Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс матчів 1/4 фіналу кубка Закарпаття (повторні ігри)
11:36
Анонс матчів 1/4 фіналу кубка Закарпаття (повторні ігри)
У неділю, 13 квітня, зіграють другі поєдинки кубка області.

У неділю, 13 квітня, зіграють другі поєдинки кубка області.

"Вишково" - "Карпати" Воловець (перший матч 0:2)

«Вишково» не вважається видовищною командою та зважаючи на те, що відступати вже нікуди, в домашньому матчі, вони віддадуть всі сили, щоб реваншуватися за «суху» поразку.

«Карпати» в свою чергу намагатимуться втримати комфортний підсумковий результат досягнутий в першому матчі. Якщо господарям вдасться забити швидкий м’яч, то вони матимуть непогані шанси для боротьби за вихід у наступний раунд змагань.

Прогноз lobda.at.ua 2:1

"Середнє" - "Оболонь" Хуст (перший матч 3:0)

«Середнє» вирішило завдання виходу до наступної стадії ще в першому матчі, забивши 3 голи своєму опоненту в Хусті. Відіграти такий гандикап буде дуже важко оболонцям та, все ж таки, їм нічого не залишається як йти всіма силами вперед.

Вже третя гра за останні 2 місяці між цими командами, навряд чи принесе несподіваний результат. Малоймовірно, що у першому матчі цього року на домашньому стадіоні перед рідними вболівальниками гравці «Середнього» дозволять собі грати на утримання зручного заділу.

Варто відмітити, що стан футбольного газону в прекрасному стані.

Прогноз lobda.at.ua 3:0

ФК "Поляна" - ФК "В.Лази" (перший матч 3:0)

Підопічні Михайла Кондрі, як і «Середнє» готується до півфіналу, де скоріш за все гратимуть із міцним колективом з Нового Давидкова. У першому поєдинку чинний володар кубка переміг «Великі Лази» на класі. Матч-відповідь хороша можливість переглянути новачків, дати їм на полі більше ігрової практики.

Прогноз lobda.at.ua 3:0

ФК "Давидково" - СК "Петрово" (перший матч 4:1)

На днях стало відомо, що команда з Нового Давидково гратиме у вищій лізі області. Для них це хороша можливість у повторному поєдинку «награвати» основний склад команди. Сумніватись щодо виходу новодадківської команди до наступного раунду не доведеться. Адже, впевнена перемога мукачівців на виїзді практично забезпечили їм путівку до півфіналу.

СК «Петрово» битиметься за честь клубу, а ФК «Давидково» гратиме для вболівальників.

Прогноз lobda.at.ua 4:0
Тарас Галушка, Яромир Лобода

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 670 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: