Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу Другої ліги "Минай" - "Поділля"
20:45
Анонс матчу Другої ліги "Минай" - "Поділля"
У неділю, 30 вересня, «Минай» прийме у себе вдома хмельницьке "Поділля" у рамках 11 туру Другої ліги чемпіонату України.

Анонс матчу Другої ліги
Минайці завершать серію домашніх поєдинків зустріччю із хмельницьким Поділлям, яке з самого початку сезону закріпилося на дні турнірної таблиці. Та цей чемпіонату вже продемонстрував велику кількість непередбачуваних результатів, до того ж ужгородці вже втрачали очки з командами, які поки пасуть задніх.
 
Очевидно, що після жеребкування однієї восьмої Кубку України буде не просто зосередитись на грі з аутсайдером Другої ліги. Звичайно футболістам Минаю хотілось, щоб стадіон заповнювався на всіх іграх, а не лише при приїзді грандів.
 
У першому колі минайці перемогли 2:0, проте сам матч був доволі не простим. Найбільшу небезпеку воротам ужгородців ніс 20-річний Ян Морговський, який постійно робив передачі з флангів та постійно шукав вільні зони. Після цього матчу команду Віталій Костишин поповнило велика кількість новачків: воротар Анатолій Старущенко, захисники Денис Червінський, Станіслав Штаненко, півзахисники Владислав Червінський, Петро Намуйлик, нападник Володимир Гладкий та добре відомий закарпатцям за виступами у Говерлі та Динамо Віталій Каверін.

Два тижні тому Поділля зуміло відібрати на виїзді очки у Калуша, відстоявши нульову нічию. Та й взагалі, Хмельницький більшість своїх очок набрав у гостях (шість із семи!), як і єдину перемогу у сезоні Поділля святкувало у Млинові, де обіграло Верес 1:0.
 
Через дискваліфікацію пропустить звітну гру капітан та самий досвідчений гравець Хмельницького Олександр Воловик.
 
В останній кубковій грі резервісти Минаю отримали мінімум ігрового часу у грі з резервістами Миколаєва. Тому можна очікувати ротацію у стартовому складі господарів Минай-арени.
 
Друга ліга, 11 тур
 
30 вересня. 16:30 (cтарт матчу о 17:00).

«Минай» - «Поділля», Хмельницький

Стадіон у с. Минай (пл. Народна, 78)

Трансляція - наш офіційний канал YouTube, Uzhnet+, «21 канал» (21 Ужгород) та М-Студіо!

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 627 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: