Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Минай" - ФК "Інгулець" Петрове
08:33
Анонс матчу ФК "Минай" - ФК "Інгулець" Петрове
В понеділок, 29 червня, відбудеться дуже важливий та цікавий поєдинок.

Анонс матчу ФК Наша команда на рідний арені «Минай» буде приймати свого принципового суперника – «Інгулець»  з Петрова.

Принциповість в цьому матчу складається з багатьох факторів. По-перше, це прямі конкуренти за місце у трійці призерів. По-друге, під час карантинної перерви та незрозумілих ігор ПФЛ з продовженням чемпіонату, наші клуби встигли пересваритися публічно та зрештою помиритися.

Цю гру можна назвати важливою для нашої команди з точки зору продовження боротьби за лідерство. У Кременчузі «минайці» поступилися і багато експертів, журналістів та вболівальників подумки викреслило закарпатців з числа фаворитів.  Тому для наших хлопців дуже важливо здобути позитивний результат як з турнірної, так і з психологічної точки зору. Аби нагадати всім силу нашої команди і не випадковість місця серед лідерів.

Звісно, налаштований на цю гру і «Інгулець», в яких на нашу команду свої мотиви. Тим більше, після 20-го туру вони вийшли на першу сходинку в чемпіонаті і уходити звідси навряд чи планують. В минулому турі, на відміну від нас, команда з Петрова перемогла «Гірник-Спорт» 2:1.

Є в «Інгульця» і бажання взяти реванш у «минайців» за минулі матчі. У першому колі на їх полі ми забрали у них очки і зіграли 1:1, в 1/4 Кубку України гра закінчилась так само, але по пенальті виграли ми і пройшли у півфінал. Була ще в історії клубів товариська гра, але наша команда була тоді аматорською і програла більш досвідченішому «Інгульцю» 1:4.

Ця гра викликає інтерес не тільки у наших вболівальників, а й у всіх любителів футболу в Україні. Настільки, що всеукраїнський канал «Футбол» визначив її як матч туру і буде транслювати у своєму прямому ефірі. Навіть організував для цього спеціальну програму до і після матчу, куди запросять експертів для обговорення всіх деталей та нюансів протистояння. Дивіться пряму трансляцію на телеканалі «Футбол 1». Початок - 17.55. 

Одним словом, це буде дуже важливий матч для нашої команди. Тому закликаємо наших вболівальників підтримати улюблений клуб. Щоправда, не на стадіоні, а за екраном телевізора.

Нагадаємо, що гра пройде без глядачів із дотриманням  рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 518 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: