Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу Другої ліги "Минай" - "Верес" Рівне
12:04
Анонс матчу Другої ліги "Минай" - "Верес" Рівне
У п'ятницю , 26 жовтня, «Минай» прийме у себе вдома рівненський "Верес" у рамках 15 туру Другої ліги чемпіонату України.

Анонс матчу Другої ліги
Верес Рівне після провального старту та зміни тренера зумів набрати хороший хід і розташувались перед самими лідерами. За перші п’ять турів Верес набрав лише один бал і саме у шостому турі у домашній грі з Минаєм стався переломний момент – перша перемога, після якої у восьми наступних матчах вони здобули ще п’ять звитяг, лише одного разу поступившись вінницькій Ниві. Всі перемоги були з перевагою лиш в один м’яч.
 
З часу останньої зустрічі минайців з рівненцями у складі нашого суперника сталися деякі зміни: покинули команду атакуючі гравці Антон Котляр та Дмитро Заїкин. Єдиним підписанням став Марат Даудов, який значну частину своєї кар’єри провів у Першій лізі України.
 
Через дискваліфікацію рівненська команда не дорахується у завтрашньому матчі свого капітана та ключового гравця центру поля Бориса Орловського, який до того ж забивав Минаю у першому колі. Кращим бомбардиром команди є Антон Яременко з чотирма голами (із 10 загальнокомандних за 14 турів).
 
В останньому матчі команда Харьковщенка зазнала найбільшої поразки в чемпіонаті, що аж ніяк не додає позитиву перед звітним туром та кубковим матчем, що відбудеться менше ніж за тиждень. Для тренера важливо буде налаштувати своїх гравців на ці два домашні поєдинки.
 
У Минаю черговий капітан потрапив у лазарет: після Вагіна, Корнутяка та Допілки тепер на лікарняний відправився Кополовець. Мабуть мало хто захоче одягати капітанську пов’язку наступним.
 
Матч розпочнеться у п'ятницю (26 жовтня) о 15.00.
 
Пряма трансляція – на офіційному каналі "Минай" в YouTube, Uzhnet+, «21 канал» (21 Ужгород) та «М-Студіо»!
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 581 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Євген  
0
А шо "Динамо" тіпа рулить шо так на них треба рватися подивитися. Будуть білети, то й будуть. Не буде, та й най Сидорчук сам себе позерать. Я так переглянув їх матч проти ФК "Львів", та й думаю проти "Карпат" таке саме було майже, і знаєте м'яко кажучи не вражають кияни ..."Минаю" перемоги, "Динамо" щоб скорыше з ями, куди ъ завели, вийшли ...

3 мікітос  
0
Та все понятно Віола, гламурні будуть у VIP сидіти, підлабузники рядом на трибунах, а проста чернь може по телевізору подивитися:) гра мільйонів, вірніше для мільйонерів:)

2 Віола  
0
малювуть на пергаменті....пергамент - дефіцит... дефіцит - ділять межи собов...шо непонятно??...:)))

1 мікітос  
0
А де суть білети на ігру Миная з Динамо? Кажуть ош команда народна, грає в селі, а кіть на Динамо, то білетм лем доя ізбраних босів. На хоть-шо, тіпа Вереса, то білети друкують резко, а на Динамо видно вручну роблять, вать художник даякий малює на холстах

الاسم *:
Email *:
كود *: