Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс Кубку Закарпаття
16:03
Анонс Кубку Закарпаття
У неділю, 19 березня, відбудуться поєдинки першого раунду Кубку Закарпаття.

Анонс Кубку Закарпаття
Розіграш кубка Закарпатської області з футболу сезону 2017 проводиться в 71-ий раз. Цей престижний кубок завжди збирав велику кількість команд з усіх регіонів краю.
 
Перший кубок області було проведено у 1946 році. У фіналі зустрілися команди «Динамо» Мукачево та «Більшовик» Виноградово. Першим володарем кубка стали футболісти «Динамо», які переграли суперника 3:2.
 
Довгий час (цілих 26 років) кубок отримував прописку тільки у 5 містах області, які по черзі володіли цим призом - Мукачево, Ужгород, Виноградово, Берегово, Перечин. Нагадаємо, що діючим володарем кубку є ФК "Ужгород".

У поєдинку «Сторожниця» – «Витязь» нас очікує чергове дербі Ужгородщини. «Сторожниця» – це, так би мовити, спадкоємець «Баранинців», які зайняли третє місце у минулому сезоні Першої ліги. Більшість екс-гравців «Баранинців» продовжать виступати за сторожницьку команду. У минулому сезоні команди обмінялись домашніми перемогами 1:0 у Баранинцях, та 6:1 у Концгазо. Витязь вже встиг відіграти у Зимовій першості, вилетівши в одній восьмій від «Севлюша». На цьому тижні підопічні Пінковського зіграли товарняк з «Вільхівцями», де поступилися 1:2. «Сторожниця» також вже тривалий час проводить тренування, посеред тижня зіграли спаринг з «Ужгородом» і поступилися 0:4.
 
ФК «Воловець» став переможцем районного чемпіонату, здолавши у золотому матчі свого головного конкурента «Смерічку» з Гукливого. Рахівські «Карпати» мають намір підвищитись у класі в цьому сезоні, і виступають фаворитом цього протистояння. Мінусом для них є дальня дорога до місця проведення поєдинку.
 
Минулого розіграшу «Верховина» вилетіла в першому раунді від «Мункача», поступившись лише в серії післяматчевих пенальті. Їхній склад та форма залишаються невідомими, через відсутність чемпіонату в цьому районі. Дубівські «Карпати» стали чи не головною сенсацією Зимової першості, дійшовши до півфіналу. Тож зустріч з верховинцями не має бути складною для них.
 
Тячівська «Діброва» зайняла шосте місце у районному чемпіонаті, проте стали найбільш забивною командою чемпіонату (за пропущеними – вони треті) – на їх рахунку 103 голи у 26 матчах. «Оболонь» взяла участь у Зимовій першості, де вийшовши з групи вилетіла в одній восьмій від «Вільхівців». У минулому розіграші Кубку хустяни припинили боротьбу в одній восьмій, і тут програвши «Вільхівцям».
 
У Вишкові зіграють команди з одної ліги. «Терново» у минулому сезоні перемагало у Вишкові 0:1, а вдома ці клуби розписали мирову 1:1. «Терново» також бере участь у зимовій першості Тячівського району, де виграли три матчі групової стадії.
 
ФК «JJ CLUB» (Виноградів) та ФК «Бобовище» досить непогано відіграли у Зимовій першості, зумівши вийти з групи, але в одній восьмій поступилися грандам закарпатського футболу. Це одна з найрівніших кубкових пар.
 
Воловецька «Спарта» в минулому розіграші Кубку зуміла пройти перший раунд змагань перегравши «Ракошино», але далі поступились «Ф.Медвідя» з Нового Давидкова. В районі вони зайняли п’яте місце. Також взяли участь у Лізі чемпіонів Закарпаття 2016, але вийти з групи не змогли. «Вікторія» з Білої Церкви була шостою в Східній зоні Першої ліги, тож за потенціалом стоять значно вище від свого суперника.
 
Ще одна пара з одної ліги це ФК «Невицький Замок» (Невицьке) – ФК «Н.Коропець». Останні дві їхні зустрічі закінчувалися перемогою мукачівців 2:0 та 2:1. Невиччани вже тривалий час готуються до сезону через ігри в Зимовій першості Закарпаття та зимово-весняній першості Ужгородщини.
 
«Стройно» завершило минулий сезон на четвертому місці, хоча більшість гравців виступали на два фронти, одночасно граючи за «Поляну» на область. Саме вони відіграли у її складі у цьогорічній Зимовій першості Закарпаття, не вийшовши з групи. Про стан справ та комплектацію аутсайдера Вищої ліги області минулого сезону «Бужори» поки нічого не відомо. Тож і прогнози на цей матч важко давати.
 
Мукачівські вболівальники стануть свідками місцевого дербі між ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) та ФК «Ракошино». Команда Вадима Мердеєва в черговий раз здобула перемогу у Лізі чемпіонів Закарпаття, після чого дійшла до чвертьфіналу Зимової першості Закарпаття та команду покинули провідні гравці (Луця у «Севлюш», Татинець в «Ужгород»). Натомість ракошинці є постійними учасниками обласних змагань, на відміну від сусідів. Тож і досвіду у них побільше. Принциповою ця зустріч буде для Олександра Когутича, який встиг пограти за обидва колективи за останній рік.
 
В останньому матчі зійдуться учасники Зимової першості СДЮСШОР Ужгород та ФК «Вільхівці». Підопічні Бучка є безумовними фаворитами, підсилення команди все ще триває (як от екс-гравець «Минаю» Дудаш). Минулого року «Вільхівці» дістались півфіналу Кубку, де поступились «Севлюшу». СДЮСШОР показав пристойну гру у Зимовій першості та з вищоліговими колективами їм тягатися буде вкрай важко.
 
Гра ФК «Перечин» - ФК «Інтер Ганичі не відбудеться, через зняття з Кубку тячівців.
 
Початок ігор о 14:00.
 
ФК «Сторожниця» – ФК «Витязь» (Концгазо) смт Середнє, початок 13:00
Арбітри: Митровський М., Гарлач І., Шкура В.
Делегат – Бобаль М.М.
 
ФК «Воловець» – ФК «Карпати» (Рахів) початок 13:00
Арбітри: Грубінка І., Гога О., Наскалов С.
Делегат – Зайтлер Л.С.
 
ФК «Верховина» (Міжгір’я) – ФК «Карпати» (Дубове)
Арбітри: Бобаль Ю., Горгош М., Вовчанський І.
Делегат – Маєревич Я.О.
 
ФК «Діброва» – ФК «Оболонь» (Хуст)
Арбітри: Котубей П., Федяй Д., Яцкович Ю.
Делегат – Швайгер Р.Е.
 
ФК «Вишково» – ФК «Терново»
Арбітри: Печунка В., Граб І., Мучичка І.
Делегат – Кагач С.Ю.
 
ФК JJ CLUB (Виноградів) – ФК «Бобовище»
Арбітри: Дьордь Н., Рогач Я., Кочетов В.
Делегат – Шварц В.Л.
 
ФК «Спарта» (Воловець) – ФК «Вікторія» (Б.Церква)початок 15:00
Арбітри: Лофинець В., Абель О., Сухан М.
Делегат – Головнич С.С.
 
ФК «Невицький Замок» (Невицьке) – ФК «Н.Коропець»
Арбітри: Гусєв М., Мишко О., Сташко О.
Делегат – Козик В.В.
 
ФК «Стройно» – ФК «Бужора» (Іршава)
Арбітри: Рошко О., Бородайчук Я., Рущак С.
Делегат – Кочетов В.І.
 
ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) – ФК «Ракошино»
Арбітри: Шимон Ю., Дудаш Д., Бабич Т.
Делегат – Кампов І.А.
 
СДЮСШОР Ужгород – ФК «Вільхівці» с.Кам’яниця, стадіон «Камелот», початок 15:00
Арбітри: Лялюк М., Рубей В., Шопа Т.
Делегат – Попович І.І.
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1608 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: