Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Агробізнес" Волочиськ
21:50
Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Агробізнес" Волочиськ
У другому раунді Кубка України з футболу жереб звів закарпатську команду із лідером Першої ліги – “Агробізнесом”.

Анонс матчу ФК Перевагою “Ужгорода” може вважатися фактор домашніх трибун, на які цього разу впускатимуть вболівальників (щоправда, тільки 25% від загальної кількості місць на стадіоні). Закарпатська команда на старті сезону виграла три матчі поспіль (кубковий поєдинок проти “Буковини” та два матчі у чемпіонаті). ФК “Агробізнес” наразі провів тільки одну гру у Першій лізі: здобув три очки у поєдинку проти херсонського “Кристала”. До слова, гравець команди з Волочиська Роман Гагун, який відзначився дублем у ворота суперника, визнаний героєм 2-го туру Першої ліги, свого часу провів два сезону у дублі "Говерли".

У минулому сезоні “Агробізнес” достойно конкурував за місце у трійці призерів Першої ліги. У підсумку посів 4-е місце, маючи однакову кількість очок з “Інгульцем”. Обидві команди набрали 60 балів, за кращими показниками забитих / пропущених третю сходинку здобув “Інгулець”, який і вийшов у Прем’єр-Лігу. Щоправда, “Агробізнес” не планував підвищуватися у класі напередодні: клуб не проходив атестацію.

Що стосується трансферів у міжсезоння, то серед гравців основи команду покинули Андрій Кухарук та Ігор Бойчук, які перейшли у “Рух”. Натомість “Агробізнес” посилився двома виконавцями, які можуть їх замінити: в команду прийшли Михайло Писко (до цього грав у білоруському “Торпедо-БеЛАЗ”) та Євгеній Немтінов (виступав за “Полісся”).

До слова, тренує “Агробізнес” не чужа людина для закарпатських вболівальників – Олександр Чижевський. Відтак, маємо протистояння тренерське: у 1990-х та 2000-х роках Володимир Васютик та Олександр Чижевський захищали кольори ФК “Закарпаття”.

“Агробізнес” – молода, амбітна команда, яка ставить перед собою високі цілі. Можна з усією впевненістю говорити, що “Ужгороду” з жеребкуванням не пощастило. Однак закарпатський колектив, який віднедавна очолює Володимир Васютик, довів, що готовий боротися та здобувати результат у кожному матчі.

Обслуговуватиме зустріч “Ужгород” – “Агробізнес” арбітр з Львова Олександр Кальонов. Асистуватимуть йому В. Остапчук та Ю. Ковальчук. Поєдинок відбудеться на стадіоні “Авангард” 16 вересня о 16:00.
 
Прес-служба ФК "Ужгород"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 331 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: