Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Епіцентр" Дунаївці
09:32
Анонс матчу ФК "Ужгород" - ФК "Епіцентр" Дунаївці
У перенесеному матчі 11-го туру “Ужгород” прийматиме одного з конкурентів у боротьбі за лідерські позиції у групі А — ФК “Епіцентр”.

Анонс матчу ФК Команди мали провести поєдинок ще 15 листопада минулого року, однак тоді через коронавірусний спалах у закарпатській команді матч перенесли на 2021-й рік.


Готовність команд

“Ужгородці” перебувають у хорошому настрої напередодні поєдинку: декілька днів тому підопічні Володимира Васютика успішно розпочали друге коло змагань переможним поєдинком проти команди “Волинь-2” (3:0). До символічної збірної туру потрапили обидва автори забитих м’ячів — Адріан Пуканич (забив свій 7-й гол у чемпіонаті) та Олег Вишневський (оформив дубль у дебютному поєдинку).

Натомість “Епіцентр” минулого тижня не грав. Для команди виїзне протистояння з “Ужгородом” стане першим у 2021-му році.

Тренувальний збір команда з Дунаївців провела у Туреччині. Там “Епіцентр” зіграв чимало спаринг-матчів, зокрема проти харківського “Металіста 1925”, запорізького “Металурга”, криворізького “Кривбаса”, а також казахстанського “Ариса” та збірної Монголії.

За день до поєдинку проти “Ужгорода” команда з Хмельницької області провела тренування на стадіоні “Автомобіліст” у обласному центрі Закарпаття. 


Кадрове підсилення

Що цікаво, “Епіцентр” взимку підписав Євгена Захарченка з “Агробізнеса” та ексгравця “Миная” Олексія Шпака. Останній добре знайомий закарпатським вболівальникам, адже всю кар’єру грав в Ужгороді. Виступатиме він за команду з Дунаївців на правах оренди. Щоправда, проти “Ужгорода” Шпак зіграти не зможе — отримав ушкодження, — повідомили у пресслужбі “Епіцентра”. Також не допоможуть у матчі Сергій Чорнобай, Олександр Кіцак, Олексій Геловані та Тарас Червонецький.


Суперник

“Епіцентр” — молода амбітна команда, головним спонсором якої є мережа торговельних центрів. Команда з Хмельницької області у сезоні 2019-2020 дійшла до фіналу Аматорського чемпіонату України, після чого спробувала свої у Другій лізі.


Турнірна ситуація

“Ужгород” після перемоги у матчі проти команди “Волинь-2” наразі посідає третю сходинку у турнірній таблиці, маючи 25 балів у своєму активі (таку ж кількість очок здобув ФК “Поділля”). У “Епіцентра” на один пункт менше. На першій позиції йде “Діназ”, у якого 28 залікових балів.


Матч

Обслуговуватиме поєдинок “Ужгород” — “Епіцентр” Сергій Подригуля з Луцька. Йому асистуватимуть Назарій Цмоканич з Львова та Павло Супрунюк з Волинської області. Делегат матчу — Руслан Марченко з Чернігова.

Зустріч відбудеться 23 березня на стадіоні “Авангард”. Через те, що Закарпаття перебуває у червоній зоні матч пройде без вболівальників на трибунах.

Початок зустрічі о 16:00. 

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 356 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: