Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Анонс півфіналів кубку області
20:19
Анонс півфіналів кубку області
Пропонуємо Вашій увазі анонс пеших матчів півфіналів кубку Закарпаття, які пройдуть вже у цю суботу та неділю.

Пропонуємо Вашій увазі анонс пеших матчів півфіналів кубку Закарпаття, які пройдуть вже у цю суботу та неділю.

Триває поступова зміна фаворитів обласних змагань. У півфіналі кубка взагалі не бачимо минулорічних учасників цієї стадії.

На чвертьфінальній стадії свої повноваження склав володар кубка 2014 року «Поляна». На раунд раніше залишив турнір фіналіст минулого року «Середнє». Давно не видно в турнірі ще одного півфіналіста 2014 року – воловецькі «Карпати». Четвертий учасник цієї стадії річної давності ФК «Давидково» навіть не стартував у турнірі. 18 та 19 квітня побачимо в ділі нових учасників цього етапу кубка.

«Велика Бийгань» – «Ужгород»

Дуже цікаве, і на наш погляд центральне, протистояння з огляду на те, що команди вже зустрічались у цьому році на стадії групового етапу зимового чемпіонату Закарпаття. Тоді сильнішими були ужгородці – 2:0.

Однак, цього разу на боці великобийганців буде рідний 12-й гравець (мається на увазі не арбітр, а уболівальники), тому їм цілком під силу продовжити до чотирьох поєдинків свою безпрограшну серію, яка триває ще з 29-го березня, і наздогнати за цим показником «Вільхівці».

А от щодо перемоги місцевих, то тут виникають певні сумніви. Не думаю, що ужгородцям буде приємно програти, хоча й на виїзді, вже вдруге поспіль. Попереднього разу злий жарт із підопічними Михайла Іваниці зіграла недостатня мотивація, яка спіткала команду після рекордної, для клубу в цьому сезоні, домашньої перемоги над «Севлюшем» – 3:0.

Цього разу стимул набагато більший. Все, або майже все, вирішуватиметься вже зі стартових хвилин гри на виїзді. З огляду на це найреальнішим підсумком першого протистояння мала б стати нічия. При цьому, з досвіду подібних кубкових протистоянь робимо припущення, що суха мирова буде більше на користь господарів, а результативна – гостей.

Та м’яч круглий, а трофей один. Тому несподіванки в обидва боки цілком можливі. Початок самої гри у суботу 18 квітня о 15.00.

«Вільхівці» – Дийда» Дідово

У цій парі переможець більш передбачуваний. Новоспечений фаворит ФК «Дийда», під час своїх мандрівок у східну та західну частини Закарпаття, поки не зустрічав суттєвого опору з боку опонентів.

Цього разу їх маршрут пролягає ще далі від рідної домівки – в гості до срібного призера Східної Зони першої ліги 2014 року «Вільхівців». Із огляду на це, фани з Дідова можуть дякувати організаторам, що гра відбувається не в липні – серпні.

Нагадаю, що «Дийда» срібний призер Західної зони минулого сезону. Це додає принциповості двобою, та аж ніяк не впливає на розподіл сил на полі. Із того часу багато води зійшло з Карпатських гір і склади обох команд зазнали неоднакових змін.

У першій грі фактор домашнього сільського поля, де кожен хлоп з трибун та кожна нерівність газону стоїть горою за своїх улюбленців, може трохи вплинути на вирівнювання результату. При хорошій самовіддачі господарям цілком до снаги продовжити до п’яти матчів свою, рекордну для цьогорічного кубка Закарпаття, безпрограшну серію в основний час та по пенальті.

Проти цього безумовно будуть опоненти з Дідова, які докладуть всіх зусиль, щоб продовжити до шести поєдинків свою, рекордну для цьогорічних обласних змагань, серію перемог в основний час та по пенальті.

Із огляду на все вищезазначене, найреальнішим підсумком протистояння мала б стати мінімальна перемога гостей. Та як воно буде насправді, про це дізнаємось вже у неділю 19 квітня, починаючи з 15.00.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1025 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 13  
0
Дийдо не бронзовий призер минулого сезону... а срібний

الاسم *:
Email *:
كود *: