Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс матчів 1/8 фіналу кубка Закарпаття
11:13
Анонс матчів 1/8 фіналу кубка Закарпаття
У неділю, 30 березня, відбудеться 2-й раунд кубка.

У неділю, 30 березня, відбудеться 2-й раунд кубка.

Нагадаємо, що на цій стадії колективи гратимуть тільки один матч, а вже на стадії ¼ фіналу кубка дві гри.

Початок всіх ігор о 14.00 к.ч.

ФК "Сузір’я" Свалява - ФК "Поляна"

У гру вступає минулорічний чемпіон кубка, який ще не склав повноваження діючого володаря трофею. Волею жереба свалявським вболівальникам вже на стадії 1/8 фіналу кубка області, доведеться спостерігати за місцевим дербі. Безперечно команди добре знають один одного. Чемпіони свалявщини на чолі з нестаріючим Олександром Грабаром, якому скоро виповнюється вже 43 роки, спробують дати бій своїм більш іменитим сусідам. «Поляна» в свою чергу, значно підсилилась минулорічними чемпіонами Горським та Гегедошом, екс-новодавидківцем Скунзяком та ще декількома відомими гравцями. І є головним фаворитом цьогорічного розіграшу кубка області. Можна спрогнозувати легку перемогу полянців на класі.

ФК "Сокіл" Кінчеш - ФК "Середнє"

Ще одне районне дербі нас очікує в Кінчеші. Автомобілістам лише в серії післяматчевих пенальті вдалося пройти міжгірців, та далі їх вже очікує дуже непростий суперник. Підопічним Вадима Дьордя вдалося зберегти минулорічний оптимальний склад команди, доукомплектувались середнянці молодими гравцями. Одним з таких новачків є вже екс-гравець «Сокола» В’ячеслав Ковтан, який в минулому сезоні був лідером цього колективу і завдяки вдалій грі йому вдалось піти на підвищення. Для нього це буде надпринципова гра, до того ж, перед колись рідними вболівальниками. Шансів на вихід бронзового призера минулорічного чемпіонату області значно вищі, тож рівної гри в цьому матчі мабуть очікувати не доведеться.

ФК "В.Лази" - ФК "Боржава" Довге

Команда з Великих Лаз, яка в минулому сезоні в чемпіонаті ужгородського району не показувала якихось видатних результатів, закінчивши чемпіонат в середині таблиці, в розіграші обласного кубка вже пройшла перший раунд здолавши «Велику Копаню», яка грала без свого зіркового гравця Юрія Чонки. «Боржава» впевнено перемогла залізничників з Чопа і тепер знову їхатиме в найзахідніший район області, щоб знову спробувати вибити ще одного представника Ужгородщини. На заваді їм може стати хіба що поле стадіону в Лазах, яке значно відрізняється за якістю від чопського. Тож, у довжанців не повинно виникнути значних складнощів у проходженні до наступної стадії турніру.

ФК "Карпати" Воловець - ФК "Севлюш" Виноградів

Волівчани прийматимуть гостей із Виноградівщини, обидві команди стартують у кубку. «Севлюш» є беззаперечним фаворитом пари. Основна причина, яка може негативно відобразитись на грі команди - це відстань, яку потрібно подолати виноградівцям.

ФК ЛВДС Дубриничі - ФК "Вишково"

Ще один дебютант кубка ЛВДС Дубриничі. Хоч і «Вишково» і стоїть за рангом вище господарів та очікувати легкої прогулянки їм не вдасться. На перший план виходить бійцівські якості та силова боротьба. Шанси на прохід до наступної стадії у вишківчан трохи вищі ніж у ЛВДС «Дубриничі».

ФК "В.Березний" - ФК "Оболонь" Хуст

Березнянці прийматимуть ще одну команду з вищої обласної ліги «Оболонь». Нагадаємо, що у попередньому турі «В. Березний» вибив із розіграшу кубка «Бужору», а оболонці амбіційну команду з Берегівщини «В. Бийгань». Молодий колектив з Великоберезнянщини зробить все можливе аби вийти до наступної стадії змагань, хоча це зробити буде дуже складно, адже хустяни набувають статус кубкової команди. Лідери «Оболоні» Браєр, Вурста та Мадяр – це ті люди, які можуть вплинути на кінцевий результат.

ФК "Стройно" - СК "Петрово"

Найбільш рівна пара, де і в одній, і в другій команді виступають місцеві футболісти. Переможець, виходить на єдиного чвертьфіналіста кубка ФК «Давидково».

Тарас Галушка, Яромир Лобода

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 832 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: