Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс матчів відповідей 1/4 кубку Закарпаття
20:05
Анонс матчів відповідей 1/4 кубку Закарпаття
Пропонуємо Вашій увазі анонс матчів відповідей однієї четвртої кубку Закарпаття, які пройдуть вже у суботу та неділю.

Пропонуємо Вашій увазі анонс матчів відповідей однієї четвртої кубку Закарпаття, які пройдуть вже у суботу та неділю.

Матчі відповіді розіграшу кубку області у Виноградові та Дідові пройдуть у суботу, 11 квітня, о 15.00.

У Вільхівцях та Бобовищі у неділю, 12 квітня, о 15.00.


ФК «Дийдо» – ФК «Оболонь» (Хуст)

Арбітри: Качур В, Готра Р., Гарлач І.
Делегат: Кувік І.О.

Дийда вдруге, за останні декілька тижнів, переграла хустян. І знову має намір залишити їх за бортом кубкових змагань. Ігрова форма берегівчан дозволяє їм із сміливістю дивитися вже на наступного суперника по сітці змагань.

Пивовари помітно зменшили свої шанси на вихід у першому матчі, тож їм прийдеться з самого початку матчу намагатися вирівняти загальний рахунок.

ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Ужгород»

Арбітри: Гала М, Готько А., Гога О.
Делегат: Попович В.М.

Команда Іваниці завдяки недисциплінованій грі свого суперника у першій грі досягла прийнятного результату, з яким сміливо може їхати у Виноградів. Севлюш в меншості не мав серйозних можливостей для виїзного голу, який є досить важливим у двоматчевому протистоянні.

Зважаючи на задачі які вирішуватимуть команди в другому матчі, захист ужгородців має впоратися із збереженням потрібного рахунку.

ФК «Вільхівці» – ФК «Поляна»

Арбітри: Митровський М, Шкура В., Шимон Ю.
Делегат: Шитєв Й. Л.

Зараз в складі свалявців не вистачає гравців з досвідом гри на вищому обласному рівні, цим скоріш за все і пояснюється програш на домашньому полі. Та програш лише в один гол не бачиться не вирішуваною задачею для підопічних Кондрі.

Вільхівці вперше будуть приймати кубкову зустріч у себе вдома, тож пройти такого іменитого суперника перед рідними вболівальниками буде вдвічі приємніше. Команда з Тячівщини міняє розстановки сил в цій зустрічі і підходить до матчу з кращим настроєм.

ФК «Бобовище» – ФК «Бийгань»

Арбітри: Лялюк М., Магурський В., Шопа Т.
Делегат: Жбора Г.В.

В першому матчі тренерську дуель виграв Іван Ковач, який з командою-новачком у цьому розіграші кубку став грозою авторитетів. Матч у Бобовищі обіцяє стати найцікавішим з-поміж всіх інших.

Рідне поле мукачівців вже два рази допомагало їм у проходженні до наступного етапу змагань. Тож чи перерветься ця серія?

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1094 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 Вова  
0
Поляна не однократно просила перенести гру, керівництво Вільхівців категорично були проти цього.. не знаю що там було на жеребкуваннях, але  з самого початку тут і мови не могло бути про гру в таке свято..і будь які коментарі зараз голови ФФЗ це просто його виправдання зараз. Думаю на слідуючий рік будуть зроблені поправки, щодо цього.. Нажаль ФК Поляна проведе завтра практично  цілий день не в колі сімей. Перемоги завтра нашому клубу!!!!

4 Artur84  
0
Наскільки відомо мені - Поляна просила перенести гру на іншу дату.... Для Валерона - на рахунок Англії, Італії - це інший рівень, в професійному футболі все зрозуміло, але тут аматори,і на Пасху думаю логічно булоб святкувати із рідними, а не на стадіоні, але це моя думка.....

3 Valeron  
0
Хочу зауважити пану Артуру, що дати ігор не мають різниці. Чемпіонати Англії, Італії грають в другий день Новорічних свят і нічого

1 Artur84  
0
Запитання до голови ФФЗ І. Дурана та організаторів кубку області - чому треба було ставити ігри відповіді на таке велике релігійне свято, як Пасха? Багато людей із всього світу збираються щоб освятити Пасху в колі сім'ї, а футболісти мають їхати грати. На мою думку, яка співпадає із багатьма фанатами футболу, ігри в таке велике свято це повне безглуздя! Чому не можна було перенести ігри на другу неділю чи на середину тижня?

2 lobda  
0
Адміністрації сайту вдалося взяти комантар у Голови ФФЗ І. Дурана з приводу цього питання. Іван Петрович зазначив, що під час жеребкування, всім учасникам однієї четвертої кубку області був даний вибір коли грати свої матчі. Як бачимо, керівництво Поляни, Вільхівців, Бобовища, В. Бийгані вирішили грати в неділю. Інші команди грають у суботу.

الاسم *:
Email *:
كود *: