Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу Другої ліги "Нива" Тернопіль - "Минай"
08:32
Анонс матчу Другої ліги "Нива" Тернопіль - "Минай"
В цю суботу, 25 травня, в рамках 27-го туру наша команда проведе свою останню гру в чемпіонаті.

Анонс матчу Другої ліги
Суперник – тернопільська «Нива» і матч відбудеться на їхньому полі.
 
«Минай» вже забезпечив собі місце не нижче 2-го у групі «А». Якщо наша команда не підніметься після цього поєдинку вище у турнірній таблиці, то закарпатці візьмуть участь у стикових матчах за вихід до Першої ліги. Але є ще шанс поборотися за «золото».
 
Це залежить від гри в Тернополі, де нам потрібна тільки перемога і від гри у Млинові, де лідер групи А «Черкащина-Академія» гратиме гостьовий матч із рівненським «Вересом». У разі якщо «Черкащина» взагалі не набере очок у своїй грі, а «минайці» переможуть у «Ниви», то наша команда стане першою у групі і 1 червня гратиме у Кропивницькому «золотий» матч за чемпіонство із кременчуцьким «Кременем».
 
Але від «Минаю» залежатиме лише гра в Тернополі. Для підопічних Кирила Куренка це буде великою мотивацією – до того ж, є бажання завершити чемпіонат серією з 5 перемог поспіль.
 
Тренерський штаб зможе розраховувати на повну обойму гравців – дискваліфікованих нема. Така сама ситуація і у тернопільської «Ниви», якщо не враховувати відрахованих з команди за порушення спортивного режиму тиждень тому Ігоря Олексієнка (14 матчів, 2 голи) та Ярослава Кінаша (4 матчі, 1 гол).
 
До речі, у наших суперників з мотивацією на цей поєдинок також все гаразд. Зокрема, це підтвердив у своєму останньому інтерв’ю екс-гравець «Минаю» та нинішній голкіпер «Ниви» Владислав Сидоренко. Голкіпер, який у минулому матчі вийшов у стартовому складі та відстояв на 0, зізнався, що на «Минай» команда налаштується серйозно і буде прагнути взяти максимум очок у грі з нами.
 
Тим більше, зараз у команди 4 перемоги у останніх 5 матчах – показник майже як у «минайців». А в останній грі «Нива» взагалі позбавила шансів на Першу лігу житомирське «Полісся», обігравши їх на виїзді.
 
На користь наших суперників говорить й той факт, що нашу команду вони вже обігравали на Тернопільському міському стадіоні. В першому колі, 12 серпня, «Нива» обіграла «Минай» з рахунком 3:2. Тоді у нашої команди відзначився Гегедош та Шпак. Проте 13 жовтня наша команда впевнено розібралася із суперником вдома – 3:0. Відзначився Кобін, Гегедош та Пиняшко, який у тій грі забив поки свій єдиний гол у Другій лізі.
 
І тепер наша команда розраховує на повторення цього результату. Адже на кону – можливість отримати «золоті» медалі групи А Другої ліги та пряма путівка до Першої ліги.
 
Початок матчу о 17.00. Плануємо пряму трансляцію. Посилання на неї опублікуємо пізніше.
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 498 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: