Головна » Усі публікації » в Україні » Анонс матчу Закарпатська область - Львівська область
16:23
Анонс матчу Закарпатська область - Львівська область
Вже завтра, 20 квітня, нас очікує поєдинок Закарпатської та Львівської області у рамках Кубку регіонів ФФУ.

Анонс матчу Закарпатська область - Львівська область У першому матчі господарі завдяки швидкому голу 23-річного Богдана Фостаковського (гравець ФК «Миколаїв», зіграв у всіх п’яти матчах Кубку регіонів) вже на старті повели в рахунку. Після подачі з флангу Богдан замкнув передачу на дальній стійці. 

В середині другого тайму львівяни ще раз відзначились у воротах Ярослава Бучка. Забив 19-річний Микола Буй (гравець ФК «Гірник» Соснівка, три голи у минулому чемпіонаті Львівщини, за збірну зіграв третій матч і забив другий гол), який реалізував вихід один в один.

Наші хлопці на останніх хвилинах забили такий важливий виїзний гол. З центру поля послідувала передача за спину захисникам, Василь Луця вийшов на рандеву з голкіпером і переправив м’яч у сітку воріт.

За словами наставника закарпатців Михайло Кондрі до матчу-відповіді вони спробують дозаявити захисника ФК «Оболонь» Хуст Віктора Микуляка.

За день до матчу футболіст виноградівського «Севлюша», основний гравець та кращий бомбардир (2 гола у ворота Чернівецької зб.) збірної Закарпаття Юрій Мешко поділився сподіваннями від поєдинку у Поляні.

- Як готуєтесь до матчу із збірною Львівської області?

- Я думаю, шо кожен готується на гру, бо цей матч буде дуже важким для нас. Львівська збірна досить сильний суперник. Важко було грати проти них на виїзді. Думаю, шо вдома ми заб'ємо гол і не пропустимомо. Налаштовуємось тільки на серйозну гру!

- Наскільки сильнішою була Львівська область від Чернівецької, яку ви пройшли?

- Ця команда була більш небезпечною, більше створювали моментів і команда дуже зіграна.


Нагадуємо, що матч-відповідь Закарпаття - Львівщина відбудеться 20 квітня (середа) на селищному стадіоні Поляни. Початок о 17:00.


Стадіон - СКА (Львів) Оцінка поля: 3 Глядачі: 200

Львівська обл. – Закарпатська обл. – 2:1 (1:0) 

Голи: Буй, 4, Фостаковський, 65 – Луця, 90+1.

Львівська: Чачунь Роман, Грицик Руслан (Корнєв Любомир. 65), Михальчук Ростислав, Танечник Роман, Заваляк Володимир (П'ятов Олександр, 54), Юськевич Іван, Леськів Ігор, Фостаковський Богдан, Кіт-Копиляк Михайло (Бойко Роман, 74), Буй Микола, Кухарський Андрій (Мізерник Олег, 47), Жук Андрій, Підлісецький Олег 

Закарпатська: Бучок Ярослав, Каганець Юрій, Русин Артур, Ломага Андрій, Гулович Мирон, Браєр Олександр (Вайда Артур, 77), Бандурович Іван, Мешко Юрій, Мудра Мирослав, Попович Василь (Остафійчук Олексій, 60), Луця Василь. 
Запасні: Шутак Євген, Тимкович Ігор, Кохан Юрій. 

Попередження: Буй Микола, 25, Юськевич Іван, 80. 
 Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з першого матчу дивіться на сторінці Вконтакте.

Категорія: в Україні | Переглядів: 1519 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: