Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Анонс Ліги чемпіонів Закарпаття. Фінал
18:23
Анонс Ліги чемпіонів Закарпаття. Фінал
27 листопада на стадіонах Іршавщини пройдуть завершальні поєдинки Ліги чемпіонів Закарпаття 2016 між районними командами.

Анонс Ліги чемпіонів Закарпаття. Фінал «Ф.Медвідя» є найрезультативнішою та найвидовищнішою командою цього розіграшу Ліги чемпіонів. Їхня статистика становить 26 забитих та 6 пропущених голів, що в середньому 5,2 забитих і 1,2 пропущено за матч. Лише в останній грі, у півфіналі, вони зуміли не пропустити. Минулого року вони завоювали кубок ЛЧЗ лише в серії післяматчевих пенальті. Основний склад новодавидківців змінився на половину у порівнянні з минулим фіналом, але ставка на місцевих досвідчених гравців, які виступали у Вищій лізі з командою ще чотири роки назад, приносить результат.

У Кам’янського різниця забитих/пропущених 11:4, в середньому 2,75 забитих і 1 пропущений за гру. Команда укомплектована гравцями з досвідом гри у Вищій лізі ще у цьому сезоні, такими як Бровдій, Петер. Симканич, і особливо воротарем Черепком, який не дивлячись на пізню від заявку (16 вересня, хоча дозволено до 5 вересня) все ж виступає в Лізі чемпіонів.

Обидва клуби понесли втрати перед фіналом через вилучення у півфіналах. В Камянського буде відсутній Василь Калинич, а в Нового Давидкова захисник Ян Кобака (який ще 25 вересня 2016 р. грав у матчі ФК "Дерцен" - ФК "Ракошино", що можна перевірити на офіційному сайті Федерації футболу України http://www.ffu.org.ua/ukr/tournaments/prof/22096602/. А це означає, що наслідком його участі у півфінальному матчі проти ФК "Великі Лази" згідно Регламенту Ліги чемпіонів Закарпаття мало бути зарахування ФК "Ф. Медвідя" технічної поразки і в фіналі мали грати чемпіони Ужгородщини).

Заріччя, як і Нове Давидково, повторює свій минулорічний шлях і знову побореться за третє місце. Великі Лази зустрічались із зарічанами чотири тижні тому на груповій стадії і тоді вони розписали нульову нічию. Зараз на кону будуть стояти бронзові нагороди, іршавці будуть грати практично вдома, тож і невелика перевага буде на їх стороні.


Матч за 3-тє місце 

Сільце, початок – 12:00 

ФК «Заріччя» – ФК «В.Лази» 

Арбітри: Гала М., Сухан М., Готько В. 
4-й арбітр – Лялюк М. 
Делегат – Шитєв Й.Л. 


Фінал 

Іршава, початок – 14:00 

ФК «Кам’янське» – ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) 

Арбітри: Митровський М., Дудаш Д., Вовчанський І. 
4-й арбітр – Рубей В. 
Делегат – Попович В.М. 
Інспектор – Шварц В.Л.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1163 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Святослав  
0
Додайте, ще будь-ласка, що за ФК "Ф. Медвідя" Нове Давидково виступав взагалі не відзаявлений з команди обласного чемпіонату ФК "Дерцен" футболіст Ян Кобака, який ще 25 вересня 2016 р. грав у матчі ФК "Дерцен" - ФК "Ракошино", що можна перевірити на офіційному сайті Федерації футболу України http://www.ffu.org.ua/ukr/tournaments/prof/22096602/. А це означає, що наслідком його участі у півфінальному матчі проти ФК "Великі Лази" згідно Регламенту Ліги чемпіонів Закарпаття мало бути зарахування ФК "Ф. Медвідя" технічної поразки і в фіналі мали грати чемпіони Ужгородщини.

الاسم *:
Email *:
كود *: