Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс перших півфіналів Зимової першості Закарпаття
21:51
Анонс перших півфіналів Зимової першості Закарпаття
У пятницю, 11 березня,, відбудуться перші матчі 1/2 фіналу Зимової першості Закарпаття 2016.

Анонс перших півфіналів Зимової першості Закарпаття 11 березня (п’ятниця). Початок матчів о 14:00

ДЮФК «Мукачево» – ФК «Минай»

 
Арбітри: Сімку А., Гецко С., Алмашій С. 
Делегат – Чегіль О.О. 

У п’ятницю "Говерла" U-19 грає у Полтаві, тому можливо не всі основні гравці будуть присутні у складі мукачівців. "Минай" підходить до цієї гри практично без втрат (такою можна вважати лише Яромира Лободу, який все ще відновлюється від ушкодження). 

Підопічні Гібалюка окрім переможної серії, вже два матчі поспіль залишають свої ворота «сухими». Це буде їх другий матч на полі з натуральним покриттям. Михайло Дудаш, який відновився після травми, в останніх двох матчах забив три голи у ворота берегівців. З двома голами йдуть Костянтин Багрій, Євген Чумак та Владислав Микуляк, який віддав ще й чотири гольові передачі. Едуард Дзьоба - 1 гол та 3 результативні передачі. 

Мукачево у двох домашніх матчах Зимової першості перемагали першолігові команди. Протистояння з минайцями буде для них новим випробуванням. Кращими голеадорами у команді є Анатолій Нурієв та Іван Данканич у яких по три голи на рахунку. Андрій Харченко забив два голи. 

Обидві команди на своєму шляху перемагали «Берегово». 


ФК «Дийдо» – ФК «Ужгород» 

Арбітри: Печунка В., Мучичка М., Граб І. 
Делегат – Жбора Г.В.

За останній рік історія протиборства цих двох клубів стало вже своєрідним дербі. За підсумками зустрічей у минулому сезоні між ними нічия – по дві перемоги у кожного. За голами 6:2 на користь ужгородців. За трофеями 2:1 теж за представниками обласного центру. Однак дийдівці саме в цьому турнірі були сильнішими за своїх візаві. 

Ужгород перемагає вже чотири матчі підряд, тоді як берегівці виграли всі свої ігри в цьому році. Єдиний візит у Дідово закінчився для Ужгорода поразкою 2:0. 

Після останнього матчу підопічні Іштвана Гіді знову стали найрезультативнішою командою Зимової першості: 5 матчів – 19 голів, більшість з яких наколотив дует нападників Олександр Розман 6 голів та Олександр Грицкевич – 5 голів. 

В ужгородців кращим бомбардиром являється Михайло Реплюк з чотирма голами. По два голи у Василя Пиняшка, Олександра Бако та Івана Скунзяка.
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 971 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: