19. Мукачівці прийняли участь у Зимовій першості, де програвши всі матчі, посіли останню сходинку в групі з Ужгородом, Середнім та Великою Бийганю.

ФК "Віола" (Худльово) – ФК "Локомотив" (Чоп)

В минулому сезоні ці команди закінчили чемпіонат в середині турнірної таблиці – «Локомотив» п’ятий, «Віола» восьма. Відстань між ними рівнялась 12 очкам. В обох їхніх поєдинках гравці з Чопа брали гору: вдома 4:0 та на виїзді 0:3.

Принциповості цій зустрічі придає те, що екс-тренер худівчан Іван Шанта в зимнє міжсезоння перебрався до «Локомотива». Команду з Худльова очолив Вадим Дьордь, який з новими ідеями буде вести «Віолу» до перемоги в цьому матчі.

ФК "Карпати" (Перечин) – ФК "Вільхівці"

Команда з Тячівщини підходить фаворитом до звітної зустрічі. Лідеру Східної зони Першої ліги Закарпаття зовсім трохи не вистачило для завоювання золота в минулому сезоні. За статистичними показниками це одна з найкращих команд свого дивізіону. Перечинці закінчили минулий сезон на десятому місці. Підготовку до нового чемпіонату здійснювали за рахунок міні футбольних турнірів.

ФК "Березний" – ФК "Баранинці"

Команди з різних полюсів Західної зони Першої ліги: Баранинці треті, Березний – одинадцятий. Результати їхніх останніх зустрічей дає зрозуміти, що голів буде багато. Баранинці виграли обидва поєдинки із загальним рахунком 11:0 (6:0 та 0:5). Тим більш ужгородська команда зараз на ходу, так як приймала участь в Зимовій першості, де була зупинена лише в півфіналі Ужгородом.

ФК "Карпати" (Дубове) – ФК "Вишково"

"Карпати" розпочали новий ігровий рік виступом у Зимовій першості Тячівщині, в якій вони припинили участь буквально цієї неділі, вилетівши в чвертьфіналі від"Беркут" Бедевля. В груповому раунді Дубівці виграли три матчі та програли два.

Вишківчани до останнього боролися за медалі свого дивізіону, але зупинилися на четвертому місці, Карпати розташувалися внизу на десятій сходинці. Відстань між ними двадцять пунктів. Між собою вони зіграли у Вишкові внічию 1:1, у Дубовому виграли гості 2:3.

ФК "Берегово" – ФК "Карпати" (Воловець)

На обласному рівні знову буде представник Берегова, який досить непогано укомплектувався вже екс-гравцями Поляни. В якості підготовки до сезону вони активно проводять товарняки, перемігши в останньому ДЮФК Мукачево. Воловецька команда не дограла минулий чемпіонат, завершивши свої виступи на дні таблиці.

ФК "Сокіл" (Кінчеш) – ФК "Бужора" (Іршава)

Бужора закінчила минулий ігровий рік на передостанньому місці в Вищій лізі. Останні два місяці іршавчани приймали участь у Зимовій першості району, де зайнявши третє місце у своїй групі не пройшли до наступного етапу змагань (в їх доробку по три перемоги та поразки).

Команда з Кінчеша тільки з початку березня розпочали активні виступи у весняному кубку, де здобула дві перемоги. В минулому чемпіонаті Сокіл був міцним середняком Першої ліги і зайняв сьому сходинку. Гра обіцяє бути конкурентною та рівною.

ФК "Бобовище" – ФК "Вітязь" (Концгазо)

Хоча переможцем кубку Мукачівщини є Нижній Коропець, який переміг Ракошино, представляти цей район буде Бобовище. Минулий чемпіонат вони завершили в середині турнірної таблиці. В Зимовій першості не брали участі, а свій старт в районному кубку перенесли через підготовку до обласного. Вітязь теж довго виходив із зимової сплячки. Лише на початку весни вони провели декілька товариських зустрічей.

Концгазо завершили минулий сезон за крок від медалей, на четвертому місці Першої ліги Західної зони, відставши на 5-6 балів від призерів.

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1095 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: