Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Минай" - ФК "Олімпік" Донецьк
10:16
Анонс матчу ФК "Минай" - ФК "Олімпік" Донецьк
В цю неділю, 28 лютого, наша команда в рамках 16 туру зіграє свій другий домашній матч в цьому році.

Анонс матчу ФК Суперник - міцний донецький «Олімпік». Гра відбудеться на стадіоні «Авангард».

Враховуючи, що у нашого клубу початок  другого кола не задався, ця гра набуває особливого значення. «Минайці» зараз на останньому місці і футболістам дуже хочеться аби після 16 туру турнірна таблиця змінилася в кращу для нас сторону.  

Хоч і зробити це буде вкрай важко. «Олімпік» - сильна команда, яка в цьому році претендує на зону євро кубків.  На цьому, до речі, цього тижня наголосив їх президент Владислав Гельзин.

І саме таку задачу поставили перед новим головним тренером, який тільки цього тижня очолив команду, Юрієм Калитвінцевим. Ігоря Климовського же відправили у відставку. Одна з причин – невдалий старт 2 кола. Він такий самий як і у нас – 2 гри і 2 поразки: на виїзді програли «Динамо» 1:3 , вдома – «Дніпру-1» 0:2.

Як вплине  відставка тренера на нашого суперника – побачимо вже в неділю. А поки «олімпійці» займають  8  сходинку в чемпіонаті з 17 очками в активі.  Плюс команда досить непогано грає на виїзді – виграла 2 матчі з 5.

Що цікаво, «Олімпік» готувався до 2 кола чемпіонату практично в тих же умовах, що і «Минай» - точніше, в сусідньому готелі. Так само як і «минайці», вони корегували свої плани через непогоду, а ще зіграли спаринг між собою 29 січня. Та гра закінчилася з рахунком 1:1. У складі «минайців» дебютним голом відзначився Угочукву, а ще Шиндер не забив пенальті.

На офіційному рівні ми зіграли лише раз. В першому колі, в 3 турі 20 вересня, в Києві ми поступилися з рахунком 3:0. Пропустили двічі від Шахаба, який вже у «Зорі», і одного разу від Тейшейри.

Цікаві факти про матч:

Для нового тренера «Олімпіка» Юрія Калитвінцева Ужгород – не чуже місто. В 20012002 він очолював «Закарпаття», коли команда грала у вищій лізі чемпіонату України
 
«Олімпік» є колишньою командою автора першого забитого голу «Минаю» в УПЛ – Антона Шиндера
Бельгійський форвард «Олімпіка» Ібрагім Каргбо, орендований у «Динамо», дебютував в українському футболі саме на нашому стадіоні «Минай» проти нашої команди – було це в півфіналі Кубка України 2020.
 
Матч розпочнеться о 14.00. Пряма трансляція на «Футбол 1». Цей поєдинок, між іншим, можуть відвідати 50% вболівальників. 

ВАЖЛИВО: Молодіжні команди зіграють в п’ятницю та неділю. 26-го лютого, на стадіоні «Авангард», зіграє «Минай» U-21 із «Олімпіком» U-21. Початок о 12.00. 
 
А 28-го листопада, також на стадіоні «Авангард», зіграє «Минай» U-19 із «Олімпіком» U-19. Початок о 11.00. 
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 343 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: