Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Чайка" Петропавлівська Борщагівка
15:10
Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Чайка" Петропавлівська Борщагівка
31 серпня о 17:00 підопічні Василя Варги зіграють поєдинок у рамках 6-го туру Другої ліги

Анонс матчу ФК
Суперник із Петропавлівської Борщагівки сусід “Ужгорода” у турнірній таблиці. “Чайка”, власне як і закарпатська команда, у п’яти турах зуміла набрати чотири залікові пункти. Якщо “Ужгород” такий багаж здобув завдяки перемозі над “Буковиною” та нічиїй із “Поділлям”, то “Чайка” мирову розписала із “Калушем”, а от звитягу святкувала у попередньому турі над вінницькою “Нивою”.
 
Ще одна схожість команд – Кубковий суперник. Мова про “Альянс” із Липової Долини. Але “Чайка” зустрілась із ним в 1/32, здолавши перед цим “Гірника” на виїзді 0:1. Нагадаємо, “Ужгород” поступився “Альянсу” 2:0, а “Чайка” програла 1:4.
 
При рівній кількості очок у турнірній таблиці, “Ужгород” розмістився на 7-ій, а “Чайках” на 8-ій позиціях. Проте у команди з Петропавлівської Борщагівки ще одна гра у запасі. Підопічних Василя Варги у цьому поєдинку влаштує виключно перемога. В іншому випадку розчарованим залишиться уболівальник.


Досьє на команду перед початком сезону від Спортарени
 
Що було минулого сезону: 8 місце.
 
Хто прийшов: з.Лещенко (ост.кл.: Полісся Д3), з.Мілютін (Одева Словаччина Д3), п.Головатенко, п.Дарда (обидва – Авангард Бзів ААФУ), п.Литвин (ост.кл.: Чайка Петропавлівська Борщагівка ААФУ), п./н.Волк (ост.кл.: Іллічівець U-21), н.Трушенко (ДГ Шевченківське Тетіївський район А)
 
Хто пішов: п.Бриженко (Діназ Д3), в.Мусієнко, з.Зіпцер, з.Мохначук, з.Негря, з.Чоботар, п.Вечурко, п.Мірошников, п.Насімі, п.Савійсько, п.Яцик, н.Січкарук
 
Чи стали сильнішими? Дуже серйозно перезавантажили склад. Втратили, в тому числі, недавніх лідерів – Мусієнка, Мірошникова та Вечурка. Посилення прибуло також велике, але роботи у тренерського штабу буде багато. Належить зацементувати захист (де, як мінімум, Лещенко з Мілютіним претендуватимуть на основу), а також вбудувати в групу атаки двох талановитих молодих гравців бзовського Авангарду. Добре, що повернувся Турчанов (який ледве не став капітаном Арсеналу, але кияни в останню мить знялися з турніру). Погано, що не всіх вдалося зберегти.
 
Яке найголовніше досягнення літа? Зуміли залишити чемпіона Європи серед юнаків Шевчука, лідера захисту Музиченка, а також ще кількох прогресуючих гравців.
 
Головна втрата – Микола Вечурко
Цей хавбек міг видати досить тонкий пас, налагодити гру в центрі поля, виконати плеймейкера. Клуб брав гравця із складним бекграундом, і це той випадок, коли він виправдав сподівання.
 
Головне придбання – Андрій Дарда
Швидкісний вінгер бзовського Авангарду виграв Кубок України серед аматорів і отримав свій шанс проявити себе на більш високому рівні. Покликаний замінити Мірошникова – стрімкого гравця з чудовими фізичними даними.
 
Лідер – Сергій Пономаренко
Досвідчений захисник, який із Чайкою ще з аматорських часів. Прекрасно читає гру, вміє зіграти при різних об’єднаннях захисників.
 
Зірка – Сергій Шевчук
Вибухова швидкість, техніка, вміння обіграти й прорватися – додати треба тільки в плані безпосередньої реалізації. Чемпіон Другої ліги з Агробізнесом, динамівський вихованець – не кожен клуб Другої ліги може таким похвалитися.
 
Прес-служба ФК “Ужгород”
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 402 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: