Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Чайка"
09:00
Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Чайка"
У поєдинку 17-го туру групи А Другої ліги “Ужгород” на власному полі прийматиме “Чайку”.

Анонс матчу ФК Закарпатській команді важливо здобувати перемогу, аби й далі утримуватися лідером таблиці.


Готовність команд

Підопічні Володимира Васютика у чудовому настрої налаштовуються на поєдинок проти суперника. 9 квітня команда здобула вольову перемогу у матчі проти “Буковини”. У другому колі “ужгородці” здобули 13 очок (чотири перемоги та нічия). Безпрограшна серія команди у чемпіонаті триває вже сім матчів.

У прекрасній формі перебуває капітан Адріан Пуканич, який відзначився дублем у воротах “Буковини”. Тепер гравець “Ужгорода” є найкращим бомбардиром чемпіонату з 10-ма голами. Також у його активі 7 асистів на партнерів.

“Чайка” у останньому поєдинку поступилася вдома “Рубікону” 1:2. У чотирьох матчах другого кола команда тричі програла (“Діназу” та галицьким “Карпатам”) та розділила очки з “Буковиною”.

“Чайка” наразі йде на 6-й сходинці у турнірній таблиці з 20-ма заліковими балами. Команда знаходиться найближче до головних претендентів на вихід у Першу лігу.

Команду з Київщини опісля першого кола покинув тренер Олександр Щербаков. До слова, взимку він очолив ФК “Хуст”, який виступає у чемпіонаті Закарпатті, але планує грати на всеукраїнському рівні. Новим наставником “Чайки” став В’ячеслав Богодєлов.

Тренувальний зимовий збір клуб з Петропавлівської Борщагівки провів вдома. Команда готувалася до другої половини сезону спарингами проти “Оболоні”, “Динамо”, “Ниви”, “Чернігова”.

Як повідомляє офіційний клубу, “Чайка” прибула в Ужгород у вівторок вранці і розмістилася в одному з готелів міста. Тренер В’ячеслав Богодєлов взяв лише 16 гравців. Через дискваліфікацію у поєдинку не допоможуть дискваліфіковані Олександр Медведь і Володимир Тименко, а також травмовані Кирило Коваленко, Данило Гуральський, Михайло Цебро, Річард Куноун і Олександр Ярмак.


Суперник

Для “Чайки” нинішній сезон у Другій лізі — третій. До цього команда виступала на аматорському регіональному рівні. “Чайка” двічі перемогла у Кубку України серед аматорських клубів. Сезон 2018-2019 команда з Київщини завершила на 8-й сходинці групи А Другої ліги, а у наступному посіла 7-е місце.

Між собою “Ужгород” та “Чайка” зустрічалися тричі. Закарпатська команда двічі перемагала, одна звитяга у борщагівців. У поєдинку першого кола цього сезону підопічні Володимира Васютика здобули вольову перемогу 1:2. За нашу команду відзначились Ігор Вагін та Стефан Федак.

Обслуговуватиме матч бригада арбіртів на чолі з Максимом Фірсовим з Рівного. Допомогатимуть йому Володимир Бамбурак з Чернівців та Владислав Дрикін з Рівного. Спостерігач арбітражу — Василь Маковій з Чернівців.

У зв’язку з “жовтою” зоною на Закарпатті матч “Ужгород” — “Буковина” відбудеться з вболівальниками на трибунах. Вхід вільний. Обов’язковими є маски та дотримання дистанції. Початок поєдинку о 17:00. Пряму трансляцію дивіться на YouTube-каналі клубу.
Прес-служба ФК "Ужгород"
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 315 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: